Bana katılmak isteyen var mı?

Tilo

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Temmuz 2010
74
1
48
Ankara
Birbirimize destek olup asla yılmayıp bu fazlalıklardan sağlıklı bir şekilde sadece yediklerimizi azaltıp biraz hareketli olarak kurtulmaya var mısınız? İster yediğinizi yazın isterseniz yazmayın ama kaçamak yapmak istediğiniz zaman mutlaka yazın birbirimize engel olmaya çalışalım. Her pazartesi tartılıp tarihlerle kaybettiğimiz kiloları buraya yazalım.

12/08/2013 72
19/08/2013 70
26/08/2013 68.400
02/09/2013 68.400
09/09/2013 68.900
16/09/2013 67.900
23/09/2013 66.400
30/09/2013 66.600
06/10/2013 65.600
14/10/2013 ?

İlk hedef : 65 (Bayrama kadar)
İkinci hedef : 60 (Aralık'a kadar)
Üçüncü hedef : 55 (Yılbaşına kadar)

Başlığımı bulamadığım için yeni başlık açmıştım ama şimdi bulduğuma göre buradan devam edeceğim. 65 kiloya kadar düşüp son ayda 69'ları gördüm maalesef. Cumadan itibaren artık elma diyeti falan bir şeyler yapacağım mecburen 65' geri dönmek için. Sonra normal -bağlıklı düzenli- beslenmeye devam edip zayıflayacağım. Her pazartesi tartılıp yazacağım inşallah. Katılmak isteyen olursa seve seve.

17/03/2014 : 69.00
24/03/2014 : ?
31/03/2014 : ?

İlk hedef : 65
İkinci hedef : 60

Son düzenleme:

Canım topiğin hayırlı olsun kilolarımız ve hedeflerimiz birbirine çok yakınmış.Kilolarının üzerinden en kısa sürede uçup gitmesi dileğiyle..

Canım topiğin hayırlı olsun kilolarımız ve hedeflerimiz birbirine çok yakınmış.Kilolarının üzerinden en kısa sürede uçup gitmesi dileğiyle..

Çok teşekkür ederim. Sen bayağı vermişsin zaten bravo. Umarım daimi olur.

Sabah : 2 dilim tam buğday ekmeği-peynir-zeytin-domates-salatalık-rezene ve yeşil çay

Öğlen : 1 şeftali-3-5 kaşık yoğurt

Akşam : 2 kepçe çorba-2 kaşık fasülye-salata

2,5 litre su hala içmeye devam ediyorum. Spor yapamıyorum 2 haftadır ve bugün de elbette kas ve dokularım zarar gördüğü için.

slm canım hoş geldin :)
kilolarımız ve hedeflerimiz aynı :) inşallah kısa zamanda veririz

meraba canim, ben gelmek isterim ancak bende kacamak denen bi kavram yok yani ben tatli da yiyorum dondurma da pasta da börek de :) kilomu sabit tutmaya calisiyorum biraz kabul edersen takip etmek isterim seni

meraba canim, ben gelmek isterim ancak bende kacamak denen bi kavram yok yani ben tatli da yiyorum dondurma da pasta da börek de :) kilomu sabit tutmaya calisiyorum biraz kabul edersen takip etmek isterim seni

Elbette katılıp takip edebilirsin benim de öyle çok katı kurallarım yok 2 haftadır çok iyi yiyorum ama aynıyım. Bugünden itibaren dikkat etmeye başladım yine. İnşallah ben de senin kadar kilo verebilirim.

Elbette katılıp takip edebilirsin benim de öyle çok katı kurallarım yok 2 haftadır çok iyi yiyorum ama aynıyım. Bugünden itibaren dikkat etmeye başladım yine. İnşallah ben de senin kadar kilo verebilirim.

tabiki verirsin neden vermeyesin :)

Merhaba Tilo ve diğer arkadaşlar. :) Günlüğün hayırlı olsun. Ben 56 kilo civarındayım şuan, istediğim 49-50 civarı bi noktaya ulaşmak. Başka bir günlükte de yazmıştım 2010 senesinde farkında olmadan 63 kiloya çıktım, verdikten sonra 55-56 aralarında kaldım hep.:) Ama kırmak istiyorum artık bunuu... Birlikte yapabiliriz umarım.

Ben bugün bir şeyi farkettim, sabah kahvaltısı KESİNLİKLE sağlam şekilde yapılmalı. Yoksa günün geri kalanında insan kendini engelleyemiyor. Bir kaç gündür böyle bi sorunum yoktu ama bugün kahvaltıyı sağlam yapmadığım için gün boyu yedim durdum. :26:

Gerçi yeni bir şey öğrenmiş oldum ama çok etkiliyor bu bir gerçek..

Hepimize kolay gelsin!

Son düzenleyen: Moderatör:

Öncelikle teşekkürler. Evet en önemlisi kahvaltı bir de gerçekten kafada bitirmek olayı. İstersen yapabilirsin ben de geçen aya kadar dayanamaz 2. gün bırakırdım haftalarca su içmezdim. 3-4 yıl önce 52 kilo falandım yesem bile aynıydım bir anda aldım son yıllarda 72 civarları işte. Umarım veririz.

Kafada bitirmek, anahtar söz bu sanırım... :) bir başarı hikayesi var inanılmaz ilham verici, onu bulup linkini paylaşayım herkes yararlansın. :)

Kafada bitirmek, anahtar söz bu sanırım... :) bir başarı hikayesi var inanılmaz ilham verici, onu bulup linkini paylaşayım herkes yararlansın. :)

Bircok yaziyi okudum bu da dahil galiba. Biraz kendimi buldum bu yaziyi okurken aslinda. Eskiden beri cok denedim ama hep birakitekrar yedim ve pismanliklar. Ama su bir ayaydiresem bile pisman olmadim canim eskisi gibi cok tatli istemiyor ve Ben yemeyecegim, istemiyorum demeyi ogrendim. Kisaca cidden her sey kafada biter.

İnsan zamanla kafasında oturtuyor bazı şeyleri. Yesem ne olur yemesem ne olur diyorsun kendi kendine. Bazen gözü dönüyor insanın işte o anları da kurtardık mı oh, ala! :)

İnsan zamanla kafasında oturtuyor bazı şeyleri. Yesem ne olur yemesem ne olur diyorsun kendi kendine. Bazen gözü dönüyor insanın işte o anları da kurtardık mı oh, ala! :)

Tabi canim uzun sure yiyemeyecegim dersen gozun donuyor her seyi yiyesin geliyor ben yemekten gece uyuyamadigimi bilirim mideyi hasta etme de cabasi. Istesem zaten yerim ama ne faydasi var bana birkac saniye agizda bir tat, zevk ama sonra hop mideye gidiyor. :)

İşte gönül rahatlığı ile istesem yerim diyebildiğimiz zaman zaten yemek istemiyoruz. O yüzden gerekirse belki bir lokma (devamını getirmeyeceğimizden eminsek tabi) nefs köreltmek için. Çünkü o tür abur cuburların karın doyurmaya bir faydası yok, genelde ruh doyurmak için.. İşte üzgünsek, stresliysek, sıkıldıysak vs. o anlarda yemeği tercih ediyoruz. Ama ruh daha başka şeylerle doyabiliyor. :) O an mideye değil başka şeylere kanalize etmek gerek beyni. Karnımızı doyurmak için de zaten sağlıklı yiyecekleri tercih ettiğimizde sıkıntı kalmayacak. Bir de Türk aile yapısından kaynaklı bir şey bu sanırım, yemeğe aşırı önem veriyoruz. Hele hele ekmek yemezsen karnın doymaz mantığı, tamamen yanlış. Sürekli kafada ay akşama ne yiyeceğiz, ay şunu mu yapsam bunu mu yapsam. Yemek ya hu doyur karnını gitsin, bu kadar! :) Doyururken de işte vücuda faydalı olacak şeyler yemek gerekiyor. Örneğin patatesi kızartarak yiyince de doyarsın, haşlayarak yiyince de ama vücuda ne gibi etkileri olur sonrasında onu düşünmek gerekir.

merhaba arkadaşım bende senin gibi bayrama kadar 65 kg olmak istiyorum
birinin bana dur demesi gerek bende san dur diyecegim kabul mü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…