Bana katılmak isteyen var mı?

merhaba arkadaşım bende senin gibi bayrama kadar 65 kg olmak istiyorum
birinin bana dur demesi gerek bende san dur diyecegim kabul mü t

Tamam o zaman anlastik kilolarimiz ayni sayilir zaten. Her pazartesi tartilip yazacagiz o zaman.

Evde surekli bir seyler ben yerdim aman ye ne olacak zaten iyi derdsin derdi millet yerdim. Ama ben patatese asla hayir doyemeyen biriyimdir gecen gun patates kizarttilar yemedim insan nelerden vazgecip irade sagliyor onlara mi yenilecegim dedim. :)

Evde surekli bir seyler ben yerdim aman ye ne olacak zaten iyi derdsin derdi millet yerdim. Ama ben patatese asla hayir doyemeyen biriyimdir gecen gun patates kizarttilar yemedim insan nelerden vazgecip irade sagliyor onlara mi yenilecegim dedim. :)

Tebrik ederim. :) İnsanın yapamayacağı şey yok, yeter ki kendine inansın...

Tamam o zaman anlastik kilolarimiz ayni sayilir zaten. Her pazartesi tartilip yazacagiz o zaman.

her pazartesi benim için güzel ancak bayrama kadar çok dikkat etmeliyim yazlık evimiz var hafta sonu ordayız malum mangal partileri hamur işleri çok yapıyoruz ama ben buna son diyecegim ve bayrama daha fit girecegim

çalışıyorum öğle yemeklerimi genelde evden getiriyorum canım 24 yaşında bekarım sen ?

Hayır diyeceksin hafta sonlarına falan ben öyle yapıyorum bayramda zaten yiyeceğiz şimdi yemeyeceğiz öyle gereksiz şeyleri yersek bile bir parça. Öğrenciyim ben 23 yaşındayım ben de bekarım.

Hayır diyeceksin hafta sonlarına falan ben öyle yapıyorum bayramda zaten yiyeceğiz şimdi yemeyeceğiz öyle gereksiz şeyleri yersek bile bir parça. Öğrenciyim ben 23 yaşındayım ben de bekarım.

haklısın canım
ramazanda 65 kg gördüm gel görki hayır demediğim için 68 kg oldum yine
bugün yediklerimi paylaşayım

sabah limonlu form bisküvi 3 adet +büyük bir bardak tarçınlı süt

ara nescafe şekersiz

öğlen yarım kase mercimek çorbası +bimden aldıgım kepekli sandiviç arası peynir +1 tane mercimek köfte + bi kaç patates kızartması

şimdide yeşil çay içiyorum +kuru üzüm yiyecegim

topiğin hayırlı olsun canım,başarılar

Ben 3 aşağı 5 yukarı aynı şeyleri yiyorum yazdığım gibi başta ama bugün kahve içtim sabah şeker normalde kullanmam ama onda vazgeçemedim diğer öğünlerde telafi ettim gerçi. Ben 2 haftadır spor yapamıyorum yedim normal hala aynıydım ama pazartesi 68.900 gösterdi tartı. O zaman sen de pazartesi tartılmışsın gibi baz alacağım ve ilk sayfaya yazacağım.

tamam canım pazartesi gibi yaz il sayfaya
önerileirn var mı??

tamam canım pazartesi gibi yaz il sayfaya
önerileirn var mı??

Yazdım pazartesi ne olacak bakalım. Valla bol bol su içip biraz hareket edince zaten gidiyor bir de tatlı krizleri olduğu zaman ben bunu ara öğünlerde de yapıyorum biraz yoğurdun içine bir tane meyve doğrayıp yiyorum ben genelde şeftali ve mürdüm eriği yiyorum. Meyveyi sade yersek kan şekerimizi hemen yükseltip acıktırıyor çünkü.

işten eve gidince içimdeki canavar canlanıyor yemediklerimi yiyorum
gözüm dönüyor
elimden geldigince bol su içiyorum harekette arada yapmaya gayret ediyorum ama daha fazlasını yapmak lazım

gözüm dönüyor
elimden geldigince bol su içiyorum harekette arada yapmaya gayret ediyorum ama daha fazlasını yapmak lazım

Yalnız nedendir bilmiyorum gerçekten aşırı yeme olayı eve gidince başlıyor. Gerçi nedenini yazarken farkettim, gün içinde okulda/işte meşgul olduğumuz için aklımıza yemek gelmiyor ama evde durum aynı olmuyor maalesef...

hımmm ben hiç böyle düşünmemiştim canım
gerçektende eve gidince daha dikkat etmem lazım bunu anladım
gün içinde dengeli besleniyorum ancak evde böyle olmuyor sürekli bişeyler yeme ihtiyaçım oluyor bu da beni mutsuz yapıyor
bu durumu yensem hayat daha güzel olacak benim için
akşama kına var gitmek istemiyorum ama giderim galiba
kızlar öptüm sizi ben çıkıyorum herkeze iyi akşamlar

Evde de oyalanacak bir şeyler bulmak lazım o halde, bana nedeni bu gibi geliyor. :)

İyi eğlenceleer.

gözüm dönüyor

Yemekten sonra dişlerini fırçala ve oyalancak bir şeyler bul. Ben internetin başına geçip başarı hikayelerini kısaca beslenmeyle ilgili şeyleri araştırıp bakıyorum ayrıca motive oluyorum sonra uykum geliyor zaten. :)

Evde de oyalanacak bir şeyler bulmak lazım o halde, bana nedeni bu gibi geliyor. :)

İyi eğlenceleer.
Evde abur cubur bulundurmayın bide kızlar. Bende gün içinde güzel güzel besleniyorum ama akşam yemeği yendikten sonra krizlerim tutuyor. Evde abur cubur birşey varsa mutlaka yiyorum ama son zamanlarda evde kahvaltılık çikolata bile bulundurmuyorum ve gerçekten çok faydasını gördüm

günaydın arkadaşlar

dün akşam kınaya gittim
akşam yemegi yemedim kınada 1 meyve suyu + kuruyemiş yedim 1 avuç

bolca halay çektim güzel geçti eğlendim

kızlar nerdesiniz bakayım

ara öğün yapmadım sadece yeşil çay içtim

öğlen kabak yemeği + yogurt +8 tane patates kızartması
şekersiz çayla çekirdek yedim

1.5 lt suyu içtim

akşamada nuggıt yerim diye düşünüyorm yanında ayranla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…