Bana katılmak isteyen var mı?

Merhaba kızlar. Ben de katılmak istiyorum aranıza. 3 ay önce evlendim ve 5 kilo aldım :44: Çok kaçırıyorum her şeyi. Bugün sabah güzelce diyete başladım ben de. Şu an 58.7 kilom. benim hedefimde bayrama kadar 4-5 kilo vermek. Tam 1 ayımız var. Ben haftaya cuma tartıya çıkmayı düşünüyorum. Bugün de şunları yedim. Kahvaltıda nescafe maalesef şekerli öğlen nesfit yağsız bir kase süt ile. Şimdi de yeşil çay ve 3 adet kuru kayısı artı 1 ceviz yiycem. Akşamda bir kase çorba ve yoğut yemeyi düşünüyorum. Belki bir dilim kepek ekmek olabilir. Yemekten 2 saat sonrada bir şeftali yemeyi planlıyorum. Çalışıyorum o yüzden spor çok zor. Fakat işe giderken sabahları hızlı hızlı yürüyerek gidiyorum. yaklaşık 2 km.

Teşekkürler başka yerlere yazmakla olmuyor en iyisi böyle dedim. Evet aynı hemen hemen umarım hepimiz veririz.

nasıl gidiyo tilo?ben de kilo vermeye başladım düzenli olarak inşallah yılmam bu sefer vallahi şişko olmaktan gınalar geldi

Topikleri gezerken yazını gördüm planladığın menü çok hafif ve güzelmiş umarım istediğin kiloya kavuşursun..

nasıl gidiyo tilo?ben de kilo vermeye başladım düzenli olarak inşallah yılmam bu sefer vallahi şişko olmaktan gınalar geldi

İyi gidiyor gibi bugün yürüyüşe başladım yavaş yavaş. 4. litre suyumu içiyorum. :) Pazartesi göreceğiz tartıldıktan sonra nasıl gittiğini asıl. :) Bence de ya bayrama kadar şimdilik 65 olsam yeter hayatımda ilk defa böyle kilolara çıktım.

80 gram çekirdekte 1 yemek kaşığı yağ varmış bu arada. Ama diğer öğünleri dengelediysen çok sorun olmaz gibi. Bir de bir şeyler yemek istersen bu sitelerden kalori hesabı yapıp az kalori aldıysan gün içinde o istediğin şeyi yiyebilirsin. Kısacası kendinin frenliyorsun böyle. :)

Kalori cetveli, Kalori hesaplama, Kalori tablosu, Kaç kalori, Günlük Kalori İhtiyacı, Harcanan kalori

Fittingo Sağlıklı Yaşam Platformu | Kilo Kalori Diyet Kontrol

4 lt su çok değil mi cnm?
bende p.tesi tartılcam bakalım :) mrkla bekliyorum :) benim de ilk hedefim 66.5 :) sende olursun 65 bayrama kadar

4 lt su çok değil mi cnm?
bende p.tesi tartılcam bakalım :) mrkla bekliyorum :) benim de ilk hedefim 66.5 :) sende olursun 65 bayrama kadar

Normalde 2,5-3 falan içiyordum ama bugün böyle oldu. Benim yılların verdiği bir susuzluğum var aslında. Neredeyse yıllardır haflarca 1 bardak suyla yaşayan bir insandım. :) İnşallah oluruz ya. 2 haftadır falan spor yapıp dikkat edemediğimden 68.900 olmuştum pazartesi onu baz alıyorum bakalım ne olacak 2 gün sonra. :)

Elbette katılabilirsin. Ben de 2 gündür şekerli nescafe içiyorum. Çaya hiç şeker atmam ama onu şekersiz içemiyorum ama diğer öğün yemeyerek dengelemeye çalışıyorum. Sen pazartesi tartıl birkaç yüz gram bile vermiş olsan motive olursun. Ben de çarşamba düzenledim yememi ama tartılacağım pazartesini baz aldım. Seni de yazıyorum o zaman listeye.

Topikleri gezerken yazını gördüm planladığın menü çok hafif ve güzelmiş umarım istediğin kiloya kavuşursun..
Teşekkürler inşallahhh

Çayı ben de şekersiz içiyorum şükür. Sen beni listeye ekle canım pazartesi tartılırım sonra sizin gibi pazartesiyi baz alırım. Sen 58.7 olarak yazarsın benim kilomu. Hadi kolay gelsin hepimize. Yemekten sonra bir şey yemedim. Ama yemekte 4 tane falan zeytinyağlı sarma da kaçırdım

Tamam yazıyorum. İnsan pişman olmayınca yedikten sonra sorun olmuyor aslında. 5 bisküvi yedim küçücük 250 kaloriymiş onun yerine akşam yemeği yeseydim doyardım dedim. Bak bu sitelerden faydalan hesapla fazla kaçırdığını düşündüğünde ya da canın bir şey çektiği zaman ona göre ye.

Kalori cetveli, Kalori hesaplama, Kalori tablosu, Kaç kalori, Günlük Kalori İhtiyacı, Harcanan kalori

merhaba kızlar
akşam 5 köfte ve salata yedim
1 saat sonrada küçük 1 tane muz

sabah
1 tambugday ekmek 1 bardak çar bal attım içine peynir bol dere otu 1 domates yedim

öğlen yarım ekmek tavuk döneri 2 bardak ayran
1 adet muz yedim

akşama bahçede olacagız orda ne yerim bilmiyorum 1 tane kabak kalmıştı onla sarımsaklı yogurt yapabilirim elimden geldigince az yiyemeye çalışacagım bahçede olunca düzenim bozuluyor
yarın yokum sizleri öpüyorum

Selam. Dün sabah peynir zeytin domates 1 dilim ekmek yedim az az. çok geç yaptık kahvaltıyı. ara öğünde yağsız süt içtim. Akşamda 3-4 kaçık bulgur pilavı yarım tabak türlü yemeği salata ekmek yok.
Bu sabah çok az sucuklu yumurta küçük bir parça peynir ve 2 dilim kepek ekmek yedim.geç bir kahvaltıydı. Şimdi ara öğün yapıcam 2 erik iki parça karpuz.Akşamda yarım tabak türlü az yoğurt kepek ekmek yemeyi düşünüyorum.

Yarın sabah aç karnına kalkar kalkmaz tartılıyoruz ve vakit bulduğumuz zaman yazıyoruz buraya. Benim hiç umudum yok bu haftadan -hafta ortasında başladığım için- ama bakalım artık aynı kaldıysam bile ne mutlu. :)

kızlar selam. Ben cuma başlamıştım diyete, bu sabah tartıldım tam 1 kilo gitmiş. Tabi bu sudur ödemdir ama bana gaz oldu Şu an 57.8 im. Hadi bakalım haftaya inşallah 1 kilo daha eksilmiş olacak. Ben bu sabah bir dilim kepek ekmek ve haşlanmış yumurta yedim. iki dilim baklava yedim öğlen bir kase gevrek yağsız sütle. İkindi gibi 3 erik 6 tane fındık. Akşam ise bol salata 8 kaşık taze fasulye 1 dilim ekmek. kapanışı da karışık meyve ile yaparım.

yazmaya utanıyorum kilo almışım hafta sonu bahçedeydik malum yedim yedim vs...

Su bile olsa gitmiş ya sen ona bak. Böyle böyle inşallah bayrama kadar gidecek 2-3 kilo geri almamak için ideali bu zaten ben gram olarak vermişim o kadar yememe rağmen. Pazartesine iyi hazırlayın kendinizi. :)

Kimse yazmıyor ben yazayım en iyisi. Pazartesinden beri dikkat etmeye başladım yeniden. Dün her ne kadar abur cubur yesem bile şimdilik telafi ettim gibi onları. Tekrar yürüyüşlere başladım. 3 litre suyumu ve yeşil çayımı içiyorum. Her ne kadar kendime göre o verdiğim birkaç kiloyla herhangi bir fark göremesem de umutluyum. Hem 4 kilo bir şey değiştirmez bence zaten. Pazartesi tartıda eksi kiloyu görmek ümidiyle...

Valla yazmadıkça yoldan sapıyorum ya. :) En azından günün bi değerlendirmesini yapmak lazım. Benim tartı sapıtık ben güvenemiyorum pek ama kilo versem göbekten anlarım zatti. :) Hep başa sarmak bıktırıyor ve tamamen bırakıyorum öyle olunca, yapmamam lazım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…