Teşekkürler başka yerlere yazmakla olmuyor en iyisi böyle dedim. Evet aynı hemen hemen umarım hepimiz veririz.
Merhaba kızlar. Ben de katılmak istiyorum aranıza. 3 ay önce evlendim ve 5 kilo aldım :44: Çok kaçırıyorum her şeyi. Bugün sabah güzelce diyete başladım ben de. Şu an 58.7 kilom. benim hedefimde bayrama kadar 4-5 kilo vermek. Tam 1 ayımız var. Ben haftaya cuma tartıya çıkmayı düşünüyorum. Bugün de şunları yedim. Kahvaltıda nescafe maalesef şekerliöğlen nesfit yağsız bir kase süt ile. Şimdi de yeşil çay ve 3 adet kuru kayısı artı 1 ceviz yiycem. Akşamda bir kase çorba ve yoğut yemeyi düşünüyorum. Belki bir dilim kepek ekmek olabilir. Yemekten 2 saat sonrada bir şeftali yemeyi planlıyorum. Çalışıyorum o yüzden spor çok zor. Fakat işe giderken sabahları hızlı hızlı yürüyerek gidiyorum. yaklaşık 2 km.
nasıl gidiyo tilo?ben de kilo vermeye başladım düzenli olarak inşallah yılmam bu sefer vallahi şişko olmaktan gınalar geldi
kızlar nerdesiniz bakayım
ara öğün yapmadım sadece yeşil çay içtim
öğlen kabak yemeği + yogurt +8 tane patates kızartması
şekersiz çayla çekirdek yedim
1.5 lt suyu içtim
akşamada nuggıt yerim diye düşünüyorm yanında ayranla
İyi gidiyor gibi bugün yürüyüşe başladım yavaş yavaş. 4. litre suyumu içiyorum. :) Pazartesi göreceğiz tartıldıktan sonra nasıl gittiğini asıl. :) Bence de ya bayrama kadar şimdilik 65 olsam yeter hayatımda ilk defa böyle kilolara çıktım.
4 lt su çok değil mi cnm?
bende p.tesi tartılcam bakalım :) mrkla bekliyorum :) benim de ilk hedefim 66.5 :) sende olursun 65 bayrama kadar
Merhaba kızlar. Ben de katılmak istiyorum aranıza. 3 ay önce evlendim ve 5 kilo aldım :44: Çok kaçırıyorum her şeyi. Bugün sabah güzelce diyete başladım ben de. Şu an 58.7 kilom. benim hedefimde bayrama kadar 4-5 kilo vermek. Tam 1 ayımız var. Ben haftaya cuma tartıya çıkmayı düşünüyorum. Bugün de şunları yedim. Kahvaltıda nescafe maalesef şekerliöğlen nesfit yağsız bir kase süt ile. Şimdi de yeşil çay ve 3 adet kuru kayısı artı 1 ceviz yiycem. Akşamda bir kase çorba ve yoğut yemeyi düşünüyorum. Belki bir dilim kepek ekmek olabilir. Yemekten 2 saat sonrada bir şeftali yemeyi planlıyorum. Çalışıyorum o yüzden spor çok zor. Fakat işe giderken sabahları hızlı hızlı yürüyerek gidiyorum. yaklaşık 2 km.
Teşekkürler inşallahhhTopikleri gezerken yazını gördüm planladığın menü çok hafif ve güzelmiş umarım istediğin kiloya kavuşursun..
Elbette katılabilirsin. Ben de 2 gündür şekerli nescafe içiyorum. Çaya hiç şeker atmam ama onu şekersiz içemiyorum ama diğer öğün yemeyerek dengelemeye çalışıyorum. Sen pazartesi tartıl birkaç yüz gram bile vermiş olsan motive olursun. Ben de çarşamba düzenledim yememi ama tartılacağım pazartesini baz aldım. Seni de yazıyorum o zaman listeye.
Teşekkürler inşallahhh
Çayı ben de şekersiz içiyorum şükür. Sen beni listeye ekle canım pazartesi tartılırım sonra sizin gibi pazartesiyi baz alırım. Sen 58.7 olarak yazarsın benim kilomu. Hadi kolay gelsin hepimize. Yemekten sonra bir şey yemedim. Ama yemekte 4 tane falan zeytinyağlı sarma da kaçırdım
yazmaya utanıyorum kilo almışım hafta sonu bahçedeydik malum yedim yedim vs...
kızlar selam. Ben cuma başlamıştım diyete, bu sabah tartıldım tam 1 kilo gitmiş. Tabi bu sudur ödemdir ama bana gaz olduŞu an 57.8 im. Hadi bakalım haftaya inşallah 1 kilo daha eksilmiş olacak. Ben bu sabah bir dilim kepek ekmek ve haşlanmış yumurta yedim. iki dilim baklava yedim öğlen bir kase gevrek yağsız sütle. İkindi gibi 3 erik 6 tane fındık. Akşam ise bol salata 8 kaşık taze fasulye 1 dilim ekmek. kapanışı da karışık meyve ile yaparım.
Kimse yazmıyor ben yazayım en iyisi. Pazartesinden beri dikkat etmeye başladım yeniden. Dün her ne kadar abur cubur yesem bile şimdilik telafi ettim gibi onları. Tekrar yürüyüşlere başladım. 3 litre suyumu ve yeşil çayımı içiyorum. Her ne kadar kendime göre o verdiğim birkaç kiloyla herhangi bir fark göremesem de umutluyum. Hem 4 kilo bir şey değiştirmez bence zaten. Pazartesi tartıda eksi kiloyu görmek ümidiyle...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?