Valla yazmadıkça yoldan sapıyorum ya. :) En azından günün bi değerlendirmesini yapmak lazım. Benim tartı sapıtık ben güvenemiyorum pek ama kilo versem göbekten anlarım zatti. :) Hep başa sarmak bıktırıyor ve tamamen bırakıyorum öyle olunca, yapmamam lazım...
Aynen arada bile olsa yazmak lazım. Yalnız değilsin benim tartı dijital ama biraz kaydırsan yerinden farklı tartıyor ben hep aynı yerde tartılıyorum kaydırmamaya çalışıyorum yani. Bir de en yüksek tarttığı sayıyı baz alıyorum.
Tartıyı sabit olarak koyabileceğim bir yer yok maalesef, o yüzden dediğin gibi çok çok farklı sonuçlar çıkıyor uyuz oldum bende.
Bende pillerini çıkarıyorum haftada 1 kere tartılmak için o esnada oynuyor ama olsun ya 200-300 gram sorun olmaz gibi pek. :)
Ben güvenemiyorum kendiminkine pek. :) Gerçi dediğim gibi zamanla vücuttan anlaşılır zaten, yeter ki verelim! :)
bende veremedim canım bu haftaolsun bayrama kadar 65 i görürüz inşallah dediğin gibi:26:
bugün elime makyaj kutumu aldım çıktım 2 kilo fazla çıktım eskiden o 2 kilo fazla olan kiloda idimne kadar kötü biliyormusun fazla kilolarızı taşıyoruz üstümüzde hamal gibi aslında bu yüzden dedim sen asıl kilona inmelisin kzıım sende dene motive oluyor insan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?