- 14 Ağustos 2016
- 4.557
- 21.554
- 238
31 yaşından sonra evlenenlerin mutlu olmaya hakkı yok mu nesi zor şans işi bu kimi iyi insanlar karşılaşır kimi kötü...hepimizin sınavı farklıSiz 3cü elementleri önemseyip sorun ettikçe bu evlilikten hayır göremezsiniz...
Eşiniz sizin sevmediğiniz herkese düşman olursa bitecek mi bu kavga ?
Bence sizin içinizde farklı sorunlar var ,halası danası teferruat.
31 Yaşından sonra evlilik zordur,mutlu olmanın yoluna bakın...
Kusura bakmayın da kına sizin kınanız, neden kalkıp siz de oynamadınız? Davet mi gerekiyor kendi kınanızda oynamak için?ben böyle köşede onla oynadılar hep
ben oynadım kendi arkadaşlarım ve akrabalrım ile ama yine de yüzsüz gibi gittim görümcemin yanına millet laf etmesin diyeKusura bakmayın da kına sizin kınanız, neden kalkıp siz de oynamadınız? Davet mi gerekiyor kendi kınanızda oynamak için?
ben altın mevzusuna takıldım. ben kendim eşime söyledim elini açma annem altınını koysun diye, anneme de söylemiştim altınını ayarla diye. neden bu kadar içerliyorsunuz bu duruma?
bizde hiç adet olmamasına rağmen annem evimiz için çerezimizi baklavamızı da almıştı.
herşeyi karşı taraftan beklemek niye? onlar bir şeyinizi almamış olsa burda hemen konu açardınız.. biraz adalet lütfen
Hepsi bana göre saçma sapan adetler onu baştan yazayım.
Ama erkek tarafı hazırlar gelinin ineceği evin o gecelik tatlı çerez içecek vs. ve sabah kahvaltılık alış verişini ne bilim yumurtası sucuğunu balığını böreğini bilmem nesini...Bizde öyle yani.diğer türlüsü bence çok anlamsız, size değil genel anlamda yazıyorum bu mantık için;
Hem kızını ver hem damatın gücü kuvveti için tatlısını al! Yok artık
Bszı yerlerde kız evinden tavuk ve baklava gider,ama tutki gitmedi,bu halalara da ne oluyor,belki de kayınvalidenin dolduruşuna geliyorlar,atlıyorlar ortaya,ve ömür boyu sevilmemeyi garantiliyorlar böylece.ne çeşit manyaklar var yaaa
baklava ne alaka ,
üstünde gelinlikle sana birde halamı dinleyim diyen adamla keşke git ömür boyu onu dinle deseydin
konu sahibi 1.5 aylık evliyken konu açmış yine sudan sebeplerle tartışma ve eşinin evi terketme durumu olmus. bence idare edilebilecek bir adam değil ama kendi kararı kendi hayatı. Allah yardımcısı olsunDüğün harici evliliğiniz nasıl peki?
Düğünde herkes bi heyheyli oluyor.
Normal hayatta nasıl 2 ay geçmiş nasıldı bu zamana kadar?
bana bir cevap olmamış sanki amabenim ailemden ne altın dan ne baklavadan kaçtı sorun uslupları inat uğruna yaptırmak istemeleri herşeyi güzellikle dense benim ailem yapardı
Hepsi bana göre saçma sapan adetler onu baştan yazayım.
Ama erkek tarafı hazırlar gelinin ineceği evin o gecelik tatlı çerez içecek vs. ve sabah kahvaltılık alış verişini ne bilim yumurtası sucuğunu balığını böreğini bilmem nesini...Bizde öyle yani.diğer türlüsü bence çok anlamsız, size değil genel anlamda yazıyorum bu mantık için;
Hem kızını ver hem damatın gücü kuvveti için tatlısını al! Yok artık
Teşekkür ederim ! Başın sağolsun, ben de geçen sene kaybettim babamı. Kaybetmeden önce de böyleydim fakat şimdi daha çok acıtıyor.ne güzel yazmışsınız , ben babamı kaybettiğim için belki çok duygulandım. evet ne olursa olsun annemizin babamızın kızıyız.
evlenince prensesler gibi yaşayacaklarını zannediyor bazi kadinlar, beklenti inanilmaz yüksek. hep bu romantik komedi filmlerinden özenti.
bir de evlenmek için şu aceleyi anlamış değilim ben de, iyice tanımadan evlenince sonuç kaçınılmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?