bana kim olduğumu hatırlattı eşim

konudaki baklava isteyen halaya baklava tepsisiyle dalasım geldi hadsiz

Siz 3cü elementleri önemseyip sorun ettikçe bu evlilikten hayır göremezsiniz...
Eşiniz sizin sevmediğiniz herkese düşman olursa bitecek mi bu kavga ?
Bence sizin içinizde farklı sorunlar var ,halası danası teferruat.
31 Yaşından sonra evlilik zordur,mutlu olmanın yoluna bakın...

Damadin avucuna altin koymayi ilk defa duydum
Bizim adetlerimizde yok deseydiniz.
Baklavayida bir zahmet alsaymis hala kizi deli mi ne bir arkadas demis ya alin 2 tepsi gonderin yesin sisko

31 yaşından sonra evlenenlerin mutlu olmaya hakkı yok mu nesi zor şans işi bu kimi iyi insanlar karşılaşır kimi kötü...hepimizin sınavı farklı

Kusura bakmayın da kına sizin kınanız, neden kalkıp siz de oynamadınız? Davet mi gerekiyor kendi kınanızda oynamak için?
ben oynadım kendi arkadaşlarım ve akrabalrım ile ama yine de yüzsüz gibi gittim görümcemin yanına millet laf etmesin diye

Tek diyebileceğim , kimse ile ilk aydan kavga etmemeye çalış.
Bırak eşin görsün sen gösterme.

Ne saçma sapan adetler iki insan birbirini sevmiş evleniyor işte baklava mı dert oldu hala hanımefendisine.. Terbiyesiz kadın işte bence de arana mesafe koy eşine şaşırdım ama sana hak vermiyor olmasına..

Sırf sorun çıkarmak için son dakikada söylemiştir mahcup olmanız için. Içerik aynı olmasa da adet diye tutturan bir kaynım var da ordan biliyorum. O da son dakika söylerdi hep. Hainler işte ama Allah veriyor cezalarını sonradan...

Ne baklavaymış..
Sen herzaman ailenin kızı olarak kal zaten Allah yardımcın olsun şimdiden çıkmış anormal huylar..

Her düğünün bir görgüsüz ve bir morel bozan var, bazıları düğün var diye evden çıkıyor ve ne görmemişlik varsa sergiliyor, yeni evlenmiş olduğundan dolayı erkek kısmı genelde kendi aile üyelerini haklı görür, bu konuda çok saflar, yıllar sonra hanımı haklı görürler, sabırlı olmak lazım evlilik zor mesele

Hepsi bana göre saçma sapan adetler onu baştan yazayım.

Ama erkek tarafı hazırlar gelinin ineceği evin o gecelik tatlı çerez içecek vs. ve sabah kahvaltılık alış verişini ne bilim yumurtası sucuğunu balığını böreğini bilmem nesini...Bizde öyle yani.diğer türlüsü bence çok anlamsız, size değil genel anlamda yazıyorum bu mantık için;
Hem kızını ver hem damatın gücü kuvveti için tatlısını al! Yok artık

sizinle aynı düşüncedeyim ama ben çirkefleşmemek adına tamam dedim. çünkü karşımda (eşim hariç) anlayabilecek insanlar yok. normal de dediğiniz gibi bir buzdolabı alışverişi yapılır erkek tarafından, biz eşimle balayından dönünce yapmıştık.

ne çeşit manyaklar var yaaa

baklava ne alaka ,
üstünde gelinlikle sana birde halamı dinleyim diyen adamla keşke git ömür boyu onu dinle deseydin
Bszı yerlerde kız evinden tavuk ve baklava gider,ama tutki gitmedi,bu halalara da ne oluyor,belki de kayınvalidenin dolduruşuna geliyorlar,atlıyorlar ortaya,ve ömür boyu sevilmemeyi garantiliyorlar böylece.

Düğün harici evliliğiniz nasıl peki?
Düğünde herkes bi heyheyli oluyor.
Normal hayatta nasıl 2 ay geçmiş nasıldı bu zamana kadar?
konu sahibi 1.5 aylık evliyken konu açmış yine sudan sebeplerle tartışma ve eşinin evi terketme durumu olmus. bence idare edilebilecek bir adam değil ama kendi kararı kendi hayatı. Allah yardımcısı olsun

benim ailemden ne altın dan ne baklavadan kaçtı sorun uslupları inat uğruna yaptırmak istemeleri herşeyi güzellikle dense benim ailem yapardı
bana bir cevap olmamış sanki ama
asıl problem aileler halası vs.degil
eşinizle olan ilişkiniz, bunu kavradigınız zaman bir cozum bulabilirsiniz sanıyorum

Daha çok yenisiniz eşinle aranı tut digerlerini hiç salla hep başımızdan geçti mesafe en güzeli

Tatlı sembolik anlam taşıyor,tatlı geçim ve iyi niyeti simgeliyor,tatlı yiyelim tatlı konuşalım gibi.
Yoksa kız evi yatak odası da almasın o mantıkla

Bu hala ne tür bi terbiyesiz?
Ben olsam altta kalmazdım hiç.
Kayınvalidemin görümcesi de az ötede oynayıversin bi zahmet,hayatıma karıştırtmam,terslerim ezer geçerim:)
Onu hayatımıza sokan eşi de ağır rencide ederim.

Yapın siz de

Teşekkür ederim ! Başın sağolsun, ben de geçen sene kaybettim babamı. Kaybetmeden önce de böyleydim fakat şimdi daha çok acıtıyor.

Zaten bunun için bekle ve tanı diye yineliyoruz. Hiçbirşey dışardan göründüğü gibi değil. Mutlu ve en önemlisi huzurlu bir hayat aceleye gelmez .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…