bana kızmanıza ihtiyacım var

bizimki de yağdırma aşamasında. inanın hiç bir gittiğimizde elimiz boş gitmiyoruz yeğenlerine karşı çok eli açık bu huyunu çok seviyorum ama şu borç batağında zoruma gitti bu durum
Tek başına ağalık yapacaksa o zaman düğün sonrasında da borcu kendisi ödesin bir zahmet.

yani ben bu ayıp diyenleri hiçççç anlamıyorum
siz eşlilik durumu yaşayacaksınız
birbirinize "EŞ" hayatınıza, evinize, bütçenize ORTAK olacaksınız.
Türk medeni kanunu ortak kabul ediyor bir kere maddiyat konusunda da...
Artık ayıp diye nitelendirilen bir durum yok ortada, saygı var ama gizlilik YOK!
böyle düşünüyorsanız söyleyeceksiniz.
annenizi tembihleyin bir daha böyle şeyler istemesin evet atılacağına size verilmesi daha uygun olurdu ama OLMUYOR İŞTE! ben annenizin yerinde olsam asla istemem öyle bir şey, ne gerek var parama geçer sözüm derim.
Bu durumda herkesin bir olup size destek olması gerekiyor hem de borçlar varken, sizin birlik olup etrafa destek olmanız değil. Nişanlınıza bunu izah edin bence.

Nişanliniz cömert ,insan sevindirmesini seviyor siz tutumlusunuz anladigim kadariyla.Haklilik ,haksizlik demeyelim de enerjileriniz farkli bu yönden.Umarim evlendikten sonra birbirinizi dengelersiniz.Cunku huylu huyundan vazgecmiyor

kredi çekip ev eşyaları aldık düğün yapacağız. bilgisayar taksitle alında birlikte ödeyeceğiz

Ne alaka sus payı falan ben sizi fazla art niyetli buldum. Nişanlınız belli ki cömert bir insan. Kitaplık olayında ince düşünmüş içinden gelmiş. Tabi ki yeğenine bilgisayar alabilir buna laf yapmam demişsiniz ama laf yapıyorsunuz. İkiniz ayrı ayrı çeyrek alsanız da hemen hemen aynı paraydı böyle daha fazla Ödemişsiniz ama çocuğun yıllarca kullanacağız sevineceğini bir hediye gitmiş öyle düşünün. Diğer yeğenine çikolata kutusu yapmak istiyor belli ki düşünceli bir insan tek bir tarafa hediye yağmasın belki kıskanır diye düşünmüştür altı üstü çikolatalardan bir kutu kaç para tutabilir? Kitapçıdan alacağı kitap kaç para ki? Sizin yeğeniniz yok mu siz de yapın onlara ufak tefek bir şeyler

inanın ayakkabılığa da kızdım istemedim. zaten öğrenince annemde kızdı. bende düğün arifesi olduğu için kızıyorum

kitap bana
çikolata kutusu kardeşime
ayakkabılık annem

sanırım konuyu çok yanlış okudunuz. halbu ki çok açıklayıcı yazmıştım.

Her şeyi dert olarak gormeyin,daha yazacaktım yazım küçülmüş nasıl duzeltecem bı bakın hele. Neyse okuyabilirseniz,adam iyi niyetli güzel adama benziyor.
iyi niyetli olduğunu biliyorum zaten. birlikte evleniyoruz borç ikimizin. moralimin bozulduğunu anlayınca almayalım o zaman dedi ben saçmalama al deyince al. benim kızdığım nokta bu kadar borcun içinde bizi düşünmek yerine çok da gerekli olmayan bilgisayar alınması. inanın bisiklet alıcam dese bende mutlu olurdum ama 7 yaşında çocuk bilgisayarı ne yapacak.

inanın ayakkabılığa da kızdım istemedim. zaten öğrenince annemde kızdı. bende düğün arifesi olduğu için kızıyorum
Bu arada annenizin yerinde olsaydim atilacak gibi olan ayakkabiligi da istemezdim asla.Şık bir hareket olmamis nışanlisiniz ve cok yenisiniz.Bunlar aradaki saygiyi zedeleyen şeyler

Niye art niyetlisiniz? Sus payı falan bunlar kötü yakıştırmalar. Bence alabilir, yeğeni o ve bir kere olan bir durum.
Oğluma amcası doğum gününde bisiklet almıştı, bende onun oğlunun doğum gününe odasına halı aldırmıştım. Karşılıklı jestler güzeldir

kitap bana
çikolata kutusu kardeşime
ayakkabılık annem

sanırım konuyu çok yanlış okudunuz. halbu ki çok açıklayıcı yazmıştım.

benim kızdığım nokta bilgisayarı aldıktan sonra kitapçı görüp sana kitap alayım mı, kardeşin üniversiteye gidecek ona hediye kutusu yapalım mı(çikolata falan alacak) demesi. Burda bana diye belirtmemişsiniz ben yeğenine dedi sandım bunları. Yine de fikrim değişmedi çok takıyorsunuz kitapçı görüp kitap alalım mı demiş size eee yani kuyumcu görüp yüzük alalım mı demesi mi gerekirdi? Kardeşinize çikolata kutusu yapmak istemesi yine ince düşünmesi bilgisayar alayım mı demeliydi? Bence o fazla ince düşünen çömert bir insan sizse ona göre daha mantıklı daha hesaplı kitaplı bir insansınız. Bu noktada bakışlarınız farklı ve insanlar değişmezler

Aslında gelir durumunu ve cektiginiz kredi miktarını yazsaydınız daha net yorum yapardım. Düğün öncesi biraz fazla olmuş bence. Evlenince kredi ödemesi zor oluyor. Bir taraf tutumlu olmak zorunda

Evet de o aslında aileye hediye

Çocuğa bilgisayar almak daha makul

Ama bilgisayar var bilgisayar var uygun fiyatlı ise sorun değil

Cnm ucuza bilgisayar yok, en ucuzu 1500 tlden başlıyor. Kaldı ki küçücük çocukların eline bilgisayar vermek ne kadar mantıklı? Gerçekten ihtiyacı varsa ailesi alsın bence. Ayrıca evlilik arifesinde kredisi olan biri için mantıksız bir davranış...

O zaman abartı bu.
El kadar çocuğa bilgisayar.
Ve ucu size dokunuyor.
bende ona bozuldum zaten
annemin geldikten sonra haberi oldu ve çok kızdı zaten. annem de ablası da yeterince destek oldular bize inanın durumu onlarda biliyor. o yüzden kızıyorum bende zaten.

Bu arada annenizin yerinde olsaydim atilacak gibi olan ayakkabiligi da istemezdim asla.Şık bir hareket olmamis nışanlisiniz ve cok yenisiniz.Bunlar aradaki saygiyi zedeleyen şeyler
nişanlımın annesi ve babası vefat ettiği için şu an evinde olan kullanmayacağımız eşyaları dağııtık. O dolapta DAĞITILACAKTI. bunu annemin istemesinde ne sakınca var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…