- 28 Temmuz 2018
- 1.897
- 2.402
- 133
- Konu Sahibi acabaolabilirmi
-
Annenize alınmış hediyeye laf etmeyin karıştırmayın bence, haksız çıkarsınız. Ters teper çocuk onu iyi niyetinden almış. Keza kardeşiniz için de dediğini karıştırmayın derimMerhaba Kadınlar Kulübünün güzel kadınları.
Siteyi uzun zamandır takip ediyorum, şu an biraz sinirliyim ama sinirli olduğum için kendime de kızgınım aslında.
Nişanlıyım ve kısa zaman sonra evleneceğiz. Geçen hafta sonu Nişanlımın kardeşine şehir dışına gittik birlikte güzel vakit geçirdik orada görümcemin oğlunun sünnet olacağını öğrendik. Sünnet düğünü daha sonra olacak ama nişanlım o sırada bana hediye alalım DEMEDİ. Bir kaç gün sonra nişanlımın bekar evine annemle birlikte gittik (evi arı bastı o sırada evde olmadığı için ilaçlamaya gelecek kişileri biz karşıladık) O sırada annem evden atılacak dolaplardan birini gördü kimseye vermeyecekseniz ben alayım ayakkabılık dedi. Nişanlıma sordum halama söz verdim dedi, daha sonra benim karşı çıkamama rağmen zorla anneme ayakkabılık aldı.
Bu sabah aradı yeğenin sünnet olduğunu ona bilgisayar almak istediğini söyledi. Ben buna karşı çıkacak bi insan değilim aslada karşı çıkmadım ama o kadar borçlu olmamıza (kredi çektik düğünde takılacaklarla ödeyeceğiz) ve kredinin yetmeyeceğini bilmesine rağmen böyle yapması zoruma gitti. Daha orta yollu bi hediye alabilirdik.
Neyse benim kızdığım nokta bilgisayarı aldıktan sonra kitapçı görüp sana kitap alayım mı, kardeşin üniversiteye gidecek ona hediye kutusu yapalım mı(çikolata falan alacak) demesi. Bunun üzerine anneme aldığı ayakkabılığı sus payı olarak aldığını düşünüyorum ve çok kızıyorum. Tabii ki ona bir şey söylemeyeceğim hakkımda yok bir şey söylemeye ama çok moralim bozuk.
Haklı mıyım, haksız mıyım bilmiyorum. kimseye de anlatamıyorum. Lütfen siz bir şey söyleyin..
Siz evlenince kardeslerinizi geride mi biraktiniz yani? Hediye sadece faydasi olana mi alinir? O zaman adi neden hediyedir? Ve yigenin size ne faydasi vardir? Siz evlenince kardeslerinizi geride birakiyorsunuz ama esiniz birakmiyor mu yani?Kocaniz hakli ben suan evliyim tabiki en iyisini yegenine yapacak benim geride biraktigim ve bize faydasi olmayacak kardesleeime degil. Siz haksizsiniz. Demekki en cok bilgisayarla mutlu olacakti yegeni ve nisanliniz gercekten cok iyi biri. Annenize kardesinize yeterince ince davranmis helal olsun.
Ayakkabiligi sus payi olarak aldigini dusunmuyorum benm esimde biz evlenmeden once ablasinin cocuguna maddi degeri yuksek seyler aldi hatta butun ihtiyaclarini karsiliyorsu ilk yegeniydi marka ayakkabilar koca koca ayılar bisikletler her yas icin ayri aldi agzimi bile acmadim. Sonra evlendik tabi borc harçtan yeğenini gozu goremedi. Yegeni bi muddet bana kin tuttu keske evlenmeseydiniz diyodu ama cocuk iste yani. Sonra bizim cocugumz oldu yurumeye dillenmeye basladi bi gun esim ablasina aynen su cumleyi kurdu. Ilk yegenin bu senin benim aldgm eski kırık oyuncaklari getirip durma bunlarini sakladn bana dediMerhaba Kadınlar Kulübünün güzel kadınları.
Siteyi uzun zamandır takip ediyorum, şu an biraz sinirliyim ama sinirli olduğum için kendime de kızgınım aslında.
Nişanlıyım ve kısa zaman sonra evleneceğiz. Geçen hafta sonu Nişanlımın kardeşine şehir dışına gittik birlikte güzel vakit geçirdik orada görümcemin oğlunun sünnet olacağını öğrendik. Sünnet düğünü daha sonra olacak ama nişanlım o sırada bana hediye alalım DEMEDİ. Bir kaç gün sonra nişanlımın bekar evine annemle birlikte gittik (evi arı bastı o sırada evde olmadığı için ilaçlamaya gelecek kişileri biz karşıladık) O sırada annem evden atılacak dolaplardan birini gördü kimseye vermeyecekseniz ben alayım ayakkabılık dedi. Nişanlıma sordum halama söz verdim dedi, daha sonra benim karşı çıkamama rağmen zorla anneme ayakkabılık aldı.
Bu sabah aradı yeğenin sünnet olduğunu ona bilgisayar almak istediğini söyledi. Ben buna karşı çıkacak bi insan değilim aslada karşı çıkmadım ama o kadar borçlu olmamıza (kredi çektik düğünde takılacaklarla ödeyeceğiz) ve kredinin yetmeyeceğini bilmesine rağmen böyle yapması zoruma gitti. Daha orta yollu bi hediye alabilirdik.
Neyse benim kızdığım nokta bilgisayarı aldıktan sonra kitapçı görüp sana kitap alayım mı, kardeşin üniversiteye gidecek ona hediye kutusu yapalım mı(çikolata falan alacak) demesi. Bunun üzerine anneme aldığı ayakkabılığı sus payı olarak aldığını düşünüyorum ve çok kızıyorum. Tabii ki ona bir şey söylemeyeceğim hakkımda yok bir şey söylemeye ama çok moralim bozuk.
Haklı mıyım, haksız mıyım bilmiyorum. kimseye de anlatamıyorum. Lütfen siz bir şey söyleyin..
Evlenin gorun baska bisey demiyorum. Geriye bakarsaniz orada kalirsiniz. Evlendikten sonra is degisiyor. Eger gecim istiyorsaniz once kurdugunuz yuva onde gelir. Kardesiniz degil esinizin yegeni onde gelirSiz evlenince kardeslerinizi geride mi biraktiniz yani? Hediye sadece faydasi olana mi alinir? O zaman adi neden hediyedir? Ve yigenin size ne faydasi vardir? Siz evlenince kardeslerinizi geride birakiyorsunuz ama esiniz birakmiyor mu yani?
Hem ustelik hediue faydasi olana alinir demedim. Yeterince incelik edip annesi ve kardesini de dusunmus. Sen kardesinle elin insanina ayni kiymette mi hediye alirsin. Benim dedigim cok farkli evlilikte oyle olmuyor. Ne demek yani kardesi universiteyi bitirmis diye ne alsaydi adamSiz evlenince kardeslerinizi geride mi biraktiniz yani? Hediye sadece faydasi olana mi alinir? O zaman adi neden hediyedir? Ve yigenin size ne faydasi vardir? Siz evlenince kardeslerinizi geride birakiyorsunuz ama esiniz birakmiyor mu yani?
Sacmalik. Zaten evliyim ve bir de cocugum var. Siz evliligi yanlis anlamissiniz.Evlenin gorun baska bisey demiyorum. Geriye bakarsaniz orada kalirsiniz. Evlendikten sonra is degisiyor. Eger gecim istiyorsaniz once kurdugunuz yuva onde gelir. Kardesiniz degil esinizin yegeni onde gelir
Merhaba Kadınlar Kulübünün güzel kadınları.
Bi terslik var gibiSünnet olana bilgisayar? Üniversiteyi kazanana çikolata?
Ne icin sus payı anlamadım
Sünnet olayı zaten öncesinde olmus e illaki bişey alacak ha tam altın almıs ha bilgisayar almıs
Anneniz begendi diye onunda gönlünü hos etmeye calısmıs
Anladıgım kadarıyla krediyide kendisi cekmiş en azından simdilik o ödüyor
Gönlü bol biri değişik düşüncelerinizi silin bence veya sizi kim bu sekilde doldurduysa onla bişey paylasmayın artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?