- 27 Şubat 2019
- 32
- 22
- 3
- 31
- Konu Sahibi acabaolabilirmi
-
biz tam altın takacakmışız :))bu arada adet olan sünnet olunca ufak bir hediye alınması -bilgisayar değil-
asıl düğünde de çeyrek/yarım altın takılmasıdır genelde.
Merhaba Kadınlar Kulübünün güzel kadınları.
Siteyi uzun zamandır takip ediyorum, şu an biraz sinirliyim ama sinirli olduğum için kendime de kızgınım aslında.
Nişanlıyım ve kısa zaman sonra evleneceğiz. Geçen hafta sonu Nişanlımın kardeşine şehir dışına gittik birlikte güzel vakit geçirdik orada görümcemin oğlunun sünnet olacağını öğrendik. Sünnet düğünü daha sonra olacak ama nişanlım o sırada bana hediye alalım DEMEDİ. Bir kaç gün sonra nişanlımın bekar evine annemle birlikte gittik (evi arı bastı o sırada evde olmadığı için ilaçlamaya gelecek kişileri biz karşıladık) O sırada annem evden atılacak dolaplardan birini gördü kimseye vermeyecekseniz ben alayım ayakkabılık dedi. Nişanlıma sordum halama söz verdim dedi, daha sonra benim karşı çıkamama rağmen zorla anneme ayakkabılık aldı.
Bu sabah aradı yeğenin sünnet olduğunu ona bilgisayar almak istediğini söyledi. Ben buna karşı çıkacak bi insan değilim aslada karşı çıkmadım ama o kadar borçlu olmamıza (kredi çektik düğünde takılacaklarla ödeyeceğiz) ve kredinin yetmeyeceğini bilmesine rağmen böyle yapması zoruma gitti. Daha orta yollu bi hediye alabilirdik.
Neyse benim kızdığım nokta bilgisayarı aldıktan sonra kitapçı görüp sana kitap alayım mı, kardeşin üniversiteye gidecek ona hediye kutusu yapalım mı(çikolata falan alacak) demesi. Bunun üzerine anneme aldığı ayakkabılığı sus payı olarak aldığını düşünüyorum ve çok kızıyorum. Tabii ki ona bir şey söylemeyeceğim hakkımda yok bir şey söylemeye ama çok moralim bozuk.
Haklı mıyım, haksız mıyım bilmiyorum. kimseye de anlatamıyorum. Lütfen siz bir şey söyleyin..
bende ona bozuldum zaten
annemin geldikten sonra haberi oldu ve çok kızdı zaten. annem de ablası da yeterince destek oldular bize inanın durumu onlarda biliyor. o yüzden kızıyorum bende zaten.
Basiniz sagolsun. Allah sabir versin nisanliniza.Kendisinin teklif etmesinden sonra alinmasi daha mantikli olurdu.Bakin daha deneyimsizsiniz.Ilerde bu tip kuçuk seyler bir bir ısıtılıp koyuluyor cikariliyor önünüze.Nen yasadim ,biliyorum.o yuzden artik hangi hareketin uygun hangisinin uygun olmadigini yillarin bana verdigi yetki ile yaziyorum söylüyorum cekinmeden.nişanlımın annesi ve babası vefat ettiği için şu an evinde olan kullanmayacağımız eşyaları dağııtık. O dolapta DAĞITILACAKTI. bunu annemin istemesinde ne sakınca var
Sizin yeğeniniz yok mu siz de yapın onlara ufak tefek bir şeyler
bilgisayar hediye etmek ne zamandan beri ufak tefek bir hediye oldu yahu
büyük anlamlı bir hediye de araba falan sizin nezdinizde o zaman.
İnsanlar başkasının konusunu neden sahiplenirler gerçekten hiç anlayamıyorum. Konu sahibine de belirttiğim gibi kitap, çikolata kutusu almak istemesini yeğenine söylediğini sandım buna istinaden de siz de alın ufak bir şeyler dedim. Bilgisayar konusundaki yorumum ilk paragrafta yazıyor tekrar okuyup anlayabilirsiniz
mesajı anlamayan siz bana anlayabilirsiniz diye atar yapan yine siz...
biz tam altın takacakmışız :))
Cnm ucuza bilgisayar yok, en ucuzu 1500 tlden başlıyor. Kaldı ki küçücük çocukların eline bilgisayar vermek ne kadar mantıklı? Gerçekten ihtiyacı varsa ailesi alsın bence. Ayrıca evlilik arifesinde kredisi olan biri için mantıksız bir davranış...
Merhaba Kadınlar Kulübünün güzel kadınları.
Siteyi uzun zamandır takip ediyorum, şu an biraz sinirliyim ama sinirli olduğum için kendime de kızgınım aslında.
Nişanlıyım ve kısa zaman sonra evleneceğiz. Geçen hafta sonu Nişanlımın kardeşine şehir dışına gittik birlikte güzel vakit geçirdik orada görümcemin oğlunun sünnet olacağını öğrendik. Sünnet düğünü daha sonra olacak ama nişanlım o sırada bana hediye alalım DEMEDİ. Bir kaç gün sonra nişanlımın bekar evine annemle birlikte gittik (evi arı bastı o sırada evde olmadığı için ilaçlamaya gelecek kişileri biz karşıladık) O sırada annem evden atılacak dolaplardan birini gördü kimseye vermeyecekseniz ben alayım ayakkabılık dedi. Nişanlıma sordum halama söz verdim dedi, daha sonra benim karşı çıkamama rağmen zorla anneme ayakkabılık aldı.
Bu sabah aradı yeğenin sünnet olduğunu ona bilgisayar almak istediğini söyledi. Ben buna karşı çıkacak bi insan değilim aslada karşı çıkmadım ama o kadar borçlu olmamıza (kredi çektik düğünde takılacaklarla ödeyeceğiz) ve kredinin yetmeyeceğini bilmesine rağmen böyle yapması zoruma gitti. Daha orta yollu bi hediye alabilirdik.
Neyse benim kızdığım nokta bilgisayarı aldıktan sonra kitapçı görüp sana kitap alayım mı, kardeşin üniversiteye gidecek ona hediye kutusu yapalım mı(çikolata falan alacak) demesi. Bunun üzerine anneme aldığı ayakkabılığı sus payı olarak aldığını düşünüyorum ve çok kızıyorum. Tabii ki ona bir şey söylemeyeceğim hakkımda yok bir şey söylemeye ama çok moralim bozuk.
Haklı mıyım, haksız mıyım bilmiyorum. kimseye de anlatamıyorum. Lütfen siz bir şey söyleyin..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?