bana kızmanıza ihtiyacım var

sadece tutumlu olması için teşvik etmelisiniz. cömert birine ve gönül almayı seven biri nişanlınız.

bende ona bozuldum zaten

annemin geldikten sonra haberi oldu ve çok kızdı zaten. annem de ablası da yeterince destek oldular bize inanın durumu onlarda biliyor. o yüzden kızıyorum bende zaten.

hımm o kadar destek oldularsa tek suç nişanlınızda
valla ev geçindirmek çoook zor, evlenince ev sizin olacak mı maaş durumları nedir bilemiyorum ama öyle bekarlık gibi inanın olmuyor.
Flört dönemi ekonominizle evlilik ekonominiz arasında dağlar kadar fark olacak hele ki ortalama maaşlar alıyorsanız.
Kira da ödeyecekseniz hele off diyorum

Keşke okullarda ev ekonomisi dersi olsaydı

Annenize gelince canınız sıkılmıyor da yeğenine bilgisayar alacağı zaman mı sıkılıyor canınız. Kötü niyetli buldum ben sizi o kadar düşünceli iseniz annenize dolabı istettirmeyeceksiniz yenisini de aldırtmayacaksınız bu kadar basit

nişanlımın annesi ve babası vefat ettiği için şu an evinde olan kullanmayacağımız eşyaları dağııtık. O dolapta DAĞITILACAKTI. bunu annemin istemesinde ne sakınca var
Basiniz sagolsun. Allah sabir versin nisanliniza.Kendisinin teklif etmesinden sonra alinmasi daha mantikli olurdu.Bakin daha deneyimsizsiniz.Ilerde bu tip kuçuk seyler bir bir ısıtılıp koyuluyor cikariliyor önünüze.Nen yasadim ,biliyorum.o yuzden artik hangi hareketin uygun hangisinin uygun olmadigini yillarin bana verdigi yetki ile yaziyorum söylüyorum cekinmeden.

Nişanlı ve evlilik arefesinde olan bi adamın taksitle yeğenine bilgisayar almasi ne kadar mantikli ? Konu sahibinin haksiz oldugunu dusunmuyorum bi yarim altin taksaydi cok lazimsa bilgisayar annesi babasi alsaydi. Sen dugun yapcaksin bunun borcuna girme diyememis mi kimse ? Derler mi hic tabi pahasi buyuk bi hediye.

Benim esim de nisanliyken babasi zorla arsa aldirdi borcla 50bin tl lik bi de kendi ustune yaptirdi sinirden kivrandim da agzimi acip bisey diyemedim. Yediler bitirdiler adami.

Biraz sabret ayni catiya girdikten sonra hesap da kitap da ortak olacak senin rizani almadan kimseye bisey alamaz o zaman.

bilgisayar hediye etmek ne zamandan beri ufak tefek bir hediye oldu yahu
büyük anlamlı bir hediye de araba falan sizin nezdinizde o zaman.

İnsanlar başkasının konusunu neden sahiplenirler gerçekten hiç anlayamıyorum. Konu sahibine de belirttiğim gibi kitap, çikolata kutusu almak istemesini yeğenine söylediğini sandım buna istinaden de siz de alın ufak bir şeyler dedim. Bilgisayar konusundaki yorumum ilk paragrafta yazıyor tekrar okuyup anlayabilirsiniz

mesajı anlamayan siz bana anlayabilirsiniz diye atar yapan yine siz...

Kocaniz hakli ben suan evliyim tabiki en iyisini yegenine yapacak benim geride biraktigim ve bize faydasi olmayacak kardesleeime degil. Siz haksizsiniz. Demekki en cok bilgisayarla mutlu olacakti yegeni ve nisanliniz gercekten cok iyi biri. Annenize kardesinize yeterince ince davranmis helal olsun.

Böyle kıyaslamaları lütfen bırakın. .Yeğenine gönlü ne istiyorsa onu alır.
Şimdiden böyle yapmak size bir şey kazandırmaz.

Üstüne üstlük nisanlinizin ailesine karşı durduk yere kinlenirsiniz. Bence böyle duygulara kalbinizde yer vermeyin çünkü en çok size zarar verir..

Zamanı gelince paranızın iktisadını birlikte yaparsınız. .ama o zaman şimdi değil.

Annenizin ayakkabılığı istemesinde elbette sorun yok ama asil bir davranış değil. Nişanlınızın annesi babası vefat etmiş çekirdek ailesinden geriye kalan kardeşleri ve onların çocukları... Daha nişanlıyken karşısındaki insanın parasını sahiplenen ve onda söz hakkı olduğunu sanan insanlar bana çok tuhaf geliyor. Sizden ayrılsa yabancısınız ama o kişilerin öz kardeş ve yeğen olma gerçeği hiçbir zaman değişmeyecek...

İşte bu miktar alım gücüne göre değişir

Zaten altın vs de o civarda olur

Çocuğun yaşını yoktu ben ilkokul çocuğu diye düşündüm

Ancak oğluma 5 yaşında bilgisayar aldık tablet almak yerine

O yüzden yeğene bilgisayar almak bana olağan geldi Kv ye ayakkabılık alınınca sünnet çocuğuna böyle bir şey çok doğal geldi

Yanlış anlama ama şuan nişanlısınız ve oda yeğeni yani alması normal evli olsanız sizin onayınızı almak zorunda ama şuan değil

Hiç aklıma bile gelmedi sus payı olacağı annen istemiş o da almış gönlü zengin galiba annenin eski dolabı istemesi hiç olmamış annene çıkış isteme bir daha öyle şey evli değiliz bişey değiliz de. Evli olsan bile istemesi olmaz bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…