Bana Küsen Eş Teyzesi

Alınan alınsım, konuşmayan konuşmasın ya balkonda içer balkon kapısını kapatarak ya da dışarı çıksın içsin.
Sigara içen kişi sigarasini dışarı da içip odaya geldiğinde dahi 40 dakika sigara dumanı soluyormuş ve ben kimsenin zehrini solumak zoranda değilim.

Bana gelen misafirler balkonumda içer sigarayı.
Biz zaten içmiyoruz.
Kişiye özel şey olmaz, herkes içsin balkonda.
O iğrenç kokuyu çekmek zorunda değilim, teyze küsmüş mü umrum olmazdı. Ne tuhaf insanlar var yahu...

Eşimi de doldurmak istemiş ama öğrendim de sana ne hakla içirmiyor falan demiş kızı söyledi. Hiç yakıştıramadım. Ne kadar safım ya. Haklısınız.

İlahi seni güldüm :) doğru diyorsun ama kadın eşimi de doldurmak istemiş yani üzülmüştüm olanlara ama kimseye yaranılmıyor..

Yaptığın temizlik de anlaşılmıyor değil mi çok kötü.. Ben kızıp direkt kapıyı açtım balkonun ev buz gibi oldu. Üstüne de kökledim ısıtıcıyı baktı fatura taşacak kalktı mecbur. Alışkanlık olmuştu onda da salonda filan içmek.

Evet sonradan demek de zor oluyor yani. Yeni evlenenler duysun içirmesin. :)

İyi yapmışsın valla baştan sınır çizmek en doğrusu. Aslında teyzenin çocuklar eşi de istemiyor. Enişte demişti kaç kez balkona çık diyorum çıkmaz diye. Evleri çok kötü kokuyor. Başın ağrır kokudan.

İlahi seni güldüm :) doğru diyorsun ama kadın eşimi de doldurmak istemiş yani üzülmüştüm olanlara ama kimseye yaranılmıyor..
bu es teyzelerının genelı aynı
ıstedıgı kadar doldurmaya calıssın esınız sonucta sızı ezdırmemıs degıl mı hıc uzulmeyın boylece kadın rengını bellı etmıs bayramdan bayrama gorusulecek bır merhabayla gecılecek akraba lıstesınde artık :) sıkmayın canınızı

asla geri adim atmayin. bu devirde salonda sigara içmek mi kaldı ya! ne büyük terbiyesizlik! teyzeyse teyze!

Evet haklısınız içme diyeceğim bundan sonra herkese. Yarın bir gün çoluğum çocuğum olunca en azından alışırlar içmezler. 2 yaşında bebeklerin yanında içiyorlar yoksa ben deli olurum.

En kötüsü de çocuklar aslında. Yeğeni sigara istemiş teyzeden 3 yaşında. Yanında içe içe özenmiş. Yazık yani.

Bizim teyze de öyle yani. Yazın öğlen gelip akşam 11 de gider evine. 2 paket sigara içer. Düşünemiyorum şu anda öyle olsa nefes alınmaz içeride ki kendi evinde alınmıyor. Çok rahatsız edici. Bir açıdan iyi oldu herhalde konunun açılması.

Öyle valla napiyim. Sağ olun destekleriniz için ben suçlu hissetmiştim kendimi. İyi ki yazdınız.

Valla kimse kusura bakmasin benim evim 1.kat herkes her gelen kayinpederde dahil dışarı aşağı inip geliyor. O eve sinen koku inanilmaz berbat cunku.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…