Bana Küsen Eş Teyzesi

Ben kendim ictigim halede biri evinde teklif etse salonda icmeyi kabul etmiyorum, bence tezyesi ayip etmis basta icmekle. Eger kendisini seviyorsan konus canim, sana degildi lafim ama icmessende mutlu olurum gibi gibi.. Ama icirtme bence, perdeler mobilyalarin hep kokar. O yüzden bende kendi evimdede icirtmiyorum kimsenin evindede teklif dahi etseler icmem.

Aa ne münasebet şahsi ayrıcalık tanıyayım. İçilmeyen bir evde padişah gelse yine içirmeyin. Çünkü perdeye kokusu siniyor mobilyayada rezil ediyor eşyayı. Ben 10 senedir sigara kullanıyorum daha kendi evimin salonunda veya odalarında bir kere sigara içmedim. Gelenime de diyorum sadece mutfak ve balkon. Kim misafir yokken kendim oturup mutfakta bile içmem giderim balkona kış da olsa balkonda içer girerim.

Keşke içmese.. Evde içilince herkesi boğuyor bir yandan ve ev leş gibi oluyor.
Kesinlikle öyle... Ve gerçekten koku perdelere, koltuklara siniyor. İçmeyen insanı gerçekten çok rahatsız ediyor sonraki günlerde de. Kokuyu geçtim sizinde sağlığınıza zarar veren bir durum. Alınması çok yanlış. Kendisinin düşünüp yapmaması gerekiyor.

Evin içinde katiyen istemezdim.Camı açıp ıçtiklerinde bile içeri siniyor kokusu valla aklı basında olan ınsan bu teklıfte bulunmamalı

Ben de içsem alınmam yani ev sahibine. Benim hatam baştan izin vermek, misafir diye kimseye karışmamak işte.. Ki daha da karışmiyim diyordum.
En başta tavrınızı belli etmek gerekiyor bazen benim balkonlarımın ikiside kapalı cam balkonla ve oturmak için koltuk falanda var içmek isteyn keyif yapa yapa içebilir orada üşüdüm derdi de yok, evimizde sigara içen yok eşimde bende kullanmıyoruz sırf misafir diye o zehire maruz kalmak zorunda değiliz.

Benim de ev rahat aslında çıkılır balkona. Kendin içmeyince de daha çok tiksiniliyor.

Sabit kuralınız olsun yaz kış büyük eş vs dinlemeden içirtmeyin evinizde sigara
İma gibi söylemişsiniz alınmış iyide olmuş
Cıksın balkonda içsin artık

Valla kim olursa olsun direk balkon kapısını gösteriyorum.ben kendim bile içmezken evde ne münasebet yahu.alınan alınsın çoktan fifi

Kendim içmiyorum, eşim ve kendi ailemden de içenler dahil kim gelirse gelsin kar kışta olsa balkonda içiriyorum. Eve sinen koku iğrenç ötesi çünkü. Kendini zehirlemeleri yetmiyor birde misafir geldikleri yerde alınganlık mı yapacaklar. Siz iyi bile davranmışsınız ben olsam kusura bakmayın ben içmiyorum kokusu beni rahatsız ediyor evde içmeyin lütfen der geçerdim. Alınan alınır paşa keyifleri bilir.

Evet baştan böyle demediğime pişmanım şimdi. Yine gelecek bana 2 3 gün sonra. Diyeceğim içmeyin salonda diye. Çok kötü sinmesi perdeler filan leş gibi oluyor. Zehir yani.

Yüksekovadayız hava buz balkonda icirteyim dedim adam hasta oldu. Şimdi kücük odada(cok kullanmaıgımız) iciyor kapıyı kapatıp camı acıp.

Normalde kim olursa olsun bence salonda sigara içilmez ve gidip sizi eşinize söyleyeceğine keşke salonunuzda 10 tane sigara içerken nezaketen sorsaydı iznin var mı nerede içebilirim diye

Normalde kim olursa olsun bence salonda sigara içilmez ve gidip sizi eşinize söyleyeceğine keşke salonunuzda 10 tane sigara içerken nezaketen sorsaydı iznin var mı nerede içebilirim diye

Aslında başta ben izin vermekle hata ettim işte. Belki de baştan sınır çizsem böyle olmazdı. Herkes alıştı. Bir de ben tahmin edemedim ailemde, akrabalarımda içen yok. Arada gelen de balkona çıkardı. Eş tarafı alışmış ama evde içmeye. Tabii o zaman izin verdin şimdi laf ediyorsun oldu.

Bi laf vardır alışmış kudurmuştan beterdir diye o kadar doğru ki yaptıkları hareketleri çok normal sanıyorlar..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…