- 6 Aralık 2017
- 6.451
- 6.574
- 198
- Konu Sahibi yuvarlanan asi bir panda
-
Asla evimde sigara içirmiyorum alınan alınsın, herkes kendi evinde istediğini yapsın ben nasıl başkasının evinde yapılmasını istenmeyen birşeyi yapmıyorsam onlarda yapamaz, benim evimde benim kurallarım geçerli kimse kusura bakmasın, 2 ay önce görümcemin düğünü vardı eşimin teyzelerini ben evime getirdim kalmaları için ve onlarda çok sigara içer yatmadan önce gece sigara falan içerseniz şurdan balkona çıkarsınız dedim kimsede alınmadı.Kızlar sabah kahvaltıya misafir geldi. Eşimin teyzesi, annesi vs. Oturma odasında kahve içelim dedim içeri geçirdim herkesi. Bu arada bir sigara konusu açıldı. Ben de eşimin evde içmesine razı olmuyorum dedim. Kokuyor malum kış bir de siniyor her yere. Bu teyze de sigara içer ama normalde salonda içiyor. 10 tane yakıyor belki otururken. Bir şey demiyorum. Benim eşime içirmiyorum dememe alınmış. Gitmiş dışarıda içmiş filan. Eşime demiş bunu da şakayla karışık. Ben ona laf söylemedim dedim ki dememiştim de. Normalde kendisini severim, o da beni sever. Sizce izin verilir mi buna kişiye özel sen iç sen içme mi diyeyim ya ? Yoksa alınırsa alınsın deyip içirmesem mi? Ben kimseye evde içirmek istemiyorum. Camın önüne gidiyorlar ona bile sinir oluyorum. Pencerenin içi, mermer yer filan hep kül oluyor. Ben temizlemek istemiyorum. Sizin de böyle sorunlar var mı? Ne yapıyorsunuz misafirlere?
Hiç kimseye evde icirmem kim alınırsa alınsın oldukça netim bu konuda . Eşiniz bile icmiyormus e daha ne millet içecek. Net olun. İsteyen balkonda icsinKızlar sabah kahvaltıya misafir geldi. Eşimin teyzesi, annesi vs. Oturma odasında kahve içelim dedim içeri geçirdim herkesi. Bu arada bir sigara konusu açıldı. Ben de eşimin evde içmesine razı olmuyorum dedim. Kokuyor malum kış bir de siniyor her yere. Bu teyze de sigara içer ama normalde salonda içiyor. 10 tane yakıyor belki otururken. Bir şey demiyorum. Benim eşime içirmiyorum dememe alınmış. Gitmiş dışarıda içmiş filan. Eşime demiş bunu da şakayla karışık. Ben ona laf söylemedim dedim ki dememiştim de. Normalde kendisini severim, o da beni sever. Sizce izin verilir mi buna kişiye özel sen iç sen içme mi diyeyim ya ? Yoksa alınırsa alınsın deyip içirmesem mi? Ben kimseye evde içirmek istemiyorum. Camın önüne gidiyorlar ona bile sinir oluyorum. Pencerenin içi, mermer yer filan hep kül oluyor. Ben temizlemek istemiyorum. Sizin de böyle sorunlar var mı? Ne yapıyorsunuz misafirlere?
bi tane tavlo alın " bu evde sigara içmek yasaktır" diye.
salonun en görünen yerine asın..
kendini üzmeye ne gerek var, bi de kırk saat laf anlatacaksınhahaa haklsınz aslındaçok ii fikir..
salona süs esyası olarak koyulan çok guzel tablolar stıcerlar var..
hem mesaj hem uyarı .
Asla evimde sigara içirmiyorum alınan alınsın, herkes kendi evinde istediğini yapsın ben nasıl başkasının evinde yapılmasını istenmeyen birşeyi yapmıyorsam onlarda yapamaz, benim evimde benim kurallarım geçerli kimse kusura bakmasın, 2 ay önce görümcemin düğünü vardı eşimin teyzelerini ben evime getirdim kalmaları için ve onlarda çok sigara içer yatmadan önce gece sigara falan içerseniz şurdan balkona çıkarsınız dedim kimsede alınmadı.
Ailemde hiç sigara içen yok. . O sebeple bazı insanların evin içinde sigara içeriğinden haberim bile yoktu.
Ama genelde balkonda içilir gördüm yani.
Evde sigara icilir mi . Inanılır gibi değil. Ben ev sahibi olsam cinnet geçiririm. Kokusu cok keskin. Perdesi koltuğu koksun mu yani. Böyle manyak bir fantazi olabilir mi.
Araba satılırken bile "içinde sigara içilmemiştir" diye belirtilir. biz de araba alırken buna baktık yani.
Hemen alırım sigara kokusunu.
Bazen yolun karşısından manken gibi bir kız geliyor. Saçıyla başıyla makyajıyla giyimiyle müthiş bir afeti devran.. ama sigara kokuyor. 5 paralık cazibesi kalmiyor.
Sigara içmeyelim arkadaşlar. Inanin hiçbir getirisi yok.
Yok artık ya... Evin içinde sigara içmek nedir? Babam günde 2 paket içer () kendi evinde de başka evlerde de balkonda içer. Tanıdığım tüm içenler de aynı şekilde. Teyze biraz saçmalamış. İçirmeyin lütfen.
bi tane tavlo alın " bu evde sigara içmek yasaktır" diye.
salonun en görünen yerine asın..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?