Bana Küsen Eş Teyzesi

Asla evimde sigara içirmiyorum alınan alınsın, herkes kendi evinde istediğini yapsın ben nasıl başkasının evinde yapılmasını istenmeyen birşeyi yapmıyorsam onlarda yapamaz, benim evimde benim kurallarım geçerli kimse kusura bakmasın, 2 ay önce görümcemin düğünü vardı eşimin teyzelerini ben evime getirdim kalmaları için ve onlarda çok sigara içer yatmadan önce gece sigara falan içerseniz şurdan balkona çıkarsınız dedim kimsede alınmadı.

Yahu evde sigara mı içilir. Ne anlayışsız insanlar var.

Alınırsa alınsın. Keyfi bilir. Onun keyfi için kimse sağlığından olamaz. Ev kokusu da ayrı bir konu zaten.

Bence yaşlı-genç., ana-baba farketmez, kim olursa olsun evin neresi olursa olsun izin vermeyin. Balkonda içsin.

Ailemde hiç sigara içen yok. . O sebeple bazı insanların evin içinde sigara içeriğinden haberim bile yoktu.

Ama genelde balkonda içilir gördüm yani.

Evde sigara icilir mi . Inanılır gibi değil. Ben ev sahibi olsam cinnet geçiririm. Kokusu cok keskin. Perdesi koltuğu koksun mu yani. Böyle manyak bir fantazi olabilir mi.

Araba satılırken bile "içinde sigara içilmemiştir" diye belirtilir. biz de araba alırken buna baktık yani.

Hemen alırım sigara kokusunu.

Bazen yolun karşısından manken gibi bir kız geliyor. Saçıyla başıyla makyajıyla giyimiyle müthiş bir afeti devran.. ama sigara kokuyor. 5 paralık cazibesi kalmiyor.

Sigara içmeyelim arkadaşlar. Inanin hiçbir getirisi yok.

Hiç kimseye evde icirmem kim alınırsa alınsın oldukça netim bu konuda . Eşiniz bile icmiyormus e daha ne millet içecek. Net olun. İsteyen balkonda icsin

yoo neden sorun olsun ki.. bu sizin evin kuralı yada prensibinz.. bunu en basında diyebilirsiniz.. Teyzeciğim ben eşime bile kızıyorum evde içirtmiyorum balkonda içiyor diye.. teyze de hala da enişte de abi de kızkardes te anne de baba da bi zahmet balkonda içsin.. bu benmde kuralım.. ben ve nişanllm sigara içmiyoruz. ama kızkardesı içiyor.. rica ederim guzellkle söylerim.. bunda kızılacak alınacak bir şey yok.. ya da alınacaksa da kendi bilir. umurumda olmaz.

Yok artık ya... Evin içinde sigara içmek nedir? Babam günde 2 paket içer ( ) kendi evinde de başka evlerde de balkonda içer. Tanıdığım tüm içenler de aynı şekilde. Teyze biraz saçmalamış. İçirmeyin lütfen.

yillardir eski es evin icinde sigara icti.
icme dememe ragmen umrunda degildim ki bana dokunuyor migrenim var.
nefret ederim kokusundan
ben yatak odaya yatmaya gittigimde bile kapiyi kapatmak zorunda kaliyordum ki o sekilde bile koku bana geliyordu - alttan siziyordu cünkü.
bosandim kurtuldum saygisizdan.

taviz verme - esin icmiyormus - teyzeye niye farkli davrancaksin

Ben de içsem alınmam yani ev sahibine. Benim hatam baştan izin vermek, misafir diye kimseye karışmamak işte.. Ki daha da karışmiyim diyordum.

Aslında bizim de baba evi öyleydi. Kimse içmezdi. Gelen de balkona çıkardı. Ben baştan tahmin edemedim ya da bilemedim böyle olacağını. En mantıklısı balkona çıkmaları benim için. Hoş olmuyor zira. Camın içini, önünü görseniz küllük olmuş. Çok çirkin bir davranış aslında. Salonda içilse sehpanın üstü kül, halı kül, kokusu da cabası. Zehir bu..

Keşke içmese.. Evde içilince herkesi boğuyor bir yandan ve ev leş gibi oluyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…