arkadaşlar neden bir derdim var bölümünde üyeler birbirinin yorumuna müdehale ediyor hatta alay ediliyor bende bunu anlamıyorum, herkes farklı düşünebilir yani başlık sahibide buraya konu açtığına göre bu farklı görüşleri duymak istiyodur, farklı açılardan bakabilmek için değil mi bu forum
aynen öyle bazıları da var çıldırmış gibi savaşıyor..ee ben kendi kişiliğimide görüşümüde edindiğim tecrübeye göre yazıyorsam başkalarıda yazacak ki belki ben ondan bişey öğrenecem belkide o benden birbirimizin de böylelikle kişiliğini tanımış olcaz...
hele şu bir kaç gündür..bir yorum yapıyorum saldıran saldırana ...
ee bende buyum yani...
Ayrıntıya takılma =)opuyorumnanaktan
Şimdi ilişkinizi bilmiyorum ama bana kalırsa uzun surelı ılıskılerde lan kelımesı normal kalır kavga anlarında :))) Yanı lan kelımesını ben kullanmam ama belkı daha agırını kullanabılırım ne bılıyım yanı lan şoka gıırılcek bır kelımemı ?? İlişkisine gore degısır .sanırım sızınkı kısa surelı bır ılıskı yenı tnıstınız mukemmel bır saygı vrdı bır anda cocuk lan dedı hatlar koptu :)
Ama su yazdıgınız cumleye bakarsak "kapa lan telefonu" msela bna cok cıldırmıs bırının kullancagı bır cumle gıbı gelıyor bu kdrda sıkmamak lazım ınsanları
yok canım 3 yıla yakındır birlikteyiz,buzamana kadar çok kawga ettik.beni üzen sözleri de oldu ama lan demedi hiç.söyledikleri saflaşma yine başladın gıcık konuşmaya,sus ta beni dinle gibi sözlerdi.çlan duyunca çok üzüldüm we sinirlendim.anında kapadım teli.
Bak canım benımde 4 yıllık bır ılıskım var ve ben boyle sevıyenın dustugunu hıssetıgım zamanlarda kendimı bıraz cekıp onu rahat bırakıyorum
cok sıkmayın, uzmeyın bırbrınızı ..bizdede tartısmalar oluyor olmuyor degıl ama su 4 ylda herseyın hesabını sorunca daha kotuye gıttıgını gordum en ıyısı rahat bırakıp ınsanlara bıraz nefes aldırmak ... Kavgayla ancak ılıskı yıpranıyor hıcbırseyın duzeldıgı yok
bu arada kusura bakma ben senı baskasıyla karıstırmısım..ayrılmak ıstıyordn bahanen olmus gıbı bı laf etmıstım..demıstım zaten yanlıs hatırlıyo olabılırım dıye,yanlıs hatırlıyormusum..
of ya cok balık oldum ben:sinifsinif:
bazen öle şeyler diorumki ya ben olsam sewgilimin yerinde neler derdim kendime die aynısını ben yaşıorum, sakinleşince diorumki ya hayatım sen ne sabırlısın nasıl dayandın dırdırıma :roflol:
Ayy,bunu bende söylüyorum.kaydirigubbakcemile
Nasıl bir sabır varsa,böyle heykel gibi duruyor adam,ben beynini yerken..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?