Bana 'Lan' dedi...Şoktayım...

aynen öyle bazıları da var çıldırmış gibi savaşıyor..ee ben kendi kişiliğimide görüşümüde edindiğim tecrübeye göre yazıyorsam başkalarıda yazacak ki belki ben ondan bişey öğrenecem belkide o benden birbirimizin de böylelikle kişiliğini tanımış olcaz...
hele şu bir kaç gündür..bir yorum yapıyorum saldıran saldırana ...
ee bende buyum yani...

Ayrıntıya takılma =)opuyorumnanaktan

Ayrıntıya takılma =)opuyorumnanaktan

Lan dıye bagarmasına ayrıntı dıyorsanız gelecekte sızı hos seyler beklemıyor mystıc
sımdıden bunu dıyen ılerde neler yapar neler der sımddıden temız temız ayrılmak en ıyısı
bence hıc zaman kaybetmemek lazım bu saygısız ortama layık olmadıgını düşünüyorsa kı öyle olmadıgını dşünüyorum arkadasın tez zamanda ayrılmas gerek kı ılerdekı kötu yasanıcakları gormemesı baabında

yanlis hatırlamıyorsam zaten ayrılmak istiyordun..bu da bahanen olmuş bence..lan dedi diye ben olsam ayrılmam,ayrılmadım da..insan sinirliyken ne dediğini bilmez bazen,mesela ben sinirlenince gözüm doner küfür de ederim lan da derim tokatta atarım..etki tepki dir bence o yüzden erkek arkadasımda sinirliyken küfür ettiginde veya lan dediğinde üstünde durmam..ha tabii sinirlarim vardır ben Tokat atarım ama o atamaz :)veya ağır küfür edemez:) onun dısında böyle seylere takılmam..

işin -lan- kısmına değilde yüzüne kapatması kısmı durumu dahada berbat etmiş..Lan konusuna takılm çünkü çoğu insanın ağız alışkanlığı oluyor ve sinirliyken hatta günlük konuşma dilinde bile sıkça kullanıldığı görülüyor,muhtemelen 'sinirlenince ağzımdan kaçmıştır' diye bir savunma duyarsın..Kaba konuşması büyük hata bana sana yeteri kadar değer vermiyormuş gibi geldi..Kimsenin seni kırmasına izin verme

Şimdi ilişkinizi bilmiyorum ama bana kalırsa uzun surelı ılıskılerde lan kelımesı normal kalır kavga anlarında :))) Yanı lan kelımesını ben kullanmam ama belkı daha agırını kullanabılırım ne bılıyım yanı lan şoka gıırılcek bır kelımemı ?? ılişkisine gore degısır .sanırım sızınkı kısa surelı bır ılıskı yenı tnıstınız mukemmel bır saygı vrdı bır anda cocuk lan dedı hatlar koptu :)
Ama su yazdıgınız cumleye bakarsak "kapa lan telefonu" msela bna cok cıldırmıs bırının kullancagı bır cumle gıbı gelıyor bu kdrda sıkmamak lazım ınsanları

benimde demeye çalıştığım buydu iste..yani yeni başlamış iliskilerde insan bı sok geçirir ama ayrılmak..sinirle insanlar neler yapiyo lan demiş nolcak..ben bazen benimkini resmen cildirtiyorum yerinde olsam patlatirim iki tane dediğim bile oluyo yani kendi adıma konuşuyorum sinirle yapılan hareketler ve söylenen sözler üzerinde durmam..bu insanın yapısı dediğim gibi ben sinirlendiğimde gözüm kimseyi görmez Abi'mi bile tanımam nerde kaldı erkek arkadasımı taniycam..isin kötüsü erkek arkadasiminda yapısı benim gibi..o yüzden kavga ettiğimizde konuşmayız görüşmeyiz sınırımız gecene kadar,bı sakatlık olmasın diye..

konunun çıkış noktasını bilmek isteyen arkadaşlar warsa burdan öğrenebilirsiniz.

http://www.kadinlarkulubu.com/ah-erkekler/316208-sizce-yapay305m-su231lu-g252231l252.html

kızlar ilginize çok teşekkür ederim gerçekten.ilişkimiz 4 ay sonra 3.yılını dolduracak.bu zamana kadar hep kawga gürültü geldik.sanırım bende doldum artık kaldıramıyorum.telefonu yüzüne kapatırken içim cız etti ama kapattım we aramamayı düşünyorum.
zaten sorunlarımız wardı,we ben onunla kendimi hazır hissettiğimde konuşmayı düşünüyordum,bu olay tuz biber oldu resmen.
tek tek okudum yazdıklarınızı,yorumlarınız için tekrar takrar teşekkür ederim.

yok canım 3 yıla yakındır birlikteyiz,buzamana kadar çok kawga ettik.beni üzen sözleri de oldu ama lan demedi hiç.söyledikleri saflaşma yine başladın gıcık konuşmaya,sus ta beni dinle gibi sözlerdi.çlan duyunca çok üzüldüm we sinirlendim.anında kapadım teli.

Konunun başlangıcını bilmiyorum.Arkadaş daha öncede başlık açmış galiba.
O nedenle yapacağım yorum belki tam oturmayacaktır.

sadece bu konuya baktığımda bir tartışma yaşanmış ve tlf.nu kapatması kaba bi şekilde söylenmiş.

kavgalar ilişkilerde olabilir.Bazen söylenmemesi gereken şeylerde çıkar ağızdan.

Önemli olan temelin sağlam olup olmadığıdır.

Sağlam değilse sen şimdi affetsende yıkılır.

Ama sağlamsa kimsenin yıkmaya gücü yetmez.

O lan kelimesinin içeriğini sen daha iyi yorumlamışsınıdr diyerek topu konu sahibine atıyorum.

benim eşimde lan ı çok kullanırdı.Ama ben bıraktırdım.Çünkü duyunca en şok olduğum kelimelerden biridir.Hiç hazzetmem.

Son düzenleme:

Bak canım benımde 4 yıllık bır ılıskım var ve ben boyle sevıyenın dustugunu hıssetıgım zamanlarda kendimı bıraz cekıp onu rahat bırakıyorum
cok sıkmayın, uzmeyın bırbrınızı ..bizdede tartısmalar oluyor olmuyor degıl ama su 4 ylda herseyın hesabını sorunca daha kotuye gıttıgını gordum en ıyısı rahat bırakıp ınsanlara bıraz nefes aldırmak ... Kavgayla ancak ılıskı yıpranıyor hıcbırseyın duzeldıgı yok

bu arada kusura bakma ben senı baskasıyla karıstırmısım..ayrılmak ıstıyordn bahanen olmus gıbı bı laf etmıstım..demıstım zaten yanlıs hatırlıyo olabılırım dıye,yanlıs hatırlıyormusum..

of ya cok balık oldum ben :sinifsinif:

belki de haklısındır.zaten onu karşıma alıp konuşmayı düşündüğüm bir dönemden geçiyorum.iyice yıprandım.biz hep uzaktaydık bunca yıl.ben çanakkalede okuyordum o adanada okuyordu.şimdi de okulum bitti manisaya döndüm o 2.üniyi okuyor,istanbulda.uzakta olunca sorunlar daha da büyüyor.

yok canım olabilir bende karıştırıyorum bazen...

cnm diğer konuyuda okudumda aynı şeyleri bende yaşadım zamanında, o inat ben inat uzatırdıkta uzatırdık, ama baktık olmuo böle biraz nefes aldırdık birbirimize.

we anladık ki hayat bizi değil, meğer biz hayatı yoruomuşuz.. biribirinizi anlamaya çalışın, hoşgörünüzü hiç kaybetmyin..

"lan" kelimesine gelince kesinlikle kızılcak bi laf ama ilişkiyi bitirmeye değmez, yabi siz zaten dolu olduğunuz için daha zorunuza gitmiş.

P.S sewgilinin bi sus yine başladın gıcık gıcık konuşmaya lafları ayn benim nişanlımın kawga ederken ölediği şeylerdi :kedi: erkeklerin genelinde war demekkiyerimseniben

bide bi arkadaş demiş, bazen öle şeyler diorumki ya ben olsam sewgilimin yerinde neler derdim kendime die aynısını ben yaşıorum, sakinleşince diorumki ya hayatım sen ne sabırlısın nasıl dayandın dırdırıma :roflol:

llan jalee vardıyaa kaydirigubbakcemile3ama lan bazen sempatil olabiliyor yaa samimi sıcak geliyo bana tabi nerde nasıl kullanıldığına bağlı bu arada lanlı lunlu konuşmam :1ninca:

bazen öle şeyler diorumki ya ben olsam sewgilimin yerinde neler derdim kendime die aynısını ben yaşıorum, sakinleşince diorumki ya hayatım sen ne sabırlısın nasıl dayandın dırdırıma :roflol:

Ayy,bunu bende söylüyorum.kaydirigubbakcemile
Nasıl bir sabır varsa,böyle heykel gibi duruyor adam,ben beynini yerken..

Ayy,bunu bende söylüyorum.kaydirigubbakcemile
Nasıl bir sabır varsa,böyle heykel gibi duruyor adam,ben beynini yerken..

hahahah herkes benim gibi dusunuyomus sevindim :))))
bazen çok bidi bidi yapıyoruz walla yani birazda ozelesiri hanımlar :)) sütten çıkmış ak kasık degiliz:) bizde bu cene varkeeeen :)))

:bbo: nasıl bir tonda dedi bilemem
ama hoş değil tabii
banada lan diyecek adam anasının karnından doğmamıştır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…