Aşılama Bana Ne Ya Olmazsa Olmasin Diyenlerin Bölümü

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

hadi hayırlısı canımm inşallahhh yarın hayırlı haberi verirsinnn:)

hadi hayırlısı canımm inşallahhh yarın hayırlı haberi verirsinnn:)

inş cnm ama pek umudum yok düzensizlik devam ediyo gibi geliyo,zaten negatif çıkarsa bu hafta artık doktora gidicem,bi yerden başlamak istiyorum,inş Allah'ım hepimizin kucağını bol bol doldurur,yüzümüzü güldürür..:)))

Bende bugun klomene basladim canim. Gunde 1 adet aliyorum birde ovitral sanirim adi bir igne verdi.
Sakin bir kur yapma dr ilac yazmisken. Allah korusun kist falan olmasin sonrasinda...

Sence dr neden bana gunde 1 tane verdi?

Gunde bir tane verdiyse50 mg tozunda vermistir. bende gecen yil bir tane aliyordum, bu yil tozunu artiralim dedi . busefer gunde 2 tane klomen 100mg al dedi.

klomen dun bitti. bu sefer Estradiol ( turkcesi osterojel sanirim) onu verdi. bugunde ona basladim gunde 3 tane iciyorum, adetin 12.gunune kadar ic dedi. buarada

cinsel perhis uygulayin 12.gune kadar dedi. 12.gunden itibaren gun asiri iliski dedi. bu verdigi ilac yumurtanin catlamasini sagliyormus, turkiyede igne yapiyorlar sanirim.

sogan kuru , iltihabi , akintiyi, mantari yok etmek icin kullancam canim, kist yapicagini dusunmuyorum. ama edetten 7 gun sonra yapin diye okudum. oyuzden pazar baslamadim, yarin baslayacagim ins.

Benim 3.gunum bugun 4.ilaci alicam ama yumurtaliklarim agriyo cok normal midir acep?

Haber var mi canim?

Düşündüğün için sağol cnm,bugün sağlık ocağına gittim kan verdim fakat perş sabah öğrenecekmişim sonucu,bu kadar geç olacağını bilseydim başka bi yerde yaptırırdım,neyse hayırlısı olsun artık,ona göre diş için randevu alıcam sonrada maraton başlıcak inş,planlar böle,hayırlısı olsun artık hepimiz için..ne olursa olsun umutluyuz dimi kızlar..

Umutluyuz canim evet!!!!
Ama takmiyoruz cunku takmayinca olacakkkkk
Oyle diolar

inş cnm Rabbim dualarımızı tez vakitte kabul ederbu arada sinir oldum yaa testin sonucu için 2 gün beklemem lazımmış,bilseydim özel bi klinikte yaptırırdım,pişman oldum,durdukça psikolojik olarak mide bulantısı,baş dönmesi vb. bi sürü gebelik belirtisi yaşıyorumbunların hepsi psikolojik tabi cnm

inşallah olur canım benim teyzem 45 yaşında anne oldu koç gibi oğlu var onlar yıllarca denediler ama vazgeçmediler biz evlat edin falan diyorduk önceleri aman elalemin cocuguyla uğraşamam diyordu şimdi oğluyla gül gibi geçiniyorlar onlar istanbulda tedavi görmüşlerdi doktorları bayandı istersen senin için ismini falan sorabilirim

olur cnm,ben aslında doktorumdan memnundum fakat evime çok uzak,gidip gelmek çok zor oluyo ama yinede bahsettiğin doktorun ismini ve çalıştığı yeri öğrenirsen çok sevinirim,şimdiden tşk ederim şekerim

Kızlar test sonucum negatif,zaten beklediğim bişeydi ama nedense içimde bir burukluk oldu,elimde olmadan içten içe umutlandırmışım kendimi sanırımneyse hayırlısı olsun artık ne diyim...

1 hafta klomen kullandiktan sonra bugun doktora gittim sadece 1 tane yumurtam 16 mm olmus.. olmamis yani. 3 gun daha devam dedi ilaca.. Pazartesi yine doktora gidicem.. Sanirim oda bikti artik asilamaya gecelim falan dedi..

deniz yeşili merhaba canım.ben senı başka topıkten htrlyrm esın asılama yplcgı gun strestn ornek verememıstı asılama yaptrdınmı canım sen ondan sonra :26:

deniz yeşili merhaba canım.ben senı başka topıkten htrlyrm esın asılama yplcgı gun strestn ornek verememıstı asılama yaptrdınmı canım sen ondan sonra :26:

yok hayatım,sadece ovülasyon takibi şeklinde kaldı benim tedavim,zaten aysonunda adet oldum,ramazan girdi 1 ay,o yüzden ara verdim,şimdi ise bir hafta on gün sonra yeniden başlamak istiyorum ama doktor konusunda kararsızım,aynı doktora mı gitsem yine yoksa başka bi dr a mı,kafam biraz karışık açıkçası...

İnş cnm,zaten bikaç haftaya kadar bende yeniden doktora gidicem,hepimizin hakkında hayırlısı,bu arada sen daha önce aşılama olmadınmı hiç,sanki ben öle hatırlıyorum..:44:

Yok canim asilama yapamadi kistlerin gitnesi icin duphaston kullanmam gerekmisti cunku.. Bende zaten biktim artik umrumda degil...

Yok canim asilama yapamadi kistlerin gitnesi icin duphaston kullanmam gerekmisti cunku.. Bende zaten biktim artik umrumda degil...

Haklısın cnm,insan bazen bıkma noktasına gelebiliyo böyle,ama yine Allah herşeyin hayırlısını versin hepimiz için,bende şu diş problemim hallolsun,sonra gidicem ve maraton başlıcak yine...

Haklısın cnm,insan bazen bıkma noktasına gelebiliyo böyle,ama yine Allah herşeyin hayırlısını versin hepimiz için,bende şu diş problemim hallolsun,sonra gidicem ve maraton başlıcak yine...

Canim selam, topik kurudu yaa bana ne diyen kimse yok..
Bugun catlatma igne mi oldum bu sabah 36 saat icerisinde iliski dedi doktor. hadi hayirlisi, insallah balik yakalariz bu ay

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…