Kızlar nasılsınız?Hepinizi geçmiş bayramı kutlu olsun,Rabbim herşeyi gönlümüze göre versin inş,bu arada hala adet olmadım,yarın kan testi yaptırıcam,pek umudum yok ama inş pozitif çıkar..:)))
hadi hayırlısı canımm inşallahhh yarın hayırlı haberi verirsinnn:)
Bende bugun klomene basladim canim. Gunde 1 adet aliyorum birde ovitral sanirim adi bir igne verdi.
Sakin bir kur yapma dr ilac yazmisken. Allah korusun kist falan olmasin sonrasinda...
Sence dr neden bana gunde 1 tane verdi?
Kızlar nasılsınız?Hepinizi geçmiş bayramı kutlu olsun,Rabbim herşeyi gönlümüze göre versin inş,bu arada hala adet olmadım,yarın kan testi yaptırıcam,pek umudum yok ama inş pozitif çıkar..:)))
Gunde bir tane verdiyse50 mg tozunda vermistir. bende gecen yil bir tane aliyordum, bu yil tozunu artiralim dedi . busefer gunde 2 tane klomen 100mg al dedi.
klomen dun bitti. bu sefer Estradiol ( turkcesi osterojel sanirim) onu verdi. bugunde ona basladim gunde 3 tane iciyorum, adetin 12.gunune kadar ic dedi. buarada
cinsel perhis uygulayin 12.gune kadar dedi. 12.gunden itibaren gun asiri iliski dedi. bu verdigi ilac yumurtanin catlamasini sagliyormus, turkiyede igne yapiyorlar sanirim.
sogan kuru , iltihabi , akintiyi, mantari yok etmek icin kullancam canim, kist yapicagini dusunmuyorum. ama edetten 7 gun sonra yapin diye okudum. oyuzden pazar baslamadim, yarin baslayacagim ins.
Haber var mi canim?
Umutluyuz canim evet!!!!
Ama takmiyoruz cunku takmayinca olacakkkkk
Oyle diolar
inşallah olur canım benim teyzem 45 yaşında anne oldu koç gibi oğlu var onlar yıllarca denediler ama vazgeçmediler biz evlat edin falan diyorduk önceleri aman elalemin cocuguyla uğraşamam diyordu şimdi oğluyla gül gibi geçiniyorlar onlar istanbulda tedavi görmüşlerdi doktorları bayandı istersen senin için ismini falan sorabilirim
Kızlar test sonucum negatif,zaten beklediğim bişeydi ama nedense içimde bir burukluk oldu,elimde olmadan içten içe umutlandırmışım kendimi sanırımneyse hayırlısı olsun artık ne diyim...
Canim benim hakkimizda hayirlisi.. Canin sagolsun insallah bir dahaki aya..
deniz yeşili merhaba canım.ben senı başka topıkten htrlyrm esın asılama yplcgı gun strestn ornek verememıstı asılama yaptrdınmı canım sen ondan sonra :26:
İnş cnm,zaten bikaç haftaya kadar bende yeniden doktora gidicem,hepimizin hakkında hayırlısı,bu arada sen daha önce aşılama olmadınmı hiç,sanki ben öle hatırlıyorum..:44:
Yok canim asilama yapamadi kistlerin gitnesi icin duphaston kullanmam gerekmisti cunku.. Bende zaten biktim artik umrumda degil...
Haklısın cnm,insan bazen bıkma noktasına gelebiliyo böyle,ama yine Allah herşeyin hayırlısını versin hepimiz için,bende şu diş problemim hallolsun,sonra gidicem ve maraton başlıcak yine...
Canim selam, topik kurudu yaa bana ne diyen kimse yok..
Bugun catlatma igne mi oldum bu sabah 36 saat icerisinde iliski dedi doktor. hadi hayirlisi, insallah balik yakalariz bu ay[/QUOTE
inş dilediğin gibi tutarsın balıklarını..36 saat sonrasında da dikkat et kendine,ne zaman adet olacaksın peki,hayırlı haberlerini duyarız inş cnm..!bu arada hakkaten topik kurumak üzere,bikaç kişiden başka kimse yok..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?