Canim selam, topik kurudu yaa bana ne diyen kimse yok..
Bugun catlatma igne mi oldum bu sabah 36 saat icerisinde iliski dedi doktor. hadi hayirlisi, insallah balik yakalariz bu ay[/QUOTE
inş dilediğin gibi tutarsın balıklarını..36 saat sonrasında da dikkat et kendine,ne zaman adet olacaksın peki,hayırlı haberlerini duyarız inş cnm..!bu arada hakkaten topik kurumak üzere,bikaç kişiden başka kimse yok..
29-30 gibi adet olmam lazim canim. Evet yaa napsak acaba kimse gelmiyor
Canim selam, topik kurudu yaa bana ne diyen kimse yok..
Bugun catlatma igne mi oldum bu sabah 36 saat icerisinde iliski dedi doktor. hadi hayirlisi, insallah balik yakalariz bu ay
morena seni takip ediyorum büyük bir coşkuyla hamilelik haberini bekliyorum inş iğne tedavisi ve sonra normal ilşki ile deniyorsun sanırım bende bu şekilde bu sefer deniyecem hayırlısı artık. 4 defa aşılama yaptım 3.sü tuttu ama düşük yaptım şimdi devam edecem yine
Ah canim benim insallah bakalim bu benim ilk klomenim bu ay tutmazsa onumuzdeki ay asilama yapicam dedi doktor..Benim daha ilk kullanimim oldugu icin pekte umudum yok ve yemin edrim burdaki insanlari okudukca Allaha dua ediyorum Allahim ne olur onlara daha once ver diye... Beklemek cok zormus hemde cokk zor..
Prensescim canimin ici insallah iyi haberi senden aliriz bu ay.. Ugur getirirsin bize hepimiz pespese hamile kalirizTatlicik nerelerde haber var mi merak ettim??
ve benim vucüt klomene hiç cvp vermiyor hep iğne yedim ve galibada hep yemeye devam edecem maddi manevi çok yıprandım ama olmadı keşke klomenle 1 tanecik yumurtam oluşsaydı ona da razıyım ama tık demiyor
cok kotu canim inan, hele asilaman tutupta kaybetmesi cok daha yikicidir cok eminim.. Ama bak oluyor demek ki.. Gec olsun saglikli olsun, benim yigenlerim ikiside bobrek hastasi.. Allah dusmanimin basina vermesin.. Ablam mubarek 2 tane oglu var, 2 tanede aldirdi. Cunku spiralliyken hamile kaldi!! Korunurken dusunebiliyor musun..
Ama iste genetik bir hastalik var ve doktor dediki isterse 100 tane cocugun olsun bunlarin hepsi bobrek hastasi olacak
allah ablanın yardımcısı olsun verecekse sağlıklı evlatlar versin bizimde sınavımız böyle ne yapalım
Kızlar napiyosunuz?bikaç günden beri pek giremedim nete,ben genel bir diş tedavisine girdim,bir yandan da kursa yazıldım,ekimde başlıcak,ayrıca oyalanmak için bir sürü el işi edindim,diş tedavimden sonra doktora gidicem ama en azından öncesinden bari stres yapmamak adına kafamı dağıtmak istiyorum,çok şükür biraz da olsa becerebiliyorum.Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun..!
Supersin deniz yesili!!! Vallahi bayildim sana en guzeli.
slm canlar formu takip ediyorum ama yazamadım pek...
ben yurtdışından presedd sipariş ettim ama nerdeyse 1 ay oldu elime ulaşmadıeşimide zor ikna etmiştim
bakalım bu ay presed gelirse klomen kullanıcam yumoşlar gelişincede preseed denicem....
bu arada bat 18 eylül......
inşalllah yakın zamandaa topiğimizde bi kaç hamiş haberi alırız:)))
Kizlar bu arada bu gece garip bir ruya gordum.
Boyle yaklasik 20-25 kisi karanliktayiz insanlarin yuzlerini hatirlamiyorum. Karanlik gece, herkesin elinde fener var ve hepimiz eleleyiz. Tabii bu ruyayi ben hayra yormadim. Karanlik fener alayi falan..
Geldim simdi ofisteyim birde google'ladim ki ne goreyim, asagida ki yoruma bakiniz..Balik yakaladik mi nedir acep bu ay?
"Rüyada ışık bir çok sıkıntıdan sonra refaha ve huzura kavuşmak anlamındadır. Işık bir gece yarısı görüldüyse, rüyayı gören bir çocuk sahibi olacak demektir.Güneş iyi bir gelecek anlamındadır. Ay ışığı hüzünlü ve acı bir durumu bildirir. Gaz lambasının ışığı eğlenmek ve güzel zaman geçirme imkanını anlatır. Mum ışığı dert demektir. Kibrit ışığı ise kısmet işaretidir.
Ayyy hadi hayırlısı cnminş tutarsın balıklarını buarada bi konuda senin fikrini almak istiyorum,bi hafta on güne kadar yeniden doktora gitmeye niyetim var biliyosun,ama doktor açısından kafam biraz karışık,daha önce gittiğim doktorumdan memnun kalmıştım fakat evime uzak,birde eşim geçen sefer aşılama olacaktı da örnek verememişti ve aşılamam olamamıştı,bu sefer farklı bi hastanede bi doktor buldum evime daha yakın,ayrıca daha önce burda eşime sperm testi yapıldı,örneği evde vererek kabul etmişlerdi yani,fakat bu doktorda çok yoğun,istediğim gibi ilgilenirmi nasıldır bilmiyorum,iyi şeyler de duydum hakkında olumsuz şeylerde,o yüzden kafam karıştı,sen olsaydın ne yapardın cnm,bana yardımcı olursan çok sevinirim..!!!
Canim benim bildigim 20 dk ya kadar kabul ediyorlar doktorlar evde verilen sperm ornegini ama daha uzak olmamasi lazim eve hastanenin..
Kesinlikle eve yakin hastaneye git bence. Benimkisi evime yakin en erken randevuyu aliyorum sabahtan gidiyorum sonra ise gidiyorum. Izin falanda almam gerekmiyor iyi oluyor yani.
Zaten en mantıklısı bu galiba,ben çalışmadığım için yol o kadar problem değil ama işte eşimin sorunu belli,yeniden hayalkırıklığı yaşamak istemiyorum,aşılamam tutmasa bile denedik olmadı deme gibi bir şansımız var,geçen sefer ne kadar da olsa eşimin gururu kırılmasın diye kimseye söylemedim bu sorunu,soranlara tansiyonum düştü narkoz alamadım dedim geçiştirdim,birtek burda paylaştım kader arkadaşlarımla..inş yine aynı şey olmaz,Rabbim hepimizin yüzünü güldürür..!
Aminnnnnn bu aksam gicik oldugum bir kadinin hamile oldugunu ogrendim moralim okdar bozukki anlatamam...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?