Ah denizyeslim ahhh ne zaman gorecegiz ne zaman hic gelmeyecekmis gibi...
Kızlaaarrrrr!!!nerelerdesiniz????topiğimiz kurumuş resmen,birisi bende burdayım desinbuarada herkesin kadir gecesi mübarek olsun,Rabbim hepimizin gönlüne göre versin inş..!
:13:
canlarrrr selammmm bugun cok hayirli bir sey yaptim kendim icin gidip fransizca kursuna yazildim!! Birde saglikli yasam, beslenme kitabi aldim!! dikkatimi adet gunumden cok baska seylere yonlendirmeye calisiyorum artik!!
Ee hadi karar verin siz ne yapacaksiniz? Tahta boyama, resim, yeni bir kitap? En son neyi okudunuz mesela? Nasil cocuk yetistirilir vs? Bebislerimiz gelmeden kendimze yatirim yapalim mi? E kitap arastirayim ister misiniz? link falan gonderiim?Yarinin guzel anneleri canlanalim birazzzz
Ne güzel yapmışsın cnm,ben de kitap okumayı çok severim,canan tan ın nerdeyse bütün kitaplarını okudum ve tam bir ipek ongun hayranıyım,şuanda da son kitabı taşlar yerine oturuyor u okuyorum,bende bayramdan sonra Allah nasip ederse ismek in mefruşat kursuna yazılıcam,ayrıca bir sürü el işim var yapılacak bi başkası için,bu arada adet düzensizliğim devam ediyo sanırım,3 gün geçti hala adet olmadım,gerçi bayramdan sonra yeniden tedaviye başlıcam hayırlısıyla...
Bir test yap isterseninsallah ilk hamismiz sen olursun canim. Gerci ben tatliciktanda umitliyom cok
Bende umursamıyorum artık.sanırım Rabbim vermicek herkese bi dert verir benimkide bu sanırım.kimine para verir huzur vermez kimine sağlık verir para vermez.banade bebiş nassip etmicek sanırım
Bende umursamıyorum artık.sanırım Rabbim vermicek herkese bi dert verir benimkide bu sanırım.kimine para verir huzur vermez kimine sağlık verir para vermez.banade bebiş nassip etmicek sanırım
Bir test yap isterseninsallah ilk hamismiz sen olursun canim. Gerci ben tatliciktanda umitliyom cok
:) keşke olsa canım ama 2 yumurtam vardı çatlatma iğnesi yapıldı... maalesef yine bebeğim olmadıherşey yolunda gidiyo ama bebişim bi türlü tedavi olduğum aylarda gelmiyo....... bu ay eşim yurtdışında olucak,, bende şehir dışında pek bi araya gelemicez.... ama ekimde tatile gidicez birlikte... amerikadan preseed jel sipariş verdim.. ekimde bide onu denicem....
ozamana kadarrrrrr inşallahhhh sizlerden hayırlı haberler alırımmm:)
dün kandilde çok dua ettim hepiniz için....
umarımmmm inşallahhhhhhh kabul olmuştur..................
Allah razi olsun ve hepimizin dualarini kabul etsin canim. Ekimde bu is tamamdir deseneBen Aralik' a kadar takiliyorum sonra atlayip Kibris'a gidicem tup bebek icin kismetse..
amin canım inşallah.....
bu arada kıbrıs tüp bebekte dahamı iyi? yani o sebeple gidiyosan benimde aklımda bulunsun , belki ilerde lazım olur
Offf off duphaston 21 gun kullandim. Dun bitti bugun hastalanmisim
Ya neden umitleniyorum ki salak salak? Zaten olmayacagini biliyorum, neden uzuluyorum o zaman...
her ay aynı şeyleri yaşıyoruz maalesef
ama gerçekten takmadığın düşünmediğin ay oluyo bebiş.....
ben şimdi ekimde denicem diye çok rahatım bu ay olmazsa üzülmücem...
geçen gün eski yazılarımı okudum yAzmışımki ocakta deneyemicez eşim yok artık işim şubata kaldı ve gerçektende şubatta hamile kalmıştım... hiç takmamış oluruna bırakmıştım....
bunu başarınca gerçekten meleklerimiz gelicek inanıyorum.....
hayırlı BAYRAMLAR .....
kizlar bugun adetimin 4.gunu. klomen ilaci kullaniyorum gunde iki kere. adetin 7.gununden sonrada sogan kuru yapicam. yani pazar gunu baslayacagim ins. bunun yanisira, bal corekotu tarcin karisimi yapicam .
morena canim burdada bayram yok. sadece turkiye yi aradigim zaman ailemi ozaman bayram havasi oluyor. onun diisnda normal bir gun. Hic uzulme tatlim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?