Aşılama Bana Ne Ya Olmazsa Olmasin Diyenlerin Bölümü

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Ah denizyeslim ahhh ne zaman gorecegiz ne zaman hic gelmeyecekmis gibi...

Umutsuz olma kuzummm,Allah'a sığınıcaz,bol bol dua edicez,bizim de imtihanımız bu demekki,Allah'tan gelene razı olmaktan başka çaremiz yok,hem hiç belli olmaz tam umudumuzu kaybettiğimiz anda,herşey bitti dediğimiz anda belkide bebişlerimiz bize gelir..yada nasıl olursa olsun,ne zaman gelirse gelsin ama yeterki gelsin..!Biliyomusun cnm Rabbime hep dua ederken ''Allah'ım bi tane de olsa sağlıklı,eli ayağı düzgün hayırlı bi evladım olsun,bi tane de olsa bana annelik duygusunu tattır..!'' diye dua ediyorum,inan çok da gözüm yok,bi tane bile olsa razıyım,ama yinede herşeyin hayırlısı..!

Kızlaaarrrrr!!!nerelerdesiniz????topiğimiz kurumuş resmen,birisi bende burdayım desinbuarada herkesin kadir gecesi mübarek olsun,Rabbim hepimizin gönlüne göre versin inş..!

:13:
Kızlaaarrrrr!!!nerelerdesiniz????topiğimiz kurumuş resmen,birisi bende burdayım desinbuarada herkesin kadir gecesi mübarek olsun,Rabbim hepimizin gönlüne göre versin inş..!

canlarrrr selammmm bugun cok hayirli bir sey yaptim kendim icin gidip fransizca kursuna yazildim!! Birde saglikli yasam, beslenme kitabi aldim!! dikkatimi adet gunumden cok baska seylere yonlendirmeye calisiyorum artik!!

Ee hadi karar verin siz ne yapacaksiniz? Tahta boyama, resim, yeni bir kitap? En son neyi okudunuz mesela? Nasil cocuk yetistirilir vs? Bebislerimiz gelmeden kendimze yatirim yapalim mi? E kitap arastirayim ister misiniz? link falan gonderiim?Yarinin guzel anneleri canlanalim birazzzz

Ne güzel yapmışsın cnm,ben de kitap okumayı çok severim,canan tan ın nerdeyse bütün kitaplarını okudum ve tam bir ipek ongun hayranıyım,şuanda da son kitabı taşlar yerine oturuyor u okuyorum,bende bayramdan sonra Allah nasip ederse ismek in mefruşat kursuna yazılıcam,ayrıca bir sürü el işim var yapılacak bi başkası için,bu arada adet düzensizliğim devam ediyo sanırım,3 gün geçti hala adet olmadım,gerçi bayramdan sonra yeniden tedaviye başlıcam hayırlısıyla...

Bir test yap istersen insallah ilk hamismiz sen olursun canim. Gerci ben tatliciktanda umitliyom cok

Bir test yap istersen insallah ilk hamismiz sen olursun canim. Gerci ben tatliciktanda umitliyom cok

Yok be cnm,hiç zannetmiyorum,boşu boşuna kendimi umutlandırmak istemiyorum,hele bi bayram geçsin,eğer o zamana kadar olmazsam gelicnce kan testi yaptırıcam bidaha da zaten doktora gidicem,ama dileğin için çok tşk ederim cnm,söylemen bile çok mutlu ettiAllah hepimizin gönlüne göre versin inş

Bende umursamıyorum artık.sanırım Rabbim vermicek herkese bi dert verir benimkide bu sanırım.kimine para verir huzur vermez kimine sağlık verir para vermez.banade bebiş nassip etmicek sanırım

Bende umursamıyorum artık.sanırım Rabbim vermicek herkese bi dert verir benimkide bu sanırım.kimine para verir huzur vermez kimine sağlık verir para vermez.banade bebiş nassip etmicek sanırım

Aaaa ask olsun canim yaa!!! neden etmesin edecek edeck hepimize insallahh!!!
Nekadardir deniyorsunuz?

Aaaa ask olsun canim yaa!!! neden etmesin edecek edeck hepimize insallahh!!!
Nekadardir deniyorsunuz?

cnm sakın öle düşünme..!bu da bizim imtihanımız öle düşün,Rabbim izin verdiği sürece her türlü mutluluğu yaşıcaz inş..!demekki daha fazla dua etmemizi istiyor,bol bol dua edicez ve hiçbir zaman umudumuzu kaybetmicez,bizim meleklerimiz biraz nazlı..

:) keşke olsa canım ama 2 yumurtam vardı çatlatma iğnesi yapıldı... maalesef yine bebeğim olmadı herşey yolunda gidiyo ama bebişim bi türlü tedavi olduğum aylarda gelmiyo....... bu ay eşim yurtdışında olucak,, bende şehir dışında pek bi araya gelemicez.... ama ekimde tatile gidicez birlikte... amerikadan preseed jel sipariş verdim.. ekimde bide onu denicem....

ozamana kadarrrrrr inşallahhhh sizlerden hayırlı haberler alırımmm:)

dün kandilde çok dua ettim hepiniz için....

umarımmmm inşallahhhhhhh kabul olmuştur..................

Allah razi olsun ve hepimizin dualarini kabul etsin canim. Ekimde bu is tamamdir desene Ben Aralik' a kadar takiliyorum sonra atlayip Kibris'a gidicem tup bebek icin kismetse..

Allah razi olsun ve hepimizin dualarini kabul etsin canim. Ekimde bu is tamamdir desene Ben Aralik' a kadar takiliyorum sonra atlayip Kibris'a gidicem tup bebek icin kismetse..

amin canım inşallah.....

bu arada kıbrıs tüp bebekte dahamı iyi? yani o sebeple gidiyosan benimde aklımda bulunsun , belki ilerde lazım olur

amin canım inşallah.....

bu arada kıbrıs tüp bebekte dahamı iyi? yani o sebeple gidiyosan benimde aklımda bulunsun , belki ilerde lazım olur

VAllahi canim benim arkadasin 8 sene cocugu olmadi. 39 yasina geldi, gitmedigi doktor kalmadi. En son Kibris'ta Dr.Halil Ibrahim Tekin'e gitti simdi ikizleri olacak insallah. 6 aylik hamile. Bende bosuna hic biryerde para harcamiyim diyorum, gideyim yaptirayim orda

Offf off duphaston 21 gun kullandim. Dun bitti bugun hastalanmisim
Ya neden umitleniyorum ki salak salak? Zaten olmayacagini biliyorum, neden uzuluyorum o zaman...

Offf off duphaston 21 gun kullandim. Dun bitti bugun hastalanmisim
Ya neden umitleniyorum ki salak salak? Zaten olmayacagini biliyorum, neden uzuluyorum o zaman...

her ay aynı şeyleri yaşıyoruz maalesef

ama gerçekten takmadığın düşünmediğin ay oluyo bebiş.....

ben şimdi ekimde denicem diye çok rahatım bu ay olmazsa üzülmücem...

geçen gün eski yazılarımı okudum yAzmışımki ocakta deneyemicez eşim yok artık işim şubata kaldı ve gerçektende şubatta hamile kalmıştım... hiç takmamış oluruna bırakmıştım....

bunu başarınca gerçekten meleklerimiz gelicek inanıyorum.....

hayırlı BAYRAMLAR .....

Son düzenleme:

Insallah canim insallah.. Hayirli bayramlar olsun. Zaten ben yurtdisinda yasiyorum,bayramda yok..aglayasim var bugun cok, boslukta gibiyim.

kizlar bugun adetimin 4.gunu. klomen ilaci kullaniyorum gunde iki kere. adetin 7.gununden sonrada sogan kuru yapicam. yani pazar gunu baslayacagim ins. bunun yanisira, bal corekotu tarcin karisimi yapicam .

morena canim burdada bayram yok. sadece turkiye yi aradigim zaman ailemi ozaman bayram havasi oluyor. onun diisnda normal bir gun. Hic uzulme tatlim..

Bende bugun klomene basladim canim. Gunde 1 adet aliyorum birde ovitral sanirim adi bir igne verdi.
Sakin bir kur yapma dr ilac yazmisken. Allah korusun kist falan olmasin sonrasinda...

Sence dr neden bana gunde 1 tane verdi?

Kızlar nasılsınız?Hepinizi geçmiş bayramı kutlu olsun,Rabbim herşeyi gönlümüze göre versin inş,bu arada hala adet olmadım,yarın kan testi yaptırıcam,pek umudum yok ama inş pozitif çıkar..:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…