- 4 Mart 2014
- 384
- 482
- 303
- Konu Sahibi _donukpudra_
-
Ben ilişkilerinin bitmesini beklemedim. Herkes beni fesat düşündü ama cidden kıza açık açık söyleyemesem de uyarmak istedim. Onun da canı yanmasın diye. Ha üzerime mi vazifeydi sanki? Gerizekalı ben. Ve biz ayrıldığımızdan beri (8 ay) kız öğreneli o kadar oldu, ilişkileri var ve cinsellik de yaşadıklarına kadar biliyorum. Kızın da nişanlı olduğundan haberi var.Yani adam seni sevdigine inandirdi. Sinra nisanliyim dedi. Baskadina gitti. Sen de kizi aradin. O da senin hakkinda ona birsuru yalanlar soykemis. Sen iliskilerinin bitmesini beklerken onlar da oyle olmadi mutlular. Oyle mi? Olay bu degil mi?
Affetmiyorum. Hakkım da sonuna kadar helal değil.işte bunlar hep insanın kendini çok önemsemesinden kaynaklanıyor..
adam niye mutlu olmasın ki..oda Allah ın kulu.. belki ayrılmakta haklıydı.. duyguları değişmesine rağmen bir yalanda ısrarcı mı olsaydı..
bence siz size kötülük yapanların cezalandırılma işini takip etmeyi bırakıp onları affedin ve diyinki "rabbim ben bu kulunu affettim sen de beni affet karşıma çok daha hayırlı birini çıkar" filan..
Baştan bunu yazsanız 9 sayfa insanlar çözümlemeye uğraşmazdı. Yazılmayacak şeyler değilmiş ki.Ben ilişkilerinin bitmesini beklemedim. Herkes beni fesat düşündü ama cidden kıza açık açık söyleyemesem de uyarmak istedim. Onun da canı yanmasın diye. Ha üzerime mi vazifeydi sanki? Gerizekalı ben. Ve biz ayrıldığımızdan beri (8 ay) kız öğreneli o kadar oldu, ilişkileri var ve cinsellik de yaşadıklarına kadar biliyorum. Kızın da nişanlı olduğundan haberi var.
Bence artik bunlari dusunmemelisin. Sen yoluna bak. Herkes kendinden sorumlu. Onunde uzun bir yol var. Arkana bakma. Seni mutsuz eden bu olayi artik dusunme. Kim ne yapaesa yapsin. Sen kendini uzme. O inci gozyaslarini bos yere dokme. Sen degerlisin cunku. Sevgiyle kal.Ben ilişkilerinin bitmesini beklemedim. Herkes beni fesat düşündü ama cidden kıza açık açık söyleyemesem de uyarmak istedim. Onun da canı yanmasın diye. Ha üzerime mi vazifeydi sanki? Gerizekalı ben. Ve biz ayrıldığımızdan beri (8 ay) kız öğreneli o kadar oldu, ilişkileri var ve cinsellik de yaşadıklarına kadar biliyorum. Kızın da nişanlı olduğundan haberi var.
Ben bunları neden yaşadım ki o zaman?Bence artik bunlari dusunmemelisin. Sen yoluna bak. Herkes kendinden sorumlu. Onunde uzun bir yol var. Arkana bakma. Seni mutsuz eden bu olayi artik dusunme. Kim ne yapaesa yapsin. Sen kendini uzme. O inci gozyaslarini bos yere dokme. Sen degerlisin cunku. Sevgiyle kal.
Yok canım arada biri daha vardı 2. haftada da o çabuk bitmiş
konuyu okudukça şok geçiriyorum arkadaşım adam bu kadar şey sana yapmış tekmeyi basıp arkanı dönüp bir daha asla bakmayacağın yerde adamı resmen izlemişsin ve yeni sevgilisiyle iletişime geçmişsin pardon da sizi ilgilendiren bir durum yok, biri bana bunu yapsa bir daha adını anmam ki siz kızla konuşmaya çalışmışsiniz bunun iyi niyetle alakası yok kolay kolay kimse ay dur eski sevgilim şerefsiz şu kızı uyarayım bulaşmasın demez çünkü o kız muhtemelen eski sevgiliyi dinlemez bilir sizin amacınız ara bozmakmis çünkü sindirememissiniz yaşadığınız şeyleri araları bozulmayincada adam mutlu diye niye mutsuz değil diye üzülüyorsunuz.Ben ilişkilerinin bitmesini beklemedim. Herkes beni fesat düşündü ama cidden kıza açık açık söyleyemesem de uyarmak istedim. Onun da canı yanmasın diye. Ha üzerime mi vazifeydi sanki? Gerizekalı ben. Ve biz ayrıldığımızdan beri (8 ay) kız öğreneli o kadar oldu, ilişkileri var ve cinsellik de yaşadıklarına kadar biliyorum. Kızın da nişanlı olduğundan haberi var.
kız kahkaha attım gece gece annem uyanacak şimdi :)Adam nisanliymis.
Gercekten ayrilmasi icin hicbir sebep one surememis.
Sonucta nisanliymis sadece, neden ayrilmis acaba? Cok gizemli bir durum.
Ben ilişkilerinin bitmesini beklemedim. Herkes beni fesat düşündü ama cidden kıza açık açık söyleyemesem de uyarmak istedim. Onun da canı yanmasın diye. Ha üzerime mi vazifeydi sanki? Gerizekalı ben. Ve biz ayrıldığımızdan beri (8 ay) kız öğreneli o kadar oldu, ilişkileri var ve cinsellik de yaşadıklarına kadar biliyorum. Kızın da nişanlı olduğundan haberi var.
Sizin caniniz adam nisanli diye yanmamis ki. Adam sizden ayrildi diye yanmis.
Yani nisanli adamin sizden ayrilmasina uzulmussunuz, sonra da sapkin bir sekilde hayatini ve yeni kiz arkadaslarini takip etmissiniz.
Kiz da sizin yapacaginizin aynisini yapmis, ayrilmamis nisanli oldugunu ogrenince.
Panpa nickiniz neden aptal gayet çakalca yorum yapmışsınızNicki değiştirin bence hiçbir tarafınız aptal değil.
Arkdasim bende senin gibi dusunurdum. Ve bazen halada 3 sene gecmesine ragmen Allahtan belasini bulmadigi aklima geliyor.
Ama sonra..
Diyorumki.
Misal suclu oyken beni suclu gostermesi, kendini hep hakli gormesi.. bunu dusunen adam dunyanin en salak adamidir.
Misal beni o aldatti ve ben ayrildiktan snra sosyal medyada paylasimlarinda " insam guven kokmali/ bn senin icin savasirdim ama degmezmis" yazdi. Sonra dedimki bi insan bu kdrmi kor olabilir. Bi insan bu kdarmi beyinsiz ve egoist olabilir?
Sizinkiyle farklı bence arkadaşın ki, eski erkek arkadaşı nişanlıymış bunu biliyor buna takılmıyor, yeni başka kız buldu ve onu bıraktı ona takılıyor arkadaş
Bende evlenmeden önce aldatıldım ,ama şimdi diyorum ki iyi ki aldatmış ve ayrılmışım eşimle tanıştım çok şükür yani sana geliyor İyilikler o da alıyordur hak ettiğini, ama ya bu kişide başkasının günahına girdiyse? Karmaşık ilişkiler yumağı burada ki durum, vardı ya bir hocaya soru onun gibi 'ben sevdiğim erkeğe kavuşmak için dua ediyorum, o da kendi sevdiği Kıza kavuşmak için dua ediyor, hangimizin ki kabul olur?'
Haaa. Ben orasini okumadim. Nisanli bi erkeklemi birliktelik yurutmus?? @Lousios dogrumu bu? Ozmn sen en iyisi bedduayi felan karistirma ya. Ilahi adalet var ahanda boyle gorursun. Ortada kalirsin nisanli biriyle cikarsan. Dua ette daha fazla belani bulma.
Evet canim bende iyiki beni aldatmis diyorum. Hem zaten neyine vuruldum zamaninda onuda anlamiyorum. Kendimi akilli sanirdim cidden gozume bi perde inmis. Su an herseyin farkindayim. Dengesiz babasi, vurdum duymaz anasi, evin tek oglu olmasi.. hatta iyikide aldatmis inanirmisin. Durduk yere bu sebeplerden beni seven bi erkekten ayrilmakta cok zorlanirim.
Bende senin gibi bir gun " su an ki esimle tanistim sukurler olsun" diyebilicegim gunu bekliyorum. Insallah hayirlisyla nasip eder Allah o gunleri bana. Sizinde agzinizin tadi bozulmasin insallah hic.
Sayin konu sahibi, din ile gonul islerini neden karistiriyorsunuz, gorunmeyen seylerin size dunyevi adalet getirecegini zannetmenizde problem. Gercekci olun biraz, silkinin, kendinize gelin, 21. yuzyilda yaziyoruz, akil var mantik var.Çok yanlış birisini sevmişim. Deli divane oldum onun için. Çok uzaktaydık. Yapmadığım fedakarlık kalmadı. Çok sevdim nasıl tarif edebilirim bilmiyorum. Sonra ayrıldık. Adam gibi sebep gösteremedi. Gece yanında uyurken sarılıp 'seni seviyorum' diyen adam sabah bir yabancı gibi davrandı. Ayrıldık işte sonuç olarak. Ardından 1 ay geçmeden başka bir kızla oldu. Ben gece gündüz ağlarken, o başka bir kızla gününü gün etti. Hala ediyor. Üstelik arada bir sürü olay oldu. O kıza karşı beni küçük düşürecek şeyler söyledi. Sindiremiyorum. Aradan 8 ay geçti. Onu artık sevmiyorum evet ama yaptıklarının cezasını neden almıyor diye sorguluyorum. Ve artık islama inancım azalmaya başladı. Çok canım yandı, çok göz yaşı döktüm ama o yaptıklarının cezasını çekmedi. Kime ne zararım vardı ki? Benim cezam mıydı yaşadıklarım? Adalet yok mu?
Bu konuda baska guzel kitaplar varsa tavsiye eder misin?Cok guzel anlatmis v ozetlemissin.Cok yararli oldu.Tesekurler..Bu cok uzun. Cekim enerjisi ya da kuantum enerjisi denilen bir sey var. Arastirmani tavsiye ederim. Dunya denilen sey enerji ile isliyor. Hepimiz atomlardan olusuyoruz. Donen her sey etrafinda manyetik akim olusturur. Biz de atomlardan olustigumuza gore cekirdegin etrafinda donen hersey manyetik enerji olusturuyor. Su cakra enerjisi denilen sey diger bir deyisle. Ancak sen ya da bizler bunu goremeyiz. Cunku bizler 400 ile 700 nm arasini gorebiliyoruz ve belli dalga boylarindaki sesleri duyabiliyoruz. Cunku bizler uc boyutlu yaratiklariz. Oysa Allah uc boyutlu degil. Sen O sesini duymuyor saniyorken aslinda karincanin bile sesini duyuyor.
enerji meselesine gelince hepimizin eyrafinds bir manyetik enerji var kendimize ozgu.. ve buenerji dunyanin kendi etrafinds donerek meydaba getirdigi manyetik enerjiyle ayni. Yani 7.8 megahetrz. Sen sinirli uzgun ofkeli ya da kizgin oldugunda kendi enerjini dusuruyorsun. Mutlu oldugunda da enerjin yukseliyor. Dunya ile ayni frekansta enerjin oldugunda en uyumlu enerji halin yani en huzurlu halin. Neyse enerji yoktan var olmaz vardan da yok olmaz. Bir sekilden digercsrkile donusur ya da bir yerden diger yere iletilir. Sen enerjini dusurdugunde o senden gidrn enerji ona iletiliyor. Hepimiz aslinds bir sekilde birbirimize bagliyiz. Bu cok karisik anlatmasi boyle yazarak zor. Bence biraz arastir. Bununla ilgili bilimsel yayinlar bile var. Hatta insanlarin etrafindaki manyetik alanlar bile olculmus. Bir de deniz ertenin isaret diye kitabi var. Biraz kalin ama eger o tip kitaplari okumayi seversen tavsiye ederim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?