Bana o kadar acı çektirdikten sonra kendisinin çok mutlu olması... İnancım yavaş yavaş kayboluyor.

Yasadiklarinizin dinle ne alakasi var? Inanciniz bu kadar sallantidayken ne bekliyorsunuz Allah'tan? Hic beklemeyin bosuna. Bizler beterin beteri var, Allah beterinden saklasin diye dua ederiz. Bir ask acisi cektiniz diye birden adalet yok mu oldu? Dunyanin sonu degil ya, biraz da sukredin.

bukadar basit sacma birseyden dolayi islama.inancin azaliyorsa zaten inancin cok da kuvvetli degilmis.
Allah de otesini birak diye bir kitap var okumani tavsiye ederim.
ayrica kendine yeni bir hayat cizmeni...

Ben öldükten sonra çekilen cezayı ne yapayım ki? Ya da haberim olmadan çektiklerini. Zehir etti bana 1,5 yılı. Ve adam şu an gününü gün ediyor.
Sabırsız ve taşkınsın. Bu olayda için soguyacak bişeyler olsa bile ömrün boyunca baska baska mevzularda aynı acı ve caresızlıklerı yasarsın. Onca mazlum bomba altında aç susuzken isyan etmiyor da sabredıyor. Bizee ne oluyor da sırf nefis hırpalandı dıye ısyan ediliyor? Bu zayıflık ve ham kişiliğin gostergesi. Daha olgun olsanıx, karsınızda ki erkek arkadasınız da sizi bu kadar yormazdı

Yaw guzelim ne derse desin salak herif. Belliki dıger kız seni cok kıskanıyor ve sorular sorup duruyordu. Bu da oyle yalanlar uydurup sısturmak , biraz da gonlunu hos etmek ıstemıs. Biri çalsın biri oynasın. Sen yoluna bak

gece yanında uyuyo sarılıp sabah yanında uyanırkende Allah a bu kadar inançlımıydın?? (ki azalmış söyledğne göre)
inancın azalıyorsa şirke düşüyorsun Allah affetsin. İslam sewdğnz insanları ölçülü sewin sonra ne olacağı belli olmaz der. belkide uymadğn içn bu haldesin. bi silkelen kendine gel. dünyanın merkezine o adamı koymuşun belli. başkası içn deil kendin içn bşeyler yapmayı dene.

ve konu kapanır

Senden ayrılması suç değil elbette.
Ama böyle hissediyorsan mutlaka haksızlık etmiştir çok üzmüştür seni..
Yine de şunu bil..

Eklentiler

• 11348328_1016539198378468_1690302111_n.webp
    28,1 KB · Görüntüleme: 74

Sırf size kötülük yapan cezasını çeksin diye mi bir dine inanıyosunuz?

Senin kimseye zararın olmayabilir ama seni seven herkes de seni sevecek diye bir şey yok. İlişkiler başlar biter. Hayatına yenibirileri girer. Kimseyi bu aşamada kendinden çok sevmeyeceksin. En önemlisi sensin. En önemlisi senin mutluluğun. Başkalarından bağımsız mutlu olmayı öğrenemedikçe mutsuz olmaya devam edersin.

Adam mutlu. Çünkü kendini düşünüyor. Kimse için de fedakarlık yapma.

Pardonda yani Allah sana sen saplantılı askını yasa o senden ayrılırsa ben ona cezasını veririm diye bir garantimi verdi. İnsanlar yaptıklarının hesabını bu dünyada yada diğer tarafta verecekler insallah . Dünyaya bak bir sürü zulmeden yasayıp furuyor.

Ayrıca her ceza hemen verilseydi yeryüzünde insan kalmazdı . İstediğinizi yapmakta özgürsünüz ama islamda kadın erkek evlenmeden önceki ölçütler bellidir.nerede ceza fiyorsan o cezayıda merak et

Yav bi de şunu sorgula bakalım İslamın sana inancı kalmış mı? İslamın yasakladığı herşeyi yapıp ettikten sonra başına gelen her işte inancını yitirdiğini söyleyen insanlar bu tür sorunlarla karşılaşmadan önce sorgulamaya başlasın inançlarını. Yeter ya. Allah sizin tetikçiniz mi keskin nişancınız mı kimi isterseniz İslam'a yıkabikeceğinizi düşünüyorsunuz?

Allah istedgimi vermyor diyor. Demiyorki 'nisanli birisiyle birliktelik yasadim, dualarimin kabul olmamasi bundandir'.
Insan ne ederse kendine eder. Allahi suclamayi nasil bu kdar kolay saniyosun @Lousios

Katıldığım noktalar var;

Ancak ben olmayan şeyi zorlayalım demiyorum.
Olmuşsa yapacak bir şey yok.

Ama genelde erkekler "başlangıçta" daha çok aşık olduğum biri olursa ayrılırım diyerek başlıyorlar.

Konunun dışına çıkmayayım; ben biraz yanlı düşünüyorum. :)

Ama düşüncelerinizi bu denli özenli belirttiğiniz için teşekkürler.

Doğru, böyle durumlarda olabilir.

Size yapilan haksızlıklarıdinle bagdastirmak ne alaka hristiyan musevi put peres olunca sizi üzen anında karşılık mi alacak.kime neye inanmak sizin fikriniz.ayrica tüm Ömür boyunca tek yada sevgilisi ile iyi güllük gülistan mi olacak herşeyi dusunuyorsunuz.aklınızda ilahı adaletin tecellisi için belli bir zaman dili mi mi var

Bazen allah böylelerinin cezasını senin gorebilecegin şekilde hemen vermez sen kötü biri olmayasın ohh canıma değdi demeyesın diye. Bekle gör er ya da gec bedelini ödeyecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…