burada aklı başında tecrübeli çok insan var o yüzden yazdım yardım edin lütfen
ne güzel yazmışssınız teşekkr ederim öncelikle haklısınız ama benim kafamda kurduğum daha çok şu keşke boşanmayı düşündüğüm eşimden çocuk yapmasaydım böyle gelgitler yaşamasaydım şuan annemle yaşayıp daha mutlu bi hayatım olurdu hep bunu düşünüyorumYerinde olsam kendimle bi anlasma yapardim. Bi sure verirdim kendime mesela 2 ay. Bu 2 aylik zaman icinde gecmiste yasanan tum kotu anilarimin uzerine sunger cekerdim. Aklima getirmemeye calisirdim. Bugunku sartlar altinda gecmisin golgesinden uzak simdiki ailemi sevmeyi denerdim. Bahane bulmadan hep pozitif yanlarini gormeye calisirdim. 2ayin sonunda buna ragmen hala mutsuzsam ozaman bi karar verirdim. Neden biliyor musun? Cunku gecmisten ders almis, pisman, biseyleri duzeltmeye calisan bi kocan var. Cocugunuz var. Tek tarafli bi mucadele olmasin bu, sen de yardimci olursan aşarsın belki biseyleri.
Ve lutfen kendini dinleme, biseylerle oyalan, bi ugras edin kendine. Hem eve de katkin olur. Belki boylece gecmisi surekli kafanda tekrar tekrar yasamazsin.
Kocaniz duzelmisse bir piskologa gidin. Yoksa hic bi sekilde mutlu olamazsiniz ..mkızlar mrb eşimle beş yıldır evliyim çok sancılı bi süreçten geçtik çok anlaşamadığımız şeyler oldu bana uymayan çok hareketi vardı buna rağmen sanki ağzım dilim bağlanmış gibi bi türlü vazgeçemedim.evlendik ve sürekli ego savaşı kaç kere boşanma fikri içindeydim ama babam hep engeldi önümde sonra aniden babam bi rahatsızlandı ve çok hızlı bi şekilde hastalığı ilerleyip vefat etti sonrada derin bunalımlara girdim kendime bi türlü gelemedim bi süre sonra hamile kaldım ve kızım oldu şimdi yine aynı buhrandayım eşim kızımdan sonra çok toparladı kendini bize çok önem veriyor hep beni mutlu etme derdinde...ailesiyle biraz sorunlarım var onun dışında maddi sorun var biraz gerisi bu ama ben çok mutsuzum sürekli geçmişle yaşıyorum hep diyorumki neden boşanamdım bana yardım edin kafayı yicem şeytan beynimi ele geçirmiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?