bana yol gösterin akıl sağlığım gidiyor

Gecmisi geri getiremezsiniz. Onunuze bakmak zorundasiniz. "Keske" demeyi birakin bian once, keskelerle omur gecmez. Yasadiklariniz epey yipratmis sizi belli ama bu durumu keskelerle duzeltemezsiniz.

Anladigim kadariyla suan bosanmayi dusunmuyorsunuz, gecmiste dusunmussunuz. Size gore o tren artik kacmis ve bunun icin uzuluyorsunuz. Su durumda iki seceneginiz var. Ya keskeleri birakip gecmisi hatirlamayip ruhsal anlamda kendinizi iyilestireceksiniz ya da omrunuzu artik asla geri getiremeyeceginiz 5 yilin muhasebesini yaparak curuteceksiniz. Ya bikac yil sonra bugunlerinizi dusunup bu kez de keske kendimi bukadar yipratmasaydim derseniz??

Ben psikolog değilim tabi ama siz babanızdan dolayı özgür değildiniz şimdi ilk kez tam anlamıyla özgür kaldınız ve bu sefer de o kararı vermek çok zor ama eşiniz eğer iyi biriyse bence ilk kez eşinizi tanımaya çalışın gerçek anlamda. Bilmiyorum nasıl bir gündelik ilişkiniz var. aa yuva yıkılmazcılardan değilim gerektimi yıkılmalı ama açık konuşmak gerekirse eşinizi sevmeye tanımaya onunla gülmeye çalışın hanım-bey olayını bi aşın arkadaş olun eğer olmazsa zaten boşanmak zaten zor değil, bu kararı almaya da bi adım uzaktasın sanırım zaten. Ha tabi derseniz biz bu söylediklerinizi zaten denedik evlilikte de ben çok çabaladım ama bomboşum ozaman elbette herşeyi yapmak elinizde.

Bakara suresini acip dinlemeni ya da biliyorsan okumani tavsiye ederim.

Zorlu süreçten gecmissiniz ama düzelmis bu sefer siz mutlu değilsiniz. O evliliğe adapte olamamış ama artık olmuş siz bir psikolojik destek alın madem duzelmesini beklediğim ve düzeldi niye ayrilcaksinjz ki

Artisini eksisini düşünün.sakince düşünün.yapsaydim yada yapmasaydimlari bırakın.önemli olan şimdiki zaman bundan sonra ne yapacaksınız ona bakın.eger eşinizde kabul ediyorsa önce yalnız sonra terapi alın.asilamayacak sorunlar yoksa mücadele edin yeni bir başlangıç icin

E ne guzel iste esiniz toparlamis duzelmis. Siz de kendinizi toparlayon artik.

Bosanmak artik moda Kimi sevgi bitti der kimi ailesi der Kimi heyecan arar velhasil biri bosanmak istese binlerce sebep bulur ha bazilari ise hersey guzel der bu sefer rahatlik batar.ben sunu anladim insanlar sorun cikarmayi sever bide aciya siki sikiya baglar her zaman insan sukretmeli yoksa bir elindekini kaybeder ondan sonra kiymetini anlar.yanibasimizda her gun suriyede yuzlerce insan oluyor burda rahatimiz yerinde yine begenmiyoruz.sonuc hepimiz faniyiz ve dunyada cok guzel seyler var bunlarla ilgilenmeliyiz ve iyiligi her yere yaymaliyiz

Cnm seni çok iyi anlıyorum.bende 5 yıllık evliyim.severek evlendim daha doğrusu evliliğe ramak kala bıraktım ki kötü davranislarindan gel gör ki o beni bırakmadı.resmen ağzım dilim tutuldu kabul ettim.şimdi nasipse 6 seneye girecek. bir çok şey yaşadım.yalan, güvensizlik, panik atak başladı haliyle bi çok kez ayrılığın eşiğine geldim tam bitti derken birseyler tutuyor.eşim özürler diliyor.çocuğum yok benim çok istememe rağmen bi güvensizlik icindeyim bi yanda anne olma duygusu bir yanda hiç guvenemedigim eşim.ailem bırak gel dese gidicem.kolay deil bir anda yikmak ama çok şey yasadim aynı senin durumundayim.şu an çocuğum yok ama ona rağmen bırakıp gidemedim.

Demek istediğim hani bebeğim olmasaydı giderdim annemle yaşardim demissin belki öylesi deil bu senin için hayırlı olan.bağlayan birsey olmasada insan gidemiyor birseyler tutuyor. takılmamaya çalış eskiye.en azindan eşim üstüme düşüyor diyebiliyosun.çok şükür Allahım huzur versin daha da iyi olun. Bebeginle beraber evliliğe yeniden başladın say mutlu olmaya çalış cnm ve eskiler kendi kendine silinecek zamanla inşallah...

çok tşk ederim canım benim ne güzel yazmışssınız..benim kafada anlamadığım değişik şeyler var annemi yalnız bıraktığımı düşünüyorum hep onunla vakit geçirseydim hep diyorum kendimi hala babaevine ait hissediyorum

tşk ederim güzel değerli firkirleriniz için sağolun evet özgür kaldım dediğiniz doğru üzerimdeki baskı gitti ozaman işte anlamıyorum babamın vefatından 1 yıl sonra bebeğim oldu böyle bi durumda neden çocuk yapıp bu evliliği uzattım bilmiyorum

doğru söylüyorsunuz aslında ama çok yıprandım hep diyorum keşke evlenmeseydim yada babamın vefatından sonra boşansaydım

Geçmişle yaşanmıyor. Bir sekilde silip atmanız, artık umursamamaniz lazim. Hem eşiniz de düzelmiş. Belki onunla konusarak bunalimda oldugunuzu anlatabilirsiniz. Belki bir tatil iyi gelir.

beraber tatile de gittik eşim şimdi çok iyi bana karşı ben iyi olsam daha da iyi olacak ama yok içimden gelmiyor

ilk baş eşinle konş. anlat içindekileri. ne istedigini neler yapmak istedigini. sonra eşinle beraber terapiste git . belkide bir süre evden uzak durman lazım. bahane bul bir akrabana git ailene git kafanı dagıt. ama eşine düzelmek için gidiyorum daha anlayışlı bir şekilde söyle.

işe de gidiyorum o yüzden pek bişey yapamıyorum

canı okadar cok syin üstesinden gelmişsinki.
ilk sorum eşini seviyormusun
eşin seni seviyormu
eşinle mutlumusun
eşinin sana davranışları nasıl

canı okadar cok syin üstesinden gelmişsinki.
ilk sorum eşini seviyormusun
eşin seni seviyormu
eşinle mutlumusun
eşinin sana davranışları nasıl
seviyor gibiyim eşimi
eşim seviyor
mutluyum bazen ama çoğu zaman bu kafamdakilerden dolayı mutsuzum eşim bana karşı bu son zamanlarda koptuğumu farketti iyice üzeime titriyor davranışları iyi arada parlamalarını saymazsak gerçi o da benim hareketlerimden kaynaklı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…