Banyo görgüsüzleri!

oraya bi mesafe koymasi tabiki sart lakin bende yatili gittigim zaman bayno alirken soruyorum izin aliyorum müsait mi degil mi diye birde yatak odasindaysa girisi. yol gecen hani degil ya izin alinmasi sart bence

oraya bi mesafe koymasi tabiki sart lakin bende yatili gittigim zaman bayno alirken soruyorum izin aliyorum müsait mi degil mi diye birde yatak odasindaysa girisi. yol gecen hani degil ya izin alinmasi sart bence

İzin alsa "hayir giremezsin" diyecek degil ya konu sahibi. Diyecek olsa simdiye kadar derdi. :)
İzin almak tabi ki ortalikta özel bisey varsa toparlasin ev sahibi diye alinir ama onun disinda yatili kabul edip banyoyu yasaklayamazsin sonucta insanlara. Baştan almamasi lazim.

Tamam da siz diğer banyonuzu bozarsanız insanlar da ebeveyn banyosunu kullanmak ister gayet normal. Size sürekli gelip kalma süreleri normal değil. İki saat mesafedesiniz diye her geldiğinde kalmak zorunda değiller ama siz kendi elinizle buna davetiye çıkarmışsınız.
Neden bozdunuz diğer banyoyu? Aynısını ben yapsam benimde ebeveyn banyomda yıkanırlar.

Siz ortak banyoyu bozmakla yanlis yapmissiniz bu bir gercek. Sonucta yatili gelen misafirin banyo yapmasi gayet normaldir.
Benim ablamin eşi yaz kis demez hem sabah hem aksam duş alir. Simdi ben o adama diyemem ki dus alma.
Diger yandan evleri yakin dediginiz akrabalar ne kadar yakin? Sonucta yatili misafir degil mi? Ayni sehir yada ilcede kalip size gelmemistir.
Ebeveyn banyonuzu kkullanmak zorunda birakmasaydiniz insanlari keske. Kendi elinizle isi bu duruma getirmissiniz. Evet sormadan pat diye dalmasi hos degil ama zaten gide gele sizin ev onlarin ev meselesine donusmus.
Not:Antalyadayiz, yatili gelen her misafirime dus almak istersen banyomuz musait diyorum cunku insanlar 5 dk disari ciksa su icinde geliyor. Veya denize gidiliyor, tuzlu tuzlu oturacak durumda degiller

eve yatili kabul edince ztn odasina havlular fln hazir olda durur bizde lakin bunlar arsizmis biraz kendilerini davet ediyormus kendilerini yatili birakiyorlarmis eee kimsede hadi yatili kaldiniz ama banyoma gimreyin diyemez ki kadin burda cözüm ariyor.... biraz empati yapin bence yorumlariniz da pekte yardimci olmuyorsunuz gibi geldi bana

baskasinin evinde uzun sure kalacaksam havlum falan yanimda goturmussem banyo yaparim. hic normal degil. eve gidilecekse zaten neden banyo yapayim ki. baskasinin havlusunu kullan kurulan ee yaninda temiz kiyafetleri falan getiriyorlar mi. sac yikancak kurulancak bir suru detay. hic oyle baskasinin evinde ugrasamam. yeri gelir annemin evinde bile yapmak zor gelir. kendi evinde banyo yapmak gibisi var mi. tuhaflar gercekten.

bir de siz gidin onlarda yatili kalin bakalim her gun dus aliyorlar mi. siz de orada doke saca dus alin :)
genelde tam tersi olur. bizim eve gelip doke saca yiyip icip bagrisarak oyun oynayip evi talan eden arladaslarim onlarin evine gidince yerimizden kipirdatmazlardi bizi. bence deneyin bir. esiniz de gormus olur. kisasa kisas iyidir. hem onlarin onunu kesmis olursunuz.eviniz de temiz kalir :)

Baştan almaması lazim derken ? Adamın kardeşi nasıl almiyim yapmayın allah askına yatılı gelsinler tamam uzun kalanda banyo yapsın ama sabah akşam izinsiz benim yatak odamda ne alaka yaa insaf

Mesela başkalarını örnek gösteriyorum atıyorum X kişisi geldi banyo yaptı ve ben çok iğreniyorum dedim kayınvalideme ama oturdu sadece dinledi

Ah keşke bunu anlayacak insanlar olsalar ben gitsem her Allahın günü onların evinde banyo yapsam asla gocunmazlar bu konuda fazla rahatlar

Onun temizlediği de oldu ama ona da üzülüyorum ailen geldi banyo yaptı şimdi temizle der gibi Onların anlamaları lazım çok Görgüsüzler

Hayır Adana değil karadenizdeyim aman aman sıcak yokk yağmur yağıyo su an bile

Hah şimdi konu açıklığa kavuştuuuuu:)))))
Bizde karadenizliyiz, senin evin benim evim kavramı yok onların, sorun oradan kaynaklı. Annemin tarafında da eşimin tarafında da çok görmüşümdür bu durumu, hiç teklifsiz kalırlar, düşünmeden de kullanırlar:)))) Rabbime şükürler olsun ebeveyn banyolu yeni evim,eski evde onlar gidene kadar ben minimum kullanırdım çünkü insanların yanında elimde çamaşır suyuyla dolaşıp kimsenin alınmasını istemiyordum. Şimdi rahatım Misafir gidince temizlik yapıyorum, ben ebeveyn banyosunu kullanıyorum. Çok ta takılmayın, temiz insana can kurban, burada ne konular okuduk yıkanmayı bilmeyen, tuvalet adabı bilmeyen ne insanlar var, dert etmemeye çalışın

Baştan almaması lazim derken ? Adamın kardeşi nasıl almiyim yapmayın allah askına yatılı gelsinler tamam uzun kalanda banyo yapsın ama sabah akşam izinsiz benim yatak odamda ne alaka yaa insaf

Benim esimin de kardesleri var. Hatta kalabaliklar baya ve kv kp, kardesleri hepimiz ayni sehirdeyiz. Gelmeyin, musait degiliz deniyor gayette, gelmeyin diyemiyorsaniz banyoyu kullanmayin da denmez. Bize yatili degil ama emrivaki gelen giden oluyordu onu bile kestik. Herkes onceden sorarak gelir gelecekse.

Ayrica maden ayni sehirdesiniz, yatiya musait degiliz demekte bu kadar abartilacak birsey yok.

Evet evet asla misafir gibi değiller çok rahatlar ama biz de Karadenizliyiz bu kadar rahat olamadık hiçbir zaman temiz insan olsalar gam yemicem lan bari kıllarınızı akıtın ama yokkkk

Ay valla kv kp görümce falan idare edilirde yenge kv’nin kvsi falan ilginç. Eşinizde bir şey diyemez ki kötü bir durum. Ayrıca biz de karadenizliyiz hiç görmedim bu kadar daha davrananları.

E oha...
Evleri aynı şehirde ise defolsun evinde yikansın...
Annem geliyor taa ankaradan 2 günde zor sokuyorum banyoya utanıyor...
Keza kayinvalidem de kayinpederim de öyle..

Yani yıkanacak diyenler ne kafa yaşıyor anlamadım..
Gelir gelmez ne banyosu.
Cenabet mi geziyor bu insanalr da bu kadar mühim....
Kalır evde 2 gün sen dersin girin rahat edin diye..
Bu baya yüzsüzlük..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…