- 2 Haziran 2015
- 18.789
- 216.209
- 548
bakalım bende merak ettim ne olacakAy evet doğru.heyecanlı bekleyişşsş başlasın
Yok yok töbeee ne acikmasıbakalım bende merak ettim ne olacakacıktın mı sen bu arada yoksa bana mı öyle geldi
dimi ne acıkması helede bu saatteYok yok töbeee ne acikması
Ay yoğurt bitti yaaa.süt almayı da unuttum mayalamak için.süt içeyim bari.süte izin verdindimi ne acıkması helede bu saattevarsa evde yoğurt 1 kase katta ye canım tutar mideni sıkıntı olmaz :) olmadı süt kat iç ama birşey yemek yok
süt tutar varsa tarçın at az iyi olur :) gece yenilen şeyler çok sakıncalı kilodan ziyade kalp içinde kalbin rahatsız olsun istemezsin demi tatlımAy yoğurt bitti yaaa.süt almayı da unuttum mayalamak için.süt içeyim bari.süte izin verdin
Sütün yanında bunlar olur mu tatlım:badem,kuru kayısı,kuru vişne.tabi az.yok yeme dersen yemem tövbeesüt tutar varsa tarçın at az iyi olur :) gece yenilen şeyler çok sakıncalı kilodan ziyade kalp içinde kalbin rahatsız olsun istemezsin demi tatlım
bademleri ye tek bence 10 tane falan yeter herhalde malum tanesi 9 kalori hem oda tok tutar :) diğerleri şekerli şimdi açsın zaten kan şekeri ile hepten oynamasınlarSütün yanında bunlar olur mu tatlım:badem,kuru kayısı,kuru vişne.tabi az.yok yeme dersen yemem tövbee
Eki Görüntüle 1619654
Haaa tamam o zaman.bademi de birkaç tane yerim yeterbademleri ye tek bence 10 tane falan yeter herhalde malum tanesi 9 kalori hem oda tok tutar :) diğerleri şekerli şimdi açsın zaten kan şekeri ile hepten oynamasınlar
mideni rahatsızda eder şekerli oldukları için ayrıca tok olsan birşey olmazda aç olunca mide fena oluyor :) açık değillerdir malum saat kaç oldu sabaha cevabı gelmiş görürsünHaaa tamam o zaman.bademi de birkaç tane yerim yeterbu arada hala cevap gelmedi
Haa doğru yaamideni rahatsızda eder şekerli oldukları için ayrıca tok olsan birşey olmazda aç olunca mide fena oluyor :) açık değillerdir malum saat kaç oldu sabaha cevabı gelmiş görürsün
peynir protein sonuçta kaldı ki ağır bir yiyecek değil arkadaş niçin yememeni söyledi önce onu bilmek isterimHaa doğru yaageç okdu tabi
Peki peynir yiyebilir miyim? Derindenizlerden duymasın,hayır demişti.senden okeyi alırsam yicemmkarbonhidrat diyetinde istediğin zaman yiyordun,istediğin kadar
Tuzlu diye canım.peynir protein sonuçta kaldı ki ağır bir yiyecek değil arkadaş niçin yememeni söyledi önce onu bilmek isterim
anladım çok yemezsen birşey olacağını sanmıyorum hem aşırı tuzlu değil ya yiyeceğin küçük bir parça ne zararı olur :)Tuzlu diye canım.off süt keşke soğuk olaydı.rahatsız etti.su içip duruyorum
Azcık yemeye izin çıktı oleeyyanladım çok yemezsen birşey olacağını sanmıyorum hem aşırı tuzlu değil ya yiyeceğin küçük bir parça ne zararı olur :)
iyi ya işte bitanem miden şişer su içersen açlık kalmazbende su içiyorum deminden beri açlıktan değil benim içim yanıyor sıcaktan
azcık yalnız abartmak yokAzcık yemeye izin çıktı oleeyynerde yaşıyorsun canım?
Tamamazcık yalnız abartmak yokAntalyada bitanem sen? ben çıkıyorum artık çok geç oldu iyi geceler dilerim sana bir yaramazlık yapma sakın
Magnezyum ve sodyum fazla olursa şişme olurmuş. Tuzu azalt ve kan tahlilinde bir baktır bu değerlerine.derindenizlerden cancanim,ben yürürken ellerim şişiyor genelde.hatta sanırım hep şişiyor.eve donunce normale geliyor.sence neden olabilir?
Kilo verme döneminde yağlı tohumlar ve tatlı (kuru -yaş) meyvalar kesinlikler akşam yemeği ve sonrasında tüketilmemeli.Sütün yanında bunlar olur mu tatlım:badem,kuru kayısı,kuru vişne.tabi az.yok yeme dersen yemem tövbee
Eki Görüntüle 1619654
Off tamam yaaaKilo verme döneminde yağlı tohumlar ve tatlı (kuru -yaş) meyvalar kesinlikler akşam yemeği ve sonrasında tüketilmemeli.
Soda-tuz-limon karışımı içiyorum ya 3 gündür,onun da etkisi olmuştur.etraflı bir baktırsam sağlık ocağında iyi olur aslındaMagnezyum ve sodyum fazla olursa şişme olurmuş. Tuzu azalt ve kan tahlilinde bir baktır bu değerlerine.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?