baronesin spor ve beslenme günlüğü :))

Sütün yanında bunlar olur mu tatlım:badem,kuru kayısı,kuru vişne.tabi az.yok yeme dersen yemem tövbee
Eki Görüntüle 1619654
bademleri ye tek bence 10 tane falan yeter herhalde malum tanesi 9 kalori hem oda tok tutar :) diğerleri şekerli şimdi açsın zaten kan şekeri ile hepten oynamasınlar

mideni rahatsızda eder şekerli oldukları için ayrıca tok olsan birşey olmazda aç olunca mide fena oluyor :) açık değillerdir malum saat kaç oldu sabaha cevabı gelmiş görürsün
Haa doğru yaageç okdu tabi
Peki peynir yiyebilir miyim? Derindenizlerden duymasın,hayır demişti.senden okeyi alırsam yicemm karbonhidrat diyetinde istediğin zaman yiyordun,istediğin kadar

Haa doğru yaageç okdu tabi
Peki peynir yiyebilir miyim? Derindenizlerden duymasın,hayır demişti.senden okeyi alırsam yicemm karbonhidrat diyetinde istediğin zaman yiyordun,istediğin kadar
peynir protein sonuçta kaldı ki ağır bir yiyecek değil arkadaş niçin yememeni söyledi önce onu bilmek isterim

Tuzlu diye canım.off süt keşke soğuk olaydı.rahatsız etti.su içip duruyorum
anladım çok yemezsen birşey olacağını sanmıyorum hem aşırı tuzlu değil ya yiyeceğin küçük bir parça ne zararı olur :)
iyi ya işte bitanem miden şişer su içersen açlık kalmazbende su içiyorum deminden beri açlıktan değil benim içim yanıyor sıcaktan

Azcık yemeye izin çıktı oleeyy nerde yaşıyorsun canım?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…