Fazla Magnezyum ve sodyumun zararı var mı ki?Magnezyum ve sodyum fazla olursa şişme olurmuş. Tuzu azalt ve kan tahlilinde bir baktır bu değerlerine.
sıcaklar ah o sıcaklar tüketti beniTamam
Sen sıcak deyince tahmin ettim Antalya olduğunu. Ben de izmir canım. Tamam canım tatlı rüyalar. Allah rahatlık versinn
ben neredeyse hiç tuz kullanmam benimde olur o durum hiç kıpırdatmazsam peki bende niye oluyor tüm değerlerim normal kan tahlilini muhakkak olurum hep?Magnezyum ve sodyum fazla olursa şişme olurmuş. Tuzu azalt ve kan tahlilinde bir baktır bu değerlerine.
Günaydın canımmmsıcaklar ah o sıcaklar tüketti benibol eksili bir gün dilerim sana
ben neredeyse hiç tuz kullanmam benimde olur o durum hiç kıpırdatmazsam peki bende niye oluyor tüm değerlerim normal kan tahlilini muhakkak olurum hep?
balım kan toplanıyor sebebi bu bildiğim kadarıyla tuzla bağlantılı olsa benim niye toplanıyor diye sordum haliyle belki bilmediğim farklı sebebi vardır bilemiyorum bilmek isterim :) kür ne ola ki ben kür bilmem hiç yapmadım zayıflarken açıkçası kafama göre takıldım çok şükür Rabbime hedefime ulaştımGünaydın canımmm
Valla bilmiyorum ki neden öyle oluyor.ögrenmek lazım ama
Bu arada ben de gruba alındım.deneme olcak önce biliyorsun.
Cumadan beri uyguladığım ,zayıflamama yardımcı olsun diye ,sodalı kürle 1 kilo daha almışım.yani tuz ödem yapmış.vereyim derken alıyorum.bu da başarıan itibarıyla bıraktım onii
Aşkım ben de onu demek istedim.yani sen tuz yemiyorsun ve böyle oluyor. Araştırmak lazım.arkadaşlarıma bir sorayım.balım kan toplanıyor sebebi bu bildiğim kadarıyla tuzla bağlantılı olsa benim niye toplanıyor diye sordum haliyle belki bilmediğim farklı sebebi vardır bilemiyorum bilmek isterim :) kür ne ola ki ben kür bilmem hiç yapmadım zayıflarken açıkçası kafama göre takıldım çok şükür Rabbime hedefime ulaştıminşallah grupta başarı ile çıkacaksın
şimdi yalan yok hiç tüketmiyorum diyemiyorum ama yok denecek kadar az tüketiyorum ailecek öyleyiz alıştıkta çok şükür aramıyoruz :) bebeğim her kür faydalı değil ama kimi zarar verebiliyor dikkat et kür konusundaAşkım ben de onu demek istedim.yani sen tuz yemiyorsun ve böyle oluyor. Araştırmak lazım.arkadaşlarıma bir sorayım.
Kür de zayıflamaya yardımcı işte.amele tesellisi
Teşekkür ederim desteğine canım.çok ihtiyacim var
Oyyyy yerim ben seniiişimdi yalan yok hiç tüketmiyorum diyemiyorum ama yok denecek kadar az tüketiyorum ailecek öyleyiz alıştıkta çok şükür aramıyoruz :) bebeğim her kür faydalı değil ama kimi zarar verebiliyor dikkat et kür konusundaüzgün olduğunu motivenin düştüğünü bir hissedeyim düşmeden tutarım ellerinden ben
Merhaba canim.evet cumadan beri yapiyordum.yapmaz olaydım.bir heyecan başladım. Lakin 1, bir buçuk kilo aldım._nurbanu_ canım merhaba sende soda limon kaya tuzu kürünü mü yapıyodun
ilk başlar inan çok zor oldu saman gibi geldi yemekler ama sonra alıştık zamanla ailecek bırakmasak olmazdı zaten ben teşvik ettim herkesi çok söylendiler yinede direndim benle uğraşamazlar bir şeyi yapıcam dersem yaparım şimdi hiç aramıyorlar bileOyyyy yerim ben seniiiçook teşekkür ederim inan
Tuzu aztüketmeniz çok iyi.tebrik ederim.resmen ödem olmuş bende o sodalı karışımdan sonra.bugün temizlik yaparken eğildim kalktım haliyle.bacaklarım zonkladı, patlıcak gibi oldu..bugun tuzu çikararak içtimdaha içmem garisen neler yaptın canım?ben de yarın mesaiye başlıyorum artık.iznim bitti.
kilo değil o ödem hayatım tuza dikkat etsen bol bol su içsen bir kaç güne gider hayatından yeşil çayıda tavsiye ederim :)Merhaba canim.evet cumadan beri yapiyordum.yapmaz olaydım.bir heyecan başladım. Lakin 1, bir buçuk kilo aldım.
hadi ya bende yapsammı diye düşündüm soda içiyorum hergün zayıflama kürleri sayfasındaki tarifi gördüm şimdi senin yazdıkları okuyunca vazgeçtim ödemdir o kalıcı kilo değildir ama yinede motivasyonunu düşürmüştür tabi bence sade maden suyuna devam etsek daha faydalı:)Merhaba canim.evet cumadan beri yapiyordum.yapmaz olaydım.bir heyecan başladım. Lakin 1, bir buçuk kilo aldım.
Valla bravooo sana.ailen ve kendin için çok sağlıklı ,çok hayırlı bir iş yapmıssın.hamileliğim döneminde bana da yasaklamıştı dr.başta alışamamıştım tabi.ama sonra çok sevmiştim.uzun sürmedi maalesef tuzsuz günlerilk başlar inan çok zor oldu saman gibi geldi yemekler ama sonra alıştık zamanla ailecek bırakmasak olmazdı zaten ben teşvik ettim herkesi çok söylendiler yinede direndim benle uğraşamazlar bir şeyi yapıcam dersem yaparım şimdi hiç aramıyorlar biledoktora gittim ben meleğim erkek arkadaşım götürdü sağolsun grip olmuşum ilaç yazdı doktor havalar bozdu beni ya
ailecek olmadıysa sürmez doğal olarak herkes farklı telden çalarsa olmaz zatenValla bravooo sana.ailen ve kendin için çok sağlıklı ,çok hayırlı bir iş yapmıssın.hamileliğim döneminde bana da yasaklamıştı dr.başta alışamamıştım tabi.ama sonra çok sevmiştim.uzun sürmedi maalesef tuzsuz günler
Aman da aman hastalanmıs mı benim perimmmcok geçmiş olsun perimee sana abla tavsiyesi.erkeklerin yaptığı hiçbir şeyde onları şişirmeyeceksin.dr a göturdu mü,götürsün.bu önemli bir şey değil.adamların görevi bize hizmet etmek,bizi memnun etmek.hiç orali olma.ciddiyim.
Valla sen bilirsin tabi ama tavsiye etmem.yalnız ben sodanın mideyi tembelleştirdiğini ve zamanla büyüttügünü duymuştum.çünkü yedikçe yemek,bir sodayla iki sodayla bu işi halledebileceğimizi zannediyoruz.bizzat ben de yaşadım.yedikçe içtim,içtikçe yedim.bir baktım ki kilolar uçmuş.bence günde bir yeter.hatta ben o zamandn beri ilk kez içiyorum soda.hadi ya bende yapsammı diye düşündüm soda içiyorum hergün zayıflama kürleri sayfasındaki tarifi gördüm şimdi senin yazdıkları okuyunca vazgeçtim ödemdir o kalıcı kilo değildir ama yinede motivasyonunu düşürmüştür tabi bence sade maden suyuna devam etsek daha faydalı:)
Tabi tabi ödem o.ha bire su içiyorum zaten .tuvaletten çıkamadım yaakilo değil o ödem hayatım tuza dikkat etsen bol bol su içsen bir kaç güne gider hayatından yeşil çayıda tavsiye ederim :)
canım bana diyetisyen vermişti yemekten hemen sonra içmiyorum zaten spor yaparken ter atıyoruz ve onunla bereber mineralde kaybediyor vücut maden suyu bunu karşılıyo ben o amaçla içiyorum spordan sonra mideyi büyüttüğünü duymamıştım bir bakayım teşekkürler bilgilendirdiğin için:)Valla sen bilirsin tabi ama tavsiye etmem.yalnız ben sodanın mideyi tembelleştirdiğini ve zamanla büyüttügünü duymuştum.çünkü yedikçe yemek,bir sodayla iki sodayla bu işi halledebileceğimizi zannediyoruz.bizzat ben de yaşadım.yedikçe içtim,içtikçe yedim.bir baktım ki kilolar uçmuş.bence günde bir yeter.hatta ben o zamandn beri ilk kez içiyorum soda.
İnşallah kocişin de sana uyan biri olurailecek olmadıysa sürmez doğal olarak herkes farklı telden çalarsa olmaz zatenbizimkilerle çok uğraştım ben ne var sanki kötülüklerini istedik ileride inşallah evlenince yine aynı sıkıntıyı yaşamam sağol kuzucum hasta oldum ya klimadan sanırım yok kız yaparmıyım küçük bir teşekkür o kadar beni düşünüp tavsiye verdiğin için teşekkür ederim meleğimm
Dediğin doğru olabilir yani spordan sonraki faydası.ama sen yine de araştır.dr a bile güven olmuyor.mideyi genişletme olayıni bir unlüden duymuştum tv de.o da cok içermiş.vs vs. Rica ederim canım.hep burdayım.beklerimcanım bana diyetisyen vermişti yemekten hemen sonra içmiyorum zaten spor yaparken ter atıyoruz ve onunla bereber mineralde kaybediyor vücut maden suyu bunu karşılıyo ben o amaçla içiyorum spordan sonra mideyi büyüttüğünü duymamıştım bir bakayım teşekkürler bilgilendirdiğin için:)
sorarım meleğim inşallah bana uyan biri gibi gözüküyor ama değişmese bari evlenince insanlara bir rahatlık geliyorİnşallah kocişin de sana uyan biri olurreca ederim ne demek perim.sen sor ablana aklına takılan bir şey olursa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?