Değişir.bu 1+1=2sorarım meleğim inşallah bana uyan biri gibi gözüküyor ama değişmese bari evlenince insanlara bir rahatlık geliyor
aynı kafadanızDeğişir.bu 1+1=2koca dediğin olabildiğince kılıbık olmalı.böyle ağzının ıçine bakmalı,ne dicek acaba,diye.öyle değilse yol yakınsa eğer geri dön.adamlar kolay kolay bir şeyi vermez hele de maddi durumu sıkıntılıysa.sen acıyıp alttan alırsan hep alttan alırsın.benim,kocası cok zengin bir arkadaşım var.sana basit bir örnek.kadınin telefonu tedavülden kaldırıldı.o derece eski yani.alsana yeni bir tlf dedim.ne gerek var,bir alo desem yeter.fedakar,verilenle yetineni oynuyor.halbuki onun kocası gb adamlar böyle kadınlara saygı duymaz. Takdir etmez.nitekim de arkadaşım mutsuz .
İste diyorum ya kocasına oynuyor.kendi çalıp kendi söylüyor garibim.aynı kafadanıztabii ki koca dediğin öyle olacak değer verdiğini hissettirecek öyle lafta seviyorum demeyecek çok şükür benimki her türlü nazımı tribimi çeker burnundan getiririm ağzını açmaz kaybetmekten korktuğundan sanırım ama sonra değişir diye ödüm kopuyor alo demekle olur mu para varsa eğer tabii yenisi alınacak o telefonun para olmaz anlarımda neden varken alınmasın
vayy akıllı kadınım aklımı kullandım diyorsunİste diyorum ya kocasına oynuyor.kendi çalıp kendi söylüyor garibim.
Bana akıl veren olmamıştı canım.ben kendi kendime,yaşadiklarımla,gözlemlerimle bayaa bayaa otorite olacak duruma geldim.offff havam batsınnn
İşte anahtar cümlee,son cümle!sana değer verecek ama sen ona çatalın ucuyla vereceksin.biliyosun kızım sen bu işiiiiivayy akıllı kadınım aklımı kullandım diyorsunyüz vermeye gelmiyor versende kıymeti bilinmiyor o yüzden bu kıymet bilmeyenler yüzünden kıymet bileceklerede kötü davranılıyor
Eeee kadın halleri
benim sorun farklı canısı işim duaya kaldıEeee kadın hallerivarsa bir sorun,sorunun hemen çözeriz yaverimle ben,üstelik bedavaa!
Aaaa çozülemeyecek sorun yoktur.hem akıl akıldan üstündür.istediğin zaman hazırızbenim sorun farklı canısı işim duaya kaldı
sağolasın canım karşılıklı hatalar oldu ben çok uzattım adamda yoruldu tabi şimdi telefi etme şansımda yok çünkü görüşmüyoruz hiçbir şekildeAaaa çozülemeyecek sorun yoktur.hem akıl akıldan üstündür.istediğin zaman hazırız
Ben uzman değilim doktorunuza danışın. Baronesin günde 3-4 tuzlu soda içtiği bilgisine sahibim ve bir sağlık çalışanına bu şekilde sorunca bu cevabı aldım ve aktardım.sıcaklar ah o sıcaklar tüketti benibol eksili bir gün dilerim sana
ben neredeyse hiç tuz kullanmam benimde olur o durum hiç kıpırdatmazsam peki bende niye oluyor tüm değerlerim normal kan tahlilini muhakkak olurum hep?
Hımmmm o zaman beklemede kalacaksın.özlerse ve seviyorsa döner.üstüne düsmenin anlamı yok,nitekim de sen de öyle yapıyorsun. Dediğin gb çok bıktırmamak gerekiyor.tokat atacaksın ama arka arkaya değil.olsun üzülme.her ilişki bir tecrübe. Inan eş seçiminde insana doğru karar verdiriyor.oyy kıyama sanaaa.cok üzüldümsağolasın canım karşılıklı hatalar oldu ben çok uzattım adamda yoruldu tabi şimdi telefi etme şansımda yok çünkü görüşmüyoruz hiçbir şekilde
Oy oy yerim ben seniii,bilgilerini,araştırmalarını oyyyyyyBen uzman değilim doktorunuza danışın. Baronesin günde 3-4 tuzlu soda içtiği bilgisine sahibim ve bir sağlık çalışanına bu şekilde sorunca bu cevabı aldım ve aktardım.
ya gelmezse işte ah ah neyseHımmmm o zaman beklemede kalacaksın.özlerse ve seviyorsa döner.üstüne düsmenin anlamı yok,nitekim de sen de öyle yapıyorsun. Dediğin gb çok bıktırmamak gerekiyor.tokat atacaksın ama arka arkaya değil.olsun üzülme.her ilişki bir tecrübe. Inan eş seçiminde insana doğru karar verdiriyor.oyy kıyama sanaaa.cok üzüldüm
Giden gider canım,yapcak bir şey yok.zorla dönduremezsin kendine.o isterse gelir ve bu durum kalıcı olur.sen gönlunü ferah tut.hayatına dön.biraz etrafına bakın.birilerini beğen.takıl.belki bu adama huslerin sandıgın kadar güclü degildir.hem zamaninı niye boşa harcayasın ki o gelecek diye.zaman değerli.yaşlanıyoruz! ama sevgili olma.takip ediyordur seni çünkü.ya gelmezse işte ah ah neyse
tüm gün başka bişey düşünemiyorumki az zamanlık değil çocukluk aşkı bizimki 5 senedirde birlikteyiz bu olursa olur başkasını istemiyorum zaman geçsin gitsin bakalım ne getiricek ne götürücek.. sağol ilgin için öptüm hadiGiden gider canım,yapcak bir şey yok.zorla dönduremezsin kendine.o isterse gelir ve bu durum kalıcı olur.sen gönlunü ferah tut.hayatına dön.biraz etrafına bakın.birilerini beğen.takıl.belki bu adama huslerin sandıgın kadar güclü degildir.hem zamaninı niye boşa harcayasın ki o gelecek diye.zaman değerli.yaşlanıyoruz! ama sevgili olma.takip ediyordur seni çünkü.
Aşkim,benim adam homurdanmaya başladı.yarin görüşürüz. Düsün dediklerimi.çook öptüm seni.
tabii ki uzman değilsin biliyorum tatlım ben biraz hastalık hastasıyım da böyle huyunca huylandım kız kendimdenBen uzman değilim doktorunuza danışın. Baronesin günde 3-4 tuzlu soda içtiği bilgisine sahibim ve bir sağlık çalışanına bu şekilde sorunca bu cevabı aldım ve aktardım.
çocukluk aşkı unutulmaz oda seni unutmaz eminim her ilişkide ayrılma mutlaka oluyor zaman sana güzellikler getirecek inşallah tatlımtüm gün başka bişey düşünemiyorumki az zamanlık değil çocukluk aşkı bizimki 5 senedirde birlikteyiz bu olursa olur başkasını istemiyorum zaman geçsin gitsin bakalım ne getiricek ne götürücek.. sağol ilgin için öptüm hadi
oyy canım ne güzel söyledin okurken o kadar iyi hissettim ki inşallah dediğin gibi olurçocukluk aşkı unutulmaz oda seni unutmaz eminim her ilişkide ayrılma mutlaka oluyor zaman sana güzellikler getirecek inşallah tatlım
ben hep olumlu bakmaya çalışıyorum kuzucum böyle düşünmek iyi hissettiriyor çünkü hep iyilikleri güzellikleri çekiyoruz böylelikle olumsuz negatif enerjileri uzaklaştırarakoyy canım ne güzel söyledin okurken o kadar iyi hissettim ki inşallah dediğin gibi olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?