inşallah en kısa zamanda düzelir durumlar iyi şeyler düşünücem bende çünkü kötü düşünüp kendi kendimi daha fazla üzüyorumben hep olumlu bakmaya çalışıyorum kuzucum böyle düşünmek iyi hissettiriyor çünkü hep iyilikleri güzellikleri çekiyoruz böylelikle olumsuz negatif enerjileri uzaklaştırarakseviyorsa iki tarafta vazgeçemez sen nasıl unutamıyorsan oda aynıdır bazen araya inat girer ondan olur bunlar ama zamanla düzelir
zaman her zaman sürprizlerle doludur sana ne getireceğini bilmeden niçin yok yere kendini üzüyorsun ki :)inşallah en kısa zamanda düzelir durumlar iyi şeyler düşünücem bende çünkü kötü düşünüp kendi kendimi daha fazla üzüyorum
niye üzüyorum soru güzel böyle hayal etmemiştim hiç yaşayabileceğimiz o kadar güzel şey varken yaşayamamak beni üzüyorzaman her zaman sürprizlerle doludur sana ne getireceğini bilmeden niçin yok yere kendini üzüyorsun ki :)
şu an için yaşayamıyorsun ama bu hiç yaşayamayacağın anlamına mı geliyor tatlım :) herşey tamamen bitmiş gibi düşünüyorsun belki herşey daha yeni başlayacaktır bir duraklama dönemidir birbirinizin kıymetini anlamanız için olamaz mı yaniniye üzüyorum soru güzel böyle hayal etmemiştim hiç yaşayabileceğimiz o kadar güzel şey varken yaşayamamak beni üzüyor
Selam canım.o zaman uslu uslu bekliceksin aşkınıtüm gün başka bişey düşünemiyorumki az zamanlık değil çocukluk aşkı bizimki 5 senedirde birlikteyiz bu olursa olur başkasını istemiyorum zaman geçsin gitsin bakalım ne getiricek ne götürücek.. sağol ilgin için öptüm hadi
inşallah öyledirşu an için yaşayamıyorsun ama bu hiç yaşayamayacağın anlamına mı geliyor tatlım :) herşey tamamen bitmiş gibi düşünüyorsun belki herşey daha yeni başlayacaktır bir duraklama dönemidir birbirinizin kıymetini anlamanız için olamaz mı yani
selam öyle yapıcam artık bakalım:)Selam canım.o zaman uslu uslu bekliceksin aşkını
Evet canım, çok fazla terleyip su+mineral kaybettiğin işler yaptığın gün ya da zevk için arada sırada içilebilir tuzlu(sağlık problemin yoksa) ama durağanken günde 8 önerisi çok fazla. Okuduğum ve sorduğum uzmanlar günde 1, en fazla günde 2 tane maden suyu o da sağlıklı kişilere öneriyorlar. Ama limon çok faydalı onu aynen eklemeli ve çok bol su içilmeli.Oy oy yerim ben seniii,bilgilerini,araştırmalarını oyyyyyy
Ben ilk gün 3 tane içtim.sonra iki.bugun de sadece limonlu içtim.mahpericim de destek oluyor ablasinaa
Bence de canım.2 tane limonlu yeter.oyle yapicamEvet canım, çok fazla terleyip su+mineral kaybettiğin işler yaptığın gün ya da zevk için arada sırada içilebilir tuzlu(sağlık problemin yoksa) ama durağanken günde 8 önerisi çok fazla. Okuduğum ve sorduğum uzmanlar günde 1, en fazla günde 2 tane maden suyu o da sağlıklı kişilere öneriyorlar. Ama limon çok faydalı onu aynen eklemeli ve çok bol su içilmeli.
spora başladınmı sporanasıl gidiyor canımcım
bu gün son günü reglimin çok şükürspora başladınmı spora
ben çok pişmanım tüm yaz spor yapmadım diye keşke yapsaydımbu gün son günü reglimin çok şüküryarın kısmet olursa başlarım gelirim yanına söylerim leslie yapıcam zaten 2 mil üstünü yapamam fazla gelir spordan bayadır uzağım
olsun tatlı kuşum kışın yaparız yazın olmadıysa geçmişi geriye getiremeyiz ki biz bundan sonraya bakalım senleben çok pişmanım tüm yaz spor yapmadım diye keşke yapsaydım
evet ben şimdi bi 45 dakika yürümeyi planlıyorum ne yaparsam okul açılana kadar kar gerçi 11 günüm kaldı ama ne kadar farkederkiolsun tatlı kuşum kışın yaparız yazın olmadıysa geçmişi geriye getiremeyiz ki biz bundan sonraya bakalım senle
olsun tatlım hiç yapmamaktan iyidir illaki bir faydası olur yürü sen öyle düşünmeevet ben şimdi bi 45 dakika yürümeyi planlıyorum ne yaparsam okul açılana kadar kar gerçi 11 günüm kaldı ama ne kadar farkederki
kilom 60tı ama sabah baktımda 62yi görmüşüm sıkıntıdan oluyor bunlar boğazım durmuyormahperi hatun senin kilo boy kaç kuzum
Aynen canimmmhayatta hiçkimseyi vazgeçemeyecek kadar sevmemek gerekir. kendime dip not :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?