baronesin spor ve beslenme günlüğü :))

inşallah en kısa zamanda düzelir durumlar iyi şeyler düşünücem bende çünkü kötü düşünüp kendi kendimi daha fazla üzüyorum

niye üzüyorum soru güzel böyle hayal etmemiştim hiç yaşayabileceğimiz o kadar güzel şey varken yaşayamamak beni üzüyor
şu an için yaşayamıyorsun ama bu hiç yaşayamayacağın anlamına mı geliyor tatlım :) herşey tamamen bitmiş gibi düşünüyorsun belki herşey daha yeni başlayacaktır bir duraklama dönemidir birbirinizin kıymetini anlamanız için olamaz mı yani

Selam canım.o zaman uslu uslu bekliceksin aşkını

inşallah öyledir

Oy oy yerim ben seniii,bilgilerini,araştırmalarını oyyyyyy
Ben ilk gün 3 tane içtim.sonra iki.bugun de sadece limonlu içtim.mahpericim de destek oluyor ablasinaa
Evet canım, çok fazla terleyip su+mineral kaybettiğin işler yaptığın gün ya da zevk için arada sırada içilebilir tuzlu(sağlık problemin yoksa) ama durağanken günde 8 önerisi çok fazla. Okuduğum ve sorduğum uzmanlar günde 1, en fazla günde 2 tane maden suyu o da sağlıklı kişilere öneriyorlar. Ama limon çok faydalı onu aynen eklemeli ve çok bol su içilmeli.

Son düzenleme:
Bence de canım.2 tane limonlu yeter.oyle yapicam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…