Bildigin gb canim.bir ileri iki geri.nasıl gidiyor canımcım
Yazin yapilmıyor canim yaa,denedim .ıslaniyorsun resmen.yapamazdın emin ol.ben çok pişmanım tüm yaz spor yapmadım diye keşke yapsaydım
sen düşmeden ben gelicem bu hızla yanına beraber düşeriz artık o zamanBildigin gb canim.bir ileri iki geri.70 in altina düssem gazı alicam da,duşemiyoomm işte
Nerde okuyorsun canim?evet ben şimdi bi 45 dakika yürümeyi planlıyorum ne yaparsam okul açılana kadar kar gerçi 11 günüm kaldı ama ne kadar farkederki
Oyy senin yerim canınısen düşmeden ben gelicem bu hızla yanına beraber düşeriz artık o zamanAllahım ne manyağım ya kilo aldığıma üzülmüyorum bile olsun veririm canım sağolsun
Maşallah o nasıl bir boyyykilom 60tı ama sabah baktımda 62yi görmüşüm sıkıntıdan oluyor bunlar boğazım durmuyorboyum 175 cm canım :)
veririz kız ne olacak alırızda veririzde olacak arada iniş çıkışlar demiOyy senin yerim canınıuzülsen nolcak.üzülmeyelim.veriririz beraber. Oleeeyyyy
al vallahi senin olsun hiç memnun değilimMaşallah o nasıl bir boyyy
İneriz de çkkariz da doğru diyorsunveririz kız ne olacak alırızda veririzde olacak arada iniş çıkışlar demi
al vallahi senin olsun hiç memnun değilim
mantar topuk seviyorum ben çok ayakkabılarım çoğunluk öyle kendi başıma giyiyorum topuklu ama sevgilimle giymiyorumİneriz de çkkariz da doğru diyorsun
Surekli topuklu giymekten kurtuluyorsun işte. Boşver.
boyun uzun olması bak bir yandan güzel ama sıkıntısı ne biliyormusun ağaçların altından yürürken kafama değiyor yapraklar huylanıyorum haliyle :/ okuyorum bende canım açık öğretim lisesinde :)ay pertim çıktı kızlarfen bilgisi öğretmeniği okuyom ben kuzum siz napıyonuz okuyonuzmu..benimde boyum 173 öhöm öhöm
ama en sevdiğim arkadaşlar topuklu giyiyor daha bizden kısa oluyor ya o haz çok hoşboyun uzun olması bak bir yandan güzel ama sıkıntısı ne biliyormusun ağaçların altından yürürken kafama değiyor yapraklar huylanıyorum haliyle :/ okuyorum bende canım açık öğretim lisesinde :)
bazen dikkat etmiyorum kulağımda kulaklık saçlarım bir takılıyor apartmanlardaki bu küçük ağaçlara neye uğradığımı şaşırıyorum valla yaama en sevdiğim arkadaşlar topuklu giyiyor daha bizden kısa oluyor ya o haz çok hoşaynen eğilip geçiyoruz ağaç altından
45 dk 200 cal yakmışım ben niye böyle az yakıyorum yavbazen dikkat etmiyorum kulağımda kulaklık saçlarım bir takılıyor apartmanlardaki bu küçük ağaçlara neye uğradığımı şaşırıyorum valla ya
nesi az kızım gayet güzel hızına bağlı o birazda :/45 dk 200 cal yakmışım ben niye böyle az yakıyorum yav
o kadar yoruluyorum ben kuzum gönül istiyor 500 cal yakimnesi az kızım gayet güzel hızına bağlı o birazda :/
olsun 200 kalori çok güzel küçümseme cidden çok iyio kadar yoruluyorum ben kuzum gönül istiyor 500 cal yakim
hedef kilo kaç senin kuzum görünmez olmakmıolsun 200 kalori çok güzel küçümseme cidden çok iyi
hedefim yokki benim aldıklarımı vermeyi planlıyorum al ver al ver yapıyorum ben 60 sabithedef kilo kaç senin kuzum görünmez olmakmı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?