benim hedef 60 84 ten düştük bakim göreceğizmi o günleri 3 sene önce incecik kızdım ah ah gençlikhedefim yokki benim aldıklarımı vermeyi planlıyorum al ver al ver yapıyorum ben 60 sabit
aaa bende 85ten düştümbenim hedef 60 84 ten düştük bakim göreceğizmi o günleri 3 sene önce incecik kızdım ah ah gençlik
bu senenin sonuna kadar süre verdim kendime yaparım herhalde 4 aydaaaa bende 85ten düştümkilo almak yapımda var almadan duramıyorum 3 sene önceye dönmesi hiçte zor değil ki istedikten sonra başarırsın
bu yanlış bir hareket ama biliyormusun süre verme kendine sağlık açısından bir sorun yok çok şükür aşırıda değil kilon zamana yay rahat ol stres yaparsın böyle kuzumbu senenin sonuna kadar süre verdim kendime yaparım herhalde 4 ayda
bi ara çok takmıştım kafama ne yapsam gitmiyo kilolar hep stresten rahat bıraktım bende çok kasmıyorum zaten benimki kilo verdim hadi yemeğe geri dön değil temelli bir değişimbu yanlış bir hareket ama biliyormusun süre verme kendine sağlık açısından bir sorun yok çok şükür aşırıda değil kilon zamana yay rahat ol stres yaparsın böyle kuzum
temelli bir değişim olması için sürekli tetikte olman gerek ben mesela bir kaç kilo aldım hemen fark ettim şimdi üstü gelmeden yollama niyetindeyim istenilen kiloya geldikten sonra alınan bir kaç kilonun önemi yok önemli olan hemen fark edip yollamaktırbi ara çok takmıştım kafama ne yapsam gitmiyo kilolar hep stresten rahat bıraktım bende çok kasmıyorum zaten benimki kilo verdim hadi yemeğe geri dön değil temelli bir değişim
temelli bir değişim olması için sürekli tetikte olman gerek ben mesela bir kaç kilo aldım hemen fark ettim şimdi üstü gelmeden yollama niyetindeyim istenilen kiloya geldikten sonra alınan bir kaç kilonun önemi yok önemli olan hemen fark edip yollamaktır
mantar topuk seviyorum ben çok ayakkabılarım çoğunluk öyle kendi başıma giyiyorum topuklu ama sevgilimle giymiyorumbiz başarırız bebeğim kilolar bizimle asla uğraşamaz
Seni seniiiiama en sevdiğim arkadaşlar topuklu giyiyor daha bizden kısa oluyor ya o haz çok hoşaynen eğilip geçiyoruz ağaç altından
Ayy çok guldüm.güluyorum da halaaabazen dikkat etmiyorum kulağımda kulaklık saçlarım bir takılıyor apartmanlardaki bu küçük ağaçlara neye uğradığımı şaşırıyorum valla ya
Seni akillııi
ne bilim kuzum yaşadığı şehir adana yazıyorSeni akillııiyok yavrum ne adanası
ne gülüyorsun kız aaa ne ayıpAyy çok guldüm.güluyorum da halaaa
ay bende seni kısa sandım kız uzunmuşsun ya sende
Nerden öyle bir fikre vardın şekerim?ay bende seni kısa sandım kız uzunmuşsun ya sende
Bildigin gb canim.bir ileri iki geri.70 in altina düssem gazı alicam da,duşemiyoomm işte [/QUOT
Cancan kendine bir yada iki sağlıklı ve geçerli yöntemi baz alıp harmanlayarak kilo vermeye çalışsan ve birazda sebat etsen çok iyi olacak. Örnek : Karatay+ Alkali
Sonuçta bunlar denenmiş ve sonuç alınmış, bilim insanlarının hazırladığı sağlıklı yöntemler. Bir o yana bir bu yana herkesin dediği taraflara savrularakzaman kaybediyosun ve istediğin şeye ulaşamıyorsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?