tatlı kuşum sen boylarımıza birşey deyince dedim herhalde boyu fazla uzun değil baktım uzunmuşsun farkın ne ki hem düz hesap 170 de ona senNerden öyle bir fikre vardın şekerim?
Olsun sorun değil.muhabbet maksattatlı kuşum sen boylarımıza birşey deyince dedim herhalde boyu fazla uzun değil baktım uzunmuşsun farkın ne ki hem düz hesap 170 de ona sen
Yarışma topiğindeyim ya,hem oraya hem buraya yazmak zor oluyor. Ordan ayrılırsam buraya yazarım belki tekrar.bu günlükte niye hiç menü yok bakim
nasıl gidiyor peki yarışma? moral yerindemi tartı ne alemde konuş bakim son durumdan haber ver banaYarışma topiğindeyim ya,hem oraya hem buraya yazmak zor oluyor. Ordan ayrılırsam buraya yazarım belki tekrar.
Şu an denemedeyim.daha kabul edilmedim.demiştim ya 2 hafta diye.70.6 idim en son.adet olunca arttı tabi.ama bir numara yok.69 olsam biraz güdülenicem ama maalesef olmuyor.nasıl gidiyor peki yarışma? moral yerindemi tartı ne alemde konuş bakim son durumdan haber ver bana
regldeki sayıyı es geç o ödem ikimizde iyi biliyoruzŞu an denemedeyim.daha kabul edilmedim.demiştim ya 2 hafta diye.70.6 idim en son.adet olunca arttı tabi.ama bir numara yok.69 olsam biraz güdülenicem ama maalesef olmuyor.
Söylediklerinin hepsinde haklısın canım.kendimi biraz zorlamam gerekiyor.off keşke hep zayıf olabilecek bir bünyem olsaydıregldeki sayıyı es geç o ödem ikimizde iyi biliyoruzbir numara olması için güzel bir yöntem var 1 beden küçük kıyafet ama en güzelinden en iyisinden düşünsene bir kıyafet var elinde örneğin bir pantolon ona girmek istiyorsun çünkü
bayıla bayıla aldın o da nesi sığmıyorbu durumda bence bir hırs gelir üstüne diye düşünüyorum 70 çokta büyük bir rakam değil ki kız 69 için hiç fazla bir rakam bile yok 700 gram ne ki senin için birazcık dikkat istiyor aslında çok üstüne düşsen başarırsın bence çok üstüne düşmüyorsun nedeni ise aşırı bir kilon yok seni rahatsız edecek bu ondan kaynaklanıyor hadi biraz kendine gel balım azda olsa kilon belliki istediğin rakamda değil süründürme zayıflama işini hallet de bitsin artık sende istediğin görünüme kavuş bu kadar zorlanacak bir durumda yok açıkçası
bitanem herkes zaman zaman kilo alır verir mutlaka bende almışım ama vermedim halaSöylediklerinin hepsinde haklısın canım.kendimi biraz zorlamam gerekiyor.off keşke hep zayıf olabilecek bir bünyem olsaydıböyle uğraşmak zorunda kalmazdım
Yarın işim car dedim ya,bir baktım ojelerimi sürmemişim.onları hallettim. Şimdi yatıyorum canısıAllah rahatlık versin
İşte aramızdaki fark! Sen iradelisin ben değilimbitanem herkes zaman zaman kilo alır verir mutlaka bende almışım ama vermedim halaişi sıkı tut tutmadığın sürece o hedefe ulaşamayacaksın! ben dün akşam yemeğini 7de yedim gece 1.30 gibi uyudum kendi kendime uyumuşum uykum vardı o sürede ağzıma lokma koymadım ben acıktım mı evet acıktım ama direndim üstelik reflü hastasıyım ben bu yüzden oruç bile tutamıyorum ancak bir kaç kez o kadar dahasını bünyem kaldırmıyor ben bu kadar zorlukla aç yattım bu eğer çok zor bir durum olsaydı yapamazdım o yüzden kendine sabretmesini öğret sabretmeden bu kilolar gitmeyecek aşkım bir müddet sabredeceksin ondan sonra kalorin kadar yiyeceksin kaldı ki karnın fazlası ile doyacak o zaman hadi bir dönde bak kendine bu görüntüyü istemediğini söyle bende diğer kadınlar gibi zayıf ince olmak istiyorum de başaracağını kendine söyle beynine olumlu sinyaller yolla hadi meleğim başar bunu gözünde büyüttüğün kadar zor değil
bende seviyorum yemeyi birşeyler atıştırmayı gülüm herkes sever onu ama sonunda üzüleceğimi bildiğim için geri duruyorum elimden geldiğince ve sende geri duracaksın yeter bu kadar bu işin uzadığıİşte aramızdaki fark! Sen iradelisin ben değilimama öyle olmak lazım. Ben yeme eylemini seviyorum napimm mutlaka halledicemm canımmm
Tamam ayol,korkutma benibende seviyorum yemeyi birşeyler atıştırmayı gülüm herkes sever onu ama sonunda üzüleceğimi bildiğim için geri duruyorum elimden geldiğince ve sende geri duracaksın yeter bu kadar bu işin uzadığılütfen artık bu kilolar gidecek hedef kiloya ulaşılacak her gün başının etini yerim
kork valla bendenTamam ayol,korkutma beni
yoğun bir gündü.taze fasulye almıştım.o kadar çok almışım ki,şimdi bir kazan taze fasulye pişiyor ocakta.artık 3 gün yeriz günde iki ögünsen neler yaptın perim?
Ay kiyamam ben sanaaaakork valla bendenyiyin kız ne güzel işte sebze yemeği bayılırım ben sebzeciyim etten haz etmem bebeğim evdeydim ben pekte birşey yapmadım açıkçası belim iyi olmadığından kapandım kaldım eve
etten haz etmeyenkork valla bendenyiyin kız ne güzel işte sebze yemeği bayılırım ben sebzeciyim etten haz etmem bebeğim evdeydim ben pekte birşey yapmadım açıkçası belim iyi olmadığından kapandım kaldım eve
hepsi senin değilAy kiyamam ben sanaaaaannemin de beli ağriyor bu sıralar.bel,diş,baş ağrısı çok zorluyor insanı.çok geçmiş olsun pericim
Ben sebzeyi de severim eti de.hepsi beniiiimmmm
napiyim hayatım yiyemiyorum çok nadir tavuk yerim o kadar
aman tanrım didim benimki fazla et sevdaası onuda biliyorum (sabah lahmacun yediğimi bilirim)napiyim hayatım yiyemiyorum çok nadir tavuk yerim o kadar
kırmızı etten uzağım ben tadı kokusu çok ağır geliyoraman tanrım didim benimki fazla et sevdaası onuda biliyorum (sabah lahmacun yediğimi bilirim)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?