Adamımsın!!!!aman tanrım didim benimki fazla et sevdaası onuda biliyorum (sabah lahmacun yediğimi bilirim)
Off şöylee yanık yanık bir kokusu varrr bayılıyorummmkırmızı etten uzağım ben tadı kokusu çok ağır geliyor
konu açtım kuzum kendime orda da takılıyom:) et candır canısıAdamımsın!!!!
Nerelerdesin yahu? Hoşgeldinnnn canımmmm
Dün gece arkadaşla yazışırken yazışırken arkadaş kokoreç yemeye gitmek zorunda kaldıhepsi senin değilyeteri kadarı senin 4-5 kaşık kadar üstü senin değil bu fasulyenin yanına pilavda yaparsın şimdi onuda fazla yiyim deme bozuşmayalım biriciğim
ohhh olmuş sana gidememişsin ohhh canıma değsin gece gece ne kokoreci buDün gece arkadaşla yazışırken yazışırken arkadaş kokoreç yemeye gitmek zorunda kaldıbenim adam yattıgı için ben gidemedim tabiiii
Link at yavrum gelelim sanakonu açtım kuzum kendime orda da takılıyom:) et candır canısı
ben cahilim bilmiyom nasıl atılıyorLink at yavrum gelelim sana
Böyle denüşük zamanlarda denüşük şeyler yapmayı sefiyomm bennohhh olmuş sana gidememişsin ohhh canıma değsin gece gece ne kokoreci bu
Bilgisayardan mi giriyorsun?ben cahilim bilmiyom nasıl atılıyorkonumun adısını vereyim bari son 8 kilo
ivetBilgisayardan mi giriyorsun?
yapamamışsın kii yapamamışsın kiiBöyle denüşük zamanlarda denüşük şeyler yapmayı sefiyomm benn
Adres çubuguna git tikla.tabi once topigini aç.onun adres cubugunu tikla.hepsi ayni renk olacak.sonra saga tikla kopyala yap,gel buraya yapistir.
Eveet yapamadımmm ama bu gece yapabilirimmmyapamamışsın kii yapamamışsın kiiyapmayacaksın kuzum gece gece yenecek şey mi o
biri ispiyonlamaz inşallahEveet yapamadımmm ama bu gece yapabilirimmmyarısma topiginden goren olmasın.yoksa cezam buyuk oluurr
Neeeeeeeeebiri ispiyonlamaz inşallahyaparsan hiç acımamm sana
bilemem orasını sağlığın için güzel bir bedene sahip olman için herşeyi yaparımNeeeeeeeee
Üff dha yemeden boğazıma dizildibilemem orasını sağlığın için güzel bir bedene sahip olman için herşeyi yaparım
aaaa yemiyorsun o zamanÜff dha yemeden boğazıma dizildi
Şekerim benimmmaaaa yemiyorsun o zamanyaşasınnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?