Geçmiş olsun roxencim.grip mi oldun? Valla benim de öyle.yemek için her şey bahane.ben çok hastayım ya millet hasta olunca iştahı kapanır yemeden içmeden kesilir ben yedikçe kendimi daha iyi hissediyorum bu hafta artı çıkıcam
aynen canım kendime nazar değirmede 1 numarayım ne güzel hiç hasta olmuyorum dedim 2 gündür ateş boğaz ağrısıGeçmiş olsun roxencim.grip mi oldun? Valla benim de öyle.yemek için her şey bahane.
Geçmiş olsun canımm. Ben de bu sıralar geceleri üşüyorum.hasta olcam diye korkuyorumaynen canım kendime nazar değirmede 1 numarayım ne güzel hiç hasta olmuyorum dedim 2 gündür ateş boğaz ağrısı
yemedin demiŞekerim benimmmbu kadar lafından sonra nasıl yerim
Yok yavrucum yemedimyemedin demiyersen hiç güzel olmaz biriciğim benim
yeme tatlı kuşum ne faydası var onun ya boşa kaloriYok yavrucum yemedim
Doğru diyorsun perimmyeme tatlı kuşum ne faydası var onun ya boşa kalori
hem hedefinden uzaklaştırıyor seni demiDoğru diyorsun perimm
Evet canımmhem hedefinden uzaklaştırıyor seni demi
bilmiyorum hayatım belim çok ağrıyor bi kahvaltı yapayım ilaç içeyim ağrımın durumuna göre gidip göstericemEvet canımmnapıcaksın bugün, telefon işin noldu?
Bel ağrısı da bir girdi mi bir haftadan önce çıkmıyorbilmiyorum hayatım belim çok ağrıyor bi kahvaltı yapayım ilaç içeyim ağrımın durumuna göre gidip göstericem
gitmiyor ya vallahi gitmiyor geldi kaldı üstümdeBel ağrısı da bir girdi mi bir haftadan önce çıkmıyorsen daha halledemedin mi tlfu?bir hafta geçti üzerinden.
Yok yavrum ne kaçamağıheeeyyy neredesin sen kaçamak mı yapıyorsun yoksa
görmeyim sakın sesin kesilince korktumYok yavrum ne kaçamağı
Yoğunum.arada ütopya topiğindekilerle uğraşıyorum, yani mücadele ediyorumsen napıyorsun canım?
üzgün olduğumdan kızlar yaptı kız çok mutlu ettiler benimahperi hatun şımarma gününmüş haberim yok kadınlar kulübünün en tatlı dilli üyesine bir sevgi topuda ben gönderiyorum
anam kuzum onların yazılımı öyle işte can sıkmayanı varmı yoküzgün olduğumdan kızlar yaptı kız çok mutlu ettiler benisevgilim yine canımı sıktı
şüpheciliği var ya bizden eser bırakmayacakanam kuzum onların yazılımı öyle işte can sıkmayanı varmı yok
uzakmısız ( farklı şehirler gibi)şüpheciliği var ya bizden eser bırakmayacakolaylara yalan yanlış anlamlar yüklemesinden sıkıldım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?