baronesin spor ve beslenme günlüğü :))

yok hayatım aynı şehirdeyiz biz kız o uzak şehirde olsa neler yapar hiç bilmiyordum bu huylarını
önceden bir güven problemi yaşamış olabilir yada en son seçenek şüphecilikleri için kişi kendinden bilir işi derler.. ne yapıyor çok kıskanç anam bu çocuk şüpheci deyince ben öyle anladım

önceden bir güven problemi yaşamış olabilir yada en son seçenek şüphecilikleri için kişi kendinden bilir işi derler.. ne yapıyor çok kıskanç anam bu çocuk şüpheci deyince ben öyle anladım
eski defterleri açmadım sormadım eskide kaldı dedim deşmedim ne oldu ne kaldı bir problemi var güvenle en ufak birşeyde onu istemediğimi düşünüyor halbuki yok öyle birşey olsa niye söylemiyim niye gizliyim ki

canım şimdi ihtimaller var
  • canı başka şeyler sıkkın olabilir (benim düştüğüm hataya sende düşme)
  • kendine güvenmiyor olabilir bırakıcağından endişe ediyor olabilir
  • kendisi istemiyor olup seni böyle yıpratıyor olabilir
  • senden daha fazla ilgi bekliyor olabilir... _nurbanu_ meşgul ettim sayfayı kusura bakma

O kurt onu yer bitirir diyim sana.ilişkinizi çok zedeler.sonucunu da söylerim ama üzülme.

Yok yavrum yaaa,sorun değil. Sen,ben,bizim kız takılıyoruz işte ne güzell

bir problemi yoktu hani öyle depresyonda falan değildi kız hani çook neşeli değildirde ama öyle dediğim gibi depresyonda değildi ilgi bekliyor ile kendine güvenmiyor dediklerin onu tarif ediyor zaten doğru korkuyor bırakıcam diye zor kabul ettim zaten

valla canım sen burda kendini yiyosun üzülüyosun onun ruhu duymuyor canını sıkma desemde sıkıcan o yüzden allah hayırlısını versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…