- 2 Haziran 2015
- 18.789
- 216.209
- 548
yok hayatım aynı şehirdeyiz biz kız o uzak şehirde olsa neler yapar hiç bilmiyordum bu huylarınıuzakmısız ( farklı şehirler gibi)
önceden bir güven problemi yaşamış olabilir yada en son seçenek şüphecilikleri için kişi kendinden bilir işi derler.. ne yapıyor çok kıskanç anam bu çocuk şüpheci deyince ben öyle anladımyok hayatım aynı şehirdeyiz biz kız o uzak şehirde olsa neler yapar hiç bilmiyordum bu huylarını
eski defterleri açmadım sormadım eskide kaldı dedim deşmedim ne oldu ne kaldı bir problemi var güvenle en ufak birşeyde onu istemediğimi düşünüyor halbuki yok öyle birşey olsa niye söylemiyim niye gizliyim kiönceden bir güven problemi yaşamış olabilir yada en son seçenek şüphecilikleri için kişi kendinden bilir işi derler.. ne yapıyor çok kıskanç anam bu çocuk şüpheci deyince ben öyle anladım
canım şimdi ihtimaller vareski defterleri açmadım sormadım eskide kaldı dedim deşmedim ne oldu ne kaldı bir problemi var güvenle en ufak birşeyde onu istemediğimi düşünüyor halbuki yok öyle birşey olsa niye söylemiyim niye gizliyim ki
Ugra uğra.bir destek çık banagörmeyim sakın sesin kesilince korktumo topiklere hiç uğramadım ya ben bir uğrayasım var ben baya hareketli günlere girdim ne güzel herşeyi tam yoluna koyuyorum hooop geri eski haline dönüyor
Naptı yaaüzgün olduğumdan kızlar yaptı kız çok mutlu ettiler benisevgilim yine canımı sıktı
Ayneenanam kuzum onların yazılımı öyle işte can sıkmayanı varmı yok
Ooo çok zor o zamanşüpheciliği var ya bizden eser bırakmayacakolaylara yalan yanlış anlamlar yüklemesinden sıkıldım
O kurt onu yer bitirir diyim sana.ilişkinizi çok zedeler.sonucunu da söylerim ama üzülme.eski defterleri açmadım sormadım eskide kaldı dedim deşmedim ne oldu ne kaldı bir problemi var güvenle en ufak birşeyde onu istemediğimi düşünüyor halbuki yok öyle birşey olsa niye söylemiyim niye gizliyim ki
Yok yavrum yaaa,sorun değil. Sen,ben,bizim kız takılıyoruz işte ne güzellcanım şimdi ihtimaller var
- canı başka şeyler sıkkın olabilir (benim düştüğüm hataya sende düşme)
- kendine güvenmiyor olabilir bırakıcağından endişe ediyor olabilir
- kendisi istemiyor olup seni böyle yıpratıyor olabilir
- senden daha fazla ilgi bekliyor olabilir...
_nurbanu_ meşgul ettim sayfayı kusura bakma
bizim yüzümüzden bir derdim var sayfası oldu bi anYok yavrum yaaa,sorun değil. Sen,ben,bizim kız takılıyoruz işte ne güzell
Amaaaan olsun.diyet günlüğu değil bari dert köşesi olsunbizim yüzümüzden bir derdim var sayfası oldu bi an
hihih senin diyet noldu iptalmiAmaaaan olsun.diyet günlüğu değil bari dert köşesi olsun
Yok devam düşe kalka.bir yarıßma topiğinde yarışmacı adayıyım.hem oraya hem bur a ya yazmak zor.o yüzden burayı askıya aldım.yarışma topiğinden şutlanınca yuvama dönücemhihih senin diyet noldu iptalmi
hangi yarışmaYok devam düşe kalka.bir yarıßma topiğinde yarışmacı adayıyım.hem oraya hem bur a ya yazmak zor.o yüzden burayı askıya aldım.yarışma topiğinden şutlanınca yuvama dönücem
Zayıflama yarışması.3.grup:)))hangi yarışma
bir problemi yoktu hani öyle depresyonda falan değildi kız hani çook neşeli değildirde ama öyle dediğim gibi depresyonda değildi ilgi bekliyor ile kendine güvenmiyor dediklerin onu tarif ediyor zaten doğru korkuyor bırakıcam diye zor kabul ettim zatencanım şimdi ihtimaller var
- canı başka şeyler sıkkın olabilir (benim düştüğüm hataya sende düşme)
- kendine güvenmiyor olabilir bırakıcağından endişe ediyor olabilir
- kendisi istemiyor olup seni böyle yıpratıyor olabilir
- senden daha fazla ilgi bekliyor olabilir...
_nurbanu_ meşgul ettim sayfayı kusura bakma
o kurt onu yesin inşallahO kurt onu yer bitirir diyim sana.ilişkinizi çok zedeler.sonucunu da söylerim ama üzülme.
valla canım sen burda kendini yiyosun üzülüyosun onun ruhu duymuyor canını sıkma desemde sıkıcan o yüzden allah hayırlısını versinbir problemi yoktu hani öyle depresyonda falan değildi kız hani çook neşeli değildirde ama öyle dediğim gibi depresyonda değildi ilgi bekliyor ile kendine güvenmiyor dediklerin onu tarif ediyor zaten doğru korkuyor bırakıcam diye zor kabul ettim zaten
geçen seferki gibi kafama takmadım iyiyim şu an oda yiyor kendini adım gibi eminim amin balım hayırlısı olsun :)valla canım sen burda kendini yiyosun üzülüyosun onun ruhu duymuyor canını sıkma desemde sıkıcan o yüzden allah hayırlısını versin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?