benimkinin kardeşide üniversiteye benim bölümü kazandı onla görüştük çocukcağız ablacım ablacım diye konuşuyo demekki haberi yok diye düşündüm bide bizim aramız kötü ama annesi bana mesaj attı hal hatır soruyo onunda haberi yok ayrı olduğumuzda olsa noldu diye sorardı..sizce niye söylemedi umursamadığı içinmigeçen seferki gibi kafama takmadım iyiyim şu an oda yiyor kendini adım gibi eminim amin balım hayırlısı olsun :)
sakin kız belliki ayrılma niyetinde değil umursamamaktan değil bitirseydi kafasında herkese derdi ayrıldık diye :)benimkinin kardeşide üniversiteye benim bölümü kazandı onla görüştük çocukcağız ablacım ablacım diye konuşuyo demekki haberi yok diye düşündüm bide bizim aramız kötü ama annesi bana mesaj attı hal hatır soruyo onunda haberi yok ayrı olduğumuzda olsa noldu diye sorardı..sizce niye söylemedi umursamadığı içinmibu adam beni sigara alkol ne varsa başlatacak
ne bilim ne arıyo ne soruyo insan merak eder ben ne düşüneceğimi bilmiyorum artıksakin kız belliki ayrılma niyetinde değil umursamamaktan değil bitirseydi kafasında herkese derdi ayrıldık diye :)
düşünsene bir adam cidden kafasında bitirse ailesi bunu muhakkak bilir neden hala sevgili olduğunuzu düşünmelerini istesin ki belliki niyeti çok başka kafası karışık ondan böyle hareket ediyorne bilim ne arıyo ne soruyo insan merak eder ben ne düşüneceğimi bilmiyorum artık
belkide söyleyip onların neden noldu sorularıyla uğraşmak istemedi..bana hep kendisi derdi ' en iyiyi düşün en kötüye hazırlan' diye ben herşeyi bekliyorum artıkdüşünsene bir adam cidden kafasında bitirse ailesi bunu muhakkak bilir neden hala sevgili olduğunuzu düşünmelerini istesin ki belliki niyeti çok başka kafası karışık ondan böyle hareket ediyor
peki nereye kadar saklayabilir ki hem birşey bittiyse bilmek hakkın değil mi söyler herhalde kendi kendine bitirmez :/belkide söyleyip onların neden noldu sorularıyla uğraşmak istemedi..bana hep kendisi derdi ' en iyiyi düşün en kötüye hazırlan' diye ben herşeyi bekliyorum artık
aman düşünüp düşünüp kuruyorum kafamda diyetim altüst oldu bu hafta zor toparladım spor desen yoktu kaç gündür sözde eylül sonuna 65 olacaktım 67 yi ucundan görürsem alıp arşa çıkarıcampeki nereye kadar saklayabilir ki hem birşey bittiyse bilmek hakkın değil mi söyler herhalde kendi kendine bitirmez :/
En iyisi öyle canımmo kurt onu yesin inşallahsonucunu tahmin dahi etmiyorum bıraktım akışına bebeğim
hiiiç düşünme bile çünkü neyle karşılaşacağını Allah bilir boşa keyfini kaçırma sen kendini güzelleştirmekle meşgul ol diyetine sporuna odaklan tatlımaman düşünüp düşünüp kuruyorum kafamda diyetim altüst oldu bu hafta zor toparladım spor desen yoktu kaç gündür sözde eylül sonuna 65 olacaktım 67 yi ucundan görürsem alıp arşa çıkarıcam
güçlü ve umursamaz bir bakış güzel olurduşimdi biz muhakkak karşılaşıcaz okulda kardeşi benim yanımda yani fakültemiz yan yana ben o zaman ona atacağım bakış üzerinde çalışıyorum ayna karşısındaönerilere açığım
düşün düşün düşün olmuyor çiçeğim olmuyor beynimi kemiriyor deliriyorum sonraEn iyisi öyle canımm
Hay allah müstehakını versinnn gece gece güldürdün beniiiibenimkinin kardeşide üniversiteye benim bölümü kazandı onla görüştük çocukcağız ablacım ablacım diye konuşuyo demekki haberi yok diye düşündüm bide bizim aramız kötü ama annesi bana mesaj attı hal hatır soruyo onunda haberi yok ayrı olduğumuzda olsa noldu diye sorardı..sizce niye söylemedi umursamadığı içinmibu adam beni sigara alkol ne varsa başlatacak
Doğru.derdi herkese.sakin kız belliki ayrılma niyetinde değil umursamamaktan değil bitirseydi kafasında herkese derdi ayrıldık diye :)
Gömdün bu gece beniiiiiaman düşünüp düşünüp kuruyorum kafamda diyetim altüst oldu bu hafta zor toparladım spor desen yoktu kaç gündür sözde eylül sonuna 65 olacaktım 67 yi ucundan görürsem alıp arşa çıkarıcam
ne yapacağımı şaşırttı banaHay allah müstehakını versinnn gece gece güldürdün beniiiiallah da seni güldürsün ben de aşk acısıyla sigaraya başlamıştım üniversitede uçuk,arpacık bolca çıkardı
ay biri sayemde gülüyor çok mutlu olurum böyle oluncaGömdün bu gece beniiiii
vallahi öyle asıl güçlü ve umursamaz bakışı ben yersem gelir burda ağlarımAşk işte!!!
Semihin 1.liği açıklanmadı hala.yarın açıklanacakmış.oylama devamediyor. Gerginim aslındaay biri sayemde gülüyor çok mutlu olurum böyle olunca
Her zaman kuyruğu dik tutun kızlar.yoksa sürünen siz olursunuz.vallahi öyle asıl güçlü ve umursamaz bakışı ben yersem gelir burda ağlarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?