baronesin spor ve beslenme günlüğü :))

geçen seferki gibi kafama takmadım iyiyim şu an oda yiyor kendini adım gibi eminim amin balım hayırlısı olsun :)
benimkinin kardeşide üniversiteye benim bölümü kazandı onla görüştük çocukcağız ablacım ablacım diye konuşuyo demekki haberi yok diye düşündüm bide bizim aramız kötü ama annesi bana mesaj attı hal hatır soruyo onunda haberi yok ayrı olduğumuzda olsa noldu diye sorardı..sizce niye söylemedi umursamadığı içinmi bu adam beni sigara alkol ne varsa başlatacak

sakin kız belliki ayrılma niyetinde değil umursamamaktan değil bitirseydi kafasında herkese derdi ayrıldık diye :)

ne bilim ne arıyo ne soruyo insan merak eder ben ne düşüneceğimi bilmiyorum artık
düşünsene bir adam cidden kafasında bitirse ailesi bunu muhakkak bilir neden hala sevgili olduğunuzu düşünmelerini istesin ki belliki niyeti çok başka kafası karışık ondan böyle hareket ediyor

düşünsene bir adam cidden kafasında bitirse ailesi bunu muhakkak bilir neden hala sevgili olduğunuzu düşünmelerini istesin ki belliki niyeti çok başka kafası karışık ondan böyle hareket ediyor
belkide söyleyip onların neden noldu sorularıyla uğraşmak istemedi..bana hep kendisi derdi ' en iyiyi düşün en kötüye hazırlan' diye ben herşeyi bekliyorum artık

belkide söyleyip onların neden noldu sorularıyla uğraşmak istemedi..bana hep kendisi derdi ' en iyiyi düşün en kötüye hazırlan' diye ben herşeyi bekliyorum artık
peki nereye kadar saklayabilir ki hem birşey bittiyse bilmek hakkın değil mi söyler herhalde kendi kendine bitirmez :/

peki nereye kadar saklayabilir ki hem birşey bittiyse bilmek hakkın değil mi söyler herhalde kendi kendine bitirmez :/
aman düşünüp düşünüp kuruyorum kafamda diyetim altüst oldu bu hafta zor toparladım spor desen yoktu kaç gündür sözde eylül sonuna 65 olacaktım 67 yi ucundan görürsem alıp arşa çıkarıcam

şimdi biz muhakkak karşılaşıcaz okulda kardeşi benim yanımda yani fakültemiz yan yana ben o zaman ona atacağım bakış üzerinde çalışıyorum ayna karşısında önerilere açığım

hiiiç düşünme bile çünkü neyle karşılaşacağını Allah bilir boşa keyfini kaçırma sen kendini güzelleştirmekle meşgul ol diyetine sporuna odaklan tatlım
şimdi biz muhakkak karşılaşıcaz okulda kardeşi benim yanımda yani fakültemiz yan yana ben o zaman ona atacağım bakış üzerinde çalışıyorum ayna karşısında önerilere açığım
güçlü ve umursamaz bir bakış güzel olurdu
En iyisi öyle canımm
düşün düşün düşün olmuyor çiçeğim olmuyor beynimi kemiriyor deliriyorum sonra

Hay allah müstehakını versinnn gece gece güldürdün beniiiiallah da seni güldürsün ben de aşk acısıyla sigaraya başlamıştım üniversitede uçuk,arpacık bolca çıkardı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…