baronesin spor ve beslenme günlüğü :))

kız ben hiç 36 beden giymedim 173 boya kaç kilo olmak lazım onun için
36 beden 173 boy deli misin kadın dediğin hafif etli olmalı ki giydiği yakışsın.erkekler çok zayıf kadın sevmez.dün bir kız gördüm.aynı dediğin gibi.ayy baktım bir daha bakasım gelmedi.çok çirkindi görüntüsü.sen o boya 38 ol yeter.esneme payın 40 olsun.ha şunu da söyleyeyim.kadınların çoğu orta boylu ve altında.onlara 36 olur,çok iyi durmasa da.ama senin boyda hilkat garibesi gb olursun emin ol.

geçen alışverişe çıktım 38 beden pantalon gömlek oldu bana e ben bırakim bu diyeti...bende çok zayıf sevmiyorum ama zaten dümdüz değil vücudum hatlarım belli çok şükür

geçen alışverişe çıktım 38 beden pantalon gömlek oldu bana e ben bırakim bu diyeti...bende çok zayıf sevmiyorum ama zaten dümdüz değil vücudum hatlarım belli çok şükür
38 sen bu boya,harika!!almamaya çalış.bir arkadaşım vardı.çook zayıftı.kocası aldattı.aldattıği kadın 80 kiloydu.yaaaaa tabi o kadar kilo alma.demek istediğimi anladın

38 sen bu boya,harika!!almamaya çalış.bir arkadaşım vardı.çook zayıftı.kocası aldattı.aldattıği kadın 80 kiloydu.yaaaaa tabi o kadar kilo alma.demek istediğimi anladın
kimi zayıf beğeni kimi kilolu en iyisi biz nasıl iyi hissediyorsak o..biraz daha vermek istiyorum ben ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…