şimdi ben bi yerimi kaçırdım anlamadım kızSemihin 1.liği açıklanmadı hala.yarın açıklanacakmış.oylama devamediyor. Gerginim aslında
burda ağlicam işte karşısında değil yarı dik kuyruk benimkiHer zaman kuyruğu dik tutun kızlar.yoksa sürünen siz olursunuz.
Haaaşimdi ben bi yerimi kaçırdım anlamadım kız
hıııHaaaütopya var ya,yarışma.ordaki semihi tutuyorum.bir türlü bitmedi.uzattıkça uzattı paragöz acun
Aaaah ah aynı ben! O yüzden ayrıldık.dik dur! Erkek karşısında ezik kadın istemez.aslında biz aşkımızdan öyleyiz.ama onlar anlamaz.burda ağlicam işte karşısında değil yarı dik kuyruk benimki
beyin yoksunları, tek kıvrımlı bunların beyniAaaah ah aynı ben! O yüzden ayrıldık.dik dur! Erkek karşısında ezik kadın istemez.aslında biz aşkımızdan öyleyiz.ama onlar anlamaz.
Doğru.adamlar tek açıdan bakar,düzdürler.o yüzden bizi anlayamazlarbeyin yoksunları, tek kıvrımlı bunların beyni
amannnDoğru.adamlar tek açıdan bakar,düzdürler.o yüzden bizi anlayamazlar
36 beden 173 boykız ben hiç 36 beden giymedim 173 boya kaç kilo olmak lazım onun için
geçen alışverişe çıktım 38 beden pantalon gömlek oldu bana e ben bırakim bu diyeti...bende çok zayıf sevmiyorum ama zaten dümdüz değil vücudum hatlarım belli çok şükür36 beden 173 boydeli misin kadın dediğin hafif etli olmalı ki giydiği yakışsın.erkekler çok zayıf kadın sevmez.dün bir kız gördüm.aynı dediğin gibi.ayy baktım bir daha bakasım gelmedi.çok çirkindi görüntüsü.sen o boya 38 ol yeter.esneme payın 40 olsun.ha şunu da söyleyeyim.kadınların çoğu orta boylu ve altında.onlara 36 olur,çok iyi durmasa da.ama senin boyda hilkat garibesi gb olursun emin ol.
38 sen bu boya,harika!!almamaya çalış.bir arkadaşım vardı.çook zayıftı.kocası aldattı.aldattıği kadın 80 kiloydu.yaaaaageçen alışverişe çıktım 38 beden pantalon gömlek oldu bana e ben bırakim bu diyeti...bende çok zayıf sevmiyorum ama zaten dümdüz değil vücudum hatlarım belli çok şükür
kimi zayıf beğeni kimi kilolu en iyisi biz nasıl iyi hissediyorsak o..biraz daha vermek istiyorum ben ama38 sen bu boya,harika!!almamaya çalış.bir arkadaşım vardı.çook zayıftı.kocası aldattı.aldattıği kadın 80 kiloydu.yaaaaatabi o kadar kilo alma.demek istediğimi anladın
Sen bilirsin tabi:)kimi zayıf beğeni kimi kilolu en iyisi biz nasıl iyi hissediyorsak o..biraz daha vermek istiyorum ben ama
Hoşgeldin canııımmm :))) ban soruyorsan eğer 169.roxen2303 173
72den 70 e.zorlamıyorum kendimi.yoksa daha çok vermeliydim.roxeni biliyorum canım seni sormuştumoo boyluymuşsun baya. Kilo verebildin mi başlayalı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?