senin hedef kilo nedir72den 70 e.zorlamıyorum kendimi.yoksa daha çok vermeliydim.
65-62 arası.62 den aşağisı cok kötü olur bana.halbuki bekarken 55timsenin hedef kilo nedir
benden 65 te bi bakıcam beğenirsem orda kalırım 64 65 arası olmadı 60 a kadar yolum var65-62 arası.62 den aşağisı cok kötü olur bana.halbuki bekarken 55tim
Şu an kaçsın?benden 65 te bi bakıcam beğenirsem orda kalırım 64 65 arası olmadı 60 a kadar yolum var
68,3Şu an kaçsın?
Oo iyimiş.yazın baslangıcındaki kilom
yıl sonunda hedef kilolarda oluruz ya ben rahatım artık 84 ten düştükten sonra onuda yaparım sende yaparsın , uzun zaman alacak olan sıkılaşmak ben ona uğraşıcam yaniOo iyimiş.yazın baslangıcındaki kilom
Evet.ama son kilolar daha zor gidiyor maalesefyıl sonunda hedef kilolarda oluruz ya ben rahatım artık 84 ten düştükten sonra onuda yaparım sende yaparsın , uzun zaman alacak olan sıkılaşmak ben ona uğraşıcam yani
geç olsun kalıcı olsun dediğin doğru normal kiloya yaklaştıkça zor gidiyor bide vücut alışmış oluyor, ben bu hafta baya şaşırttım cipsler kolalar gece yenen ekmek kızartmalarıEvet.ama son kilolar daha zor gidiyor maalesef(
Oooooo seni seniiiiiigeç olsun kalıcı olsun dediğin doğru normal kiloya yaklaştıkça zor gidiyor bide vücut alışmış oluyor, ben bu hafta baya şaşırttım cipsler kolalar gece yenen ekmek kızartmaları
tabi çok düşünürüm vücudumuOooooo seni seniiiiii
Aynen ben deeetabi çok düşünürüm vücudumu
neyin ödülüAynen ben deeehatta şimdiiiii muzlu çokalatlı biiir pastaaa yapıcaaam kendime ödülllll
Uzun zamandır yemiyordum.iyi olduen sevdiğim ödüller
Selam canım. 70 e düştüm ama her zamanki gibi gevşek gevşek.üzmüyorum kendimi
Geç olsun güç olmasın kendini sıkmadan daraltmadan yapSelam canım. 70 e düştüm ama her zamanki gibi gevşek gevşek.üzmüyorum kendimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?