Öyle vallaGeç olsun güç olmasın kendini sıkmadan daraltmadan yap
Hah akıllı biri çıktı karşıma!!!! Rtuke şikayet yağiyormuş.ben de ettim. Ütopya topiğinde de bana saldırıyorlar.hay allahim yaa.yalnız avukatima talimat verdim.ordakileri takipte.tuncay şampiyon olmuş
tüm ütopya semih sayesinde izlendi,semih severler ve semih düşmanları tarafından..ama tuncay sampiyon olmuş,haksızlık olmuş bence
Bildigin gibi hayatım. Yeni bir şey yok.az yemeye gayret ediyorum.kuzucumm nasıl gidiyorbende dün uyuz oldum görünce öyle baktım hiç izlememiştim onu ama finale baktım Semih kazanacak mı diye ama olmadı
Teşekkürler canım. O gunden beri tv8 i izlemiyorum.izlemicem de.sayende semihcigimi son kez canlı izliyorm
nasıl olayım balım idare ederim işteBildigin gibi hayatım. Yeni bir şey yok.az yemeye gayret ediyorum.
Çok büyük haksızlık oldu.çok büyük bir tepki var insanlarda.şikayet çok...öyle işte.üzüldüm.
Sen nasılsın, neler yapıyorsun hayatım?
Mutlu bayramlar canımmmnasıl olayım balım idare ederim iştesevgilimi bekliyorum ailesinin yanına gidicem uyuyor numarası yapasım var
dikkat et bayram boyu lütfensen nasılsın?
Yok yavrum abartmıyorum ama karnım şişti.giydiklerimden de anlaşılıyor. Spor da yapamadım tabi.kesin 71 olmuşumdur.napıyorsun kız abartmıyorsun demi
71 olmuşumdur derken aldın mı verdin miYok yavrum abartmıyorum ama karnım şişti.giydiklerimden de anlaşılıyor. Spor da yapamadım tabi.kesin 71 olmuşumdur.
Aldım.70e düşmüştüm ya.kısır döngüm devam ediyor71 olmuşumdur derken aldın mı verdin mibayram bitti çabuk söyle nasıl geçti
1 kilomu aldın ay o önemli değil kuzucum hemen verelim çabuk yerleşmeden 1 kilo çabucak gider zatenAldım.70e düşmüştüm ya.kısır döngüm devam ediyorbayram sıradandı.senin nasıl geçti?
Ooo sevgili ziyareti de atlanmazmış1 kilomu aldın ay o önemli değil kuzucum hemen verelim çabuk yerleşmeden 1 kilo çabucak gider zatenben bir sevgilimin evine gittim bayram ziyareti o kadar gerisi evde geçti
bayılıyorum o kadına aşığım aşıkOoo sevgili ziyareti de atlanmazmışkaynanayı seviyon mu sen onu de hele
Çok tatlısın canımmMesajlarınızı okudum da çok benziyoruz.. iki yıl önce 69'lardayken iki yıldır 72/73 tavan yapıp 70 e de düştüğüm oluyor. aynen bir kısır döngü
dikkat ve azimle hiç 73 ü aşmıyorum
kaçırıp öküzleşirsem 73 oluyorum
üç gün hareket etsem ve azaltsam yemeyi hemen 70 i görüyorum.. devamı gelse tek tek gitçek.. gelemiyor..
Çok zor o zaman işin biliyorsun.biz de hiiiiiç sevmeyiz birbirimizi. Bu da evliliğimizi olumsuz etkiliyor.gerçi son yıllarda biraz daha rayına girdi. Ama ömrüm de onlarla mücadele etmekle geçtibayılıyorum o kadına aşığım aşıkgram sevgim yok oda beni sevmiyor zaten duygular karşılıklı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?