baronesin spor ve beslenme günlüğü :))

tuncay şampiyon olmuş
tüm ütopya semih sayesinde izlendi,semih severler ve semih düşmanları tarafından..ama tuncay sampiyon olmuş,haksızlık olmuş bence

tuncay şampiyon olmuş
tüm ütopya semih sayesinde izlendi,semih severler ve semih düşmanları tarafından..ama tuncay sampiyon olmuş,haksızlık olmuş bence
Hah akıllı biri çıktı karşıma!!!! Rtuke şikayet yağiyormuş.ben de ettim. Ütopya topiğinde de bana saldırıyorlar.hay allahim yaa.yalnız avukatima talimat verdim.ordakileri takipte.

kuzucumm nasıl gidiyor bende dün uyuz oldum görünce öyle baktım hiç izlememiştim onu ama finale baktım Semih kazanacak mı diye ama olmadı
Bildigin gibi hayatım. Yeni bir şey yok.az yemeye gayret ediyorum.
Çok büyük haksızlık oldu.çok büyük bir tepki var insanlarda.şikayet çok...öyle işte.üzüldüm.
Sen nasılsın, neler yapıyorsun hayatım?

nasıl olayım balım idare ederim işte sevgilimi bekliyorum ailesinin yanına gidicem uyuyor numarası yapasım var
dikkat et bayram boyu lütfen sen nasılsın?

Mesajlarınızı okudum da çok benziyoruz.. iki yıl önce 69'lardayken iki yıldır 72/73 tavan yapıp 70 e de düştüğüm oluyor. aynen bir kısır döngü

dikkat ve azimle hiç 73 ü aşmıyorum
kaçırıp öküzleşirsem 73 oluyorum
üç gün hareket etsem ve azaltsam yemeyi hemen 70 i görüyorum.. devamı gelse tek tek gitçek.. gelemiyor..

Çok tatlısın canımm 3 gün dikkat etsem veriyorum demişsin.benden farkın bu galiba.benim öyle olnaz hiç.yalnız hiç böyle bir şey yaşamadım ömrümde.bir türlü 69 olamadim.70-71-72 arası dans ediyorum ve bunaldım.daha napmam gerek bilmiyorum

bayılıyorum o kadına aşığım aşık gram sevgim yok oda beni sevmiyor zaten duygular karşılıklı
Çok zor o zaman işin biliyorsun.biz de hiiiiiç sevmeyiz birbirimizi. Bu da evliliğimizi olumsuz etkiliyor.gerçi son yıllarda biraz daha rayına girdi. Ama ömrüm de onlarla mücadele etmekle geçti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…