- 16 Mayıs 2016
- 15.730
- 66.688
- 518
üstelik Haziran'da futbolcu sevgiliyle de evlilik planı var. ailesini nasıl ikna edeceğini soruyor.Yalnız yalan demek istemiyorum ama ekimde profiline aşk acısı çektiğini yazmış.. üstelik lise mezunu.. hostes olmak için üni mezunu olmak lazım diye biliyorum.. üstelik ekimden kasıma 5 ay mı oluyo ben mi yanlış hesaplıyorum.. maalesef çok fazla yalan var bu konudaMune
Hayır bu resmen hakaret.. çok mu salak sandı kk yı.. açıkçası ben eski konulara her seferinde bakmam ama bu kadar tezat olunca bi iki msja baktım tamam..üstelik Haziran'da futbolcu sevgiliyle de evlilik planı var. ailesini nasıl ikna edeceğini soruyor.
Yaşam tarzına uymayan bir ülkeye, sadece beş aydır tanıdığın biriyle evlenip gideceksin ve o kişi senin çalışmanın, gideceğin ülke için uygun olmadığını söylüyor ve sen onun modern! olduğunu düşünüyorsun. Bir git bir kaç ay sonra görürsün modernliği!. Canın istedi diye boşanamasın bile.Arkadaşlar seneye Arabistan taşınıyorum erkek arkadaşım evlenme teklifi etti yüzük taktı aileler de biliyordu zaten herneyse sevgilim benimle gezdi tozdu herşeyi birlikte yaptık hem en yakın arkadaşım hemde sevgilim oldu (5 aydır birlikteyiz çok ani oldu) Türkçe öğrettim ona gerçekten de birbirimizi seviyoruz öyle çok fazla kuralları olan biri degil (alkol vs kullanıyo) normalde Araplarda bunlar çok yanlış ama o öyle degil modern biri. Lakin geleceği konuştuğumuzda evlendikten sonra çalışmamı istemiyor benim hostes oldugumu biliyor tabi ki ama evlendikten sonra yapmamı istemiyor onlara göre yanlış bu. Herneyse, zaten Arabistan da yaşamak başörtüsünü göze almak demektir. Fakat ben dini konular hakkında hiçbirşey bilmiyorum ailemde de türbanlı yok zaten. Nasıl alışabilirim bu duruma?
Araba kullanabilirsin DİYOR! Herşey izinle yani. Çok mu yakışıklı ki gözünü kör etti.Bilemiyorum bende kuralları çok katı ama araba kullanabilirsin felan demişti bana ama oraya gittiğimde şok geçirmekten korkuyorum şeriatle yönetiliyor sonuçta ki ben dinle alakası olmayan bi insanım
aslında konu fake diye bağırıyor da işte ceza yememek için susuyoruz :)Hayır bu resmen hakaret.. çok mu salak sandı kk yı.. açıkçası ben eski konulara her seferinde bakmam ama bu kadar tezat olunca bi iki msja baktım tamam..
bu sene Haziran'da liseden mezun olmuş. Gastronomi mi okusam İngiltere'ye mi gitsem diye düşünürken Ağustos ayında kendisini bakire sanan bir erkek bulmuş.
Ağustos ayından bu yana hem hostes hem Arap sevgili hem evlilik planları.
hayata bak.
Sulak yerdeyse birden serpilmistir..ben anlamadim hangi kriterle hostes oldugunu da zaten.. liseyi bitirip cat diye hostes olunuyor mu yahu?
Ofisim o konuda inan hiçbir fikrim yok.
Bazi kisiler iskillenip diğer konularinda sordu. Açıklama yapti falan ama tam bilmiyorum ://
bu sene Haziran'da liseden mezun olmuş. Gastronomi mi okusam İngiltere'ye mi gitsem diye düşünürken Ağustos ayında kendisini bakire sanan bir erkek bulmuş.
Ağustos ayından bu yana hem hostes hem Arap sevgili hem evlilik planları.
hayata bak.
Yalnız yalan demek istemiyorum ama ekimde profiline aşk acısı çektiğini yazmış.. üstelik lise mezunu.. hostes olmak için üni mezunu olmak lazım diye biliyorum.. üstelik ekimden kasıma 5 ay mı oluyo ben mi yanlış hesaplıyorum.. maalesef çok fazla yalan var bu konudaMune
Soru sormaya cekindiginiz biriyle evlenip, ulke degistireceksiniz. Cok iyiymis.Sormaya çekiniyorum kendi ülkeleri hakkında birşeyler anlatmayı sevmiyor gibi geldi bana mesela genelde şahin beslediklerini sordum geleneksel dedi niye dedim öyle dedi açıklamıyor genelde bunları bana sadece başörtüsü vs bunları konuştuk
Haziran da mezun olmuş mezun olur olmaz hiçbir çalışma geçmişi olmadan direk ucuslara alinir mi ki?Hostes olmak için lise mezunu olmak yetiyor. Bir tanıdığım var, henüz lisans diplomasını almadı ama THY'de hostes. O konuda bir sıkıntı yok, hostes olduğu doğru olabilir, ama fazla hareketli bir özel hayat olması düşündürüyor.
Çok dertlenmiştim ben ya düşündükçe, nasıl yapar oralarda diye.
Girme hiç bu toplaraArkadaşlar seneye Arabistan taşınıyorum erkek arkadaşım evlenme teklifi etti yüzük taktı aileler de biliyordu zaten herneyse sevgilim benimle gezdi tozdu herşeyi birlikte yaptık hem en yakın arkadaşım hemde sevgilim oldu (5 aydır birlikteyiz çok ani oldu) Türkçe öğrettim ona gerçekten de birbirimizi seviyoruz öyle çok fazla kuralları olan biri degil (alkol vs kullanıyo) normalde Araplarda bunlar çok yanlış ama o öyle degil modern biri. Lakin geleceği konuştuğumuzda evlendikten sonra çalışmamı istemiyor benim hostes oldugumu biliyor tabi ki ama evlendikten sonra yapmamı istemiyor onlara göre yanlış bu. Herneyse, zaten Arabistan da yaşamak başörtüsünü göze almak demektir. Fakat ben dini konular hakkında hiçbirşey bilmiyorum ailemde de türbanlı yok zaten. Nasıl alışabilirim bu duruma?
:)alkol kullanıp modern oluyo ama çalışmaya izin yok. bu nasıl modernlikse
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?