Baş örtüsü ve Arabistan

yalnız Haziran'da mezun, futbolcu sevgilisi var, 3 aylık hosteslik eğitimine ne ara 5 aylık Arap sevgili sığdırmış?
Haziran'dan bu yana zaten 5,5 ay olmuş mezun olalı.

İnşallah çıldırmazsın orada muhtemelen seni alana kadar medeni takılacak oraya gidince bambaşka bir kişiye dönüşecek çok duydum bunu zira farklı kültür ağır bir hayat orda kadın neredeyse cehennemlik azap edilebilecek sadece çocuk doğuran bir varlık o kadar ötesi YÖK ha bir de sex oyuncağı adamlar buraya gelince gayet cool ve modern oluyor bunu da severek yaşıyorlar ama orası allah verip göstermesin inşallah dediğim gibi olmaz

Vay be alkol kullanıyor modern biriymiş işte daha ne düşünüyorsun git hemen

ya dinine bağlı alkol içmeyen biri olsaydi
Ne yapardınız ozaman

İlk defa duydum yani alkol içenler modern mi oluyor muş

Bir arkadasim evlendi bir arapla. Okulda tanistilar londrada. Evlenene kadar ayiya dayi deme konusunda bir numaralar.

Burda son derece modern adam oraya gidince cok degismis. Zaten bosandilar cunku cokeslilik adamin kulturunde var. O hayir dese de aile karisiyormus.

Basortu en kolayi. Ailemde hic kapali yok ama burda bandana takip gezmeyi cok severim. Az uzatir onu da yapardim. Buna alisilir ama bambaska bir kulture hayir.

Cok gencsin. Bosver. 5 aylik iliski neymis hem? Nasil evlenip bambaska bir hayati goze alirsin 5 ayda?

Haziran da mezun olmuş mezun olur olmaz hiçbir çalışma geçmişi olmadan direk ucuslara alinir mi ki?

Başvurusu kabul edilmiş ve eğitimini de tamamlamışsa evet alınır. Çünkü iş garantili oluyor. Ama o eğitim başvuru süreci bu kadar kısa mı, işte onu bilemiyorum, çünkü bildiğim kadarıyla konu sahibesi uzun süredir kendisini hostes olarak tanıtıyor.

yalnız Haziran'da mezun, futbolcu sevgilisi var, 3 aylık hosteslik eğitimine ne ara 5 aylık Arap sevgili sığdırmış?
Haziran'dan bu yana zaten 5,5 ay olmuş mezun olalı.

İşte zaman konusunda bence de sıkıntı var. Bir ihtimal evet hostes olabilir, ama mezun olur olmaz hostes alımı yapılması, dil ve diğer şartları sağlayıp hemen eğitime alınması, uçuşlara başlaması, bu Arap eleman ile tanışması, 5 ayı doldurmaları, daha yeni hamile miyim ki konusu, bilemiyorum.

Yaaa cildirdin mi sen?Ask gozunu kor etti galiba.Ne isin var Arabistan'da. Zaten calisma falan diye simdiden rengini belli etmis.Evlenirsin bosanip geri bile donememe ihtimali var. Turkiye'deki adamlarin suyu mu cikti?

Basina dert alirsin.
Lubnanli Araplardan olsa bi derece olur derim ama Arabistan Arabi.. ustune kac kadin gelir haberin var mi?
Icki icer zaten bi cok arap.. ama icki adami modern yapmaz.
O kadar meslek edinmissin yazik degil mi evde omur curuteceksin..

bence sen zaten bu ülkeyi terketmek için geç kalmışsın arivederçi bebeğiiiiim

Bilemiyorum bende kuralları çok katı ama araba kullanabilirsin felan demişti bana ama oraya gittiğimde şok geçirmekten korkuyorum şeriatle yönetiliyor sonuçta ki ben dinle alakası olmayan bi insanım
Dinle alakan yok ise, birden tamamen kapali bi yasam tarzina nasil ayak uyduracaksin?
Fazla gozu kara geldin bana..
Kapali bi insan bile zorlanabilir o ulkenin kulturunde, kadinlarin araba kullanmasina yeni yeni izin veriliyor mesela, degisik kurallari var..
Ben kapali ve bazi konularda katı bi insan oldugum halde cesaret edemezdim sanirim, dini sebeplerden degil, kultur farkindan.. Bilemedim..

Son düzenleme:
Esinle sokakta yuremek, fotograf cekmek ve konusmak yasak mi?
Bu kisimlari abartmissiniz..
Orasi turist dolu (ozellikle Umre ve Hac icin gidenler) ve turist kadinlar da orada yasayan kadinlar gibi giyiniyor.. Hemen ayirt etmek kolay degil yani.. O nedenle elele yurumek, fotograf cekmek, konusmak vs yasak filan degil.. Avm'lerde, çarşıda filan da haremlik-selamlik durumu yok..
Kendi aile iclerinde filan durum nasildir, onu bilemem tabii ki ama disarda durum bu..
Onun disinda, baska ulke, baska kultur, ustelik din ile alakasi olmadığını soyleyen bi konu sahibi ve simdiden kurallarini konusturan bi insan, bana da cok iyi olur gibi gelmedi malesef..

Pardon ama adamin kacinci esi olmaya gidiyorsunuz?
Ben basi namaz kilan biri olarak TR deki yobazlara tahammul edemiyorum ki siz bu yobazligin kok saldigi yere gozu kapali gidiyorsunuz.

İsin dini yonunu bilemem,bilsem de dert etmem,ama olaya kulturel sekilde bakacak olursam asla bir arapla evlenemem. Yapamam. İngilizle almanla tamam asilabilir bazi durumlar ama araplar bence bizden cok farkli. Kizim olmadan asla diye bir roman var,onu okuyun derim

Modernlik anlayisi! alkol kullaniyor.

diger yandansa calismani istemiyor.
Evet sevgilin bayagi modernm.

Bastan yanlış secim diyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…