yalnız Haziran'da mezun, futbolcu sevgilisi var, 3 aylık hosteslik eğitimine ne ara 5 aylık Arap sevgili sığdırmış?Hostes olmak için lise mezunu olmak yetiyor. Bir tanıdığım var, henüz lisans diplomasını almadı ama THY'de hostes. O konuda bir sıkıntı yok, hostes olduğu doğru olabilir, ama fazla hareketli bir özel hayat olması düşündürüyor.
Çok dertlenmiştim ben ya düşündükçe, nasıl yapar oralarda diye.
İnşallah çıldırmazsın orada muhtemelen seni alana kadar medeni takılacak oraya gidince bambaşka bir kişiye dönüşecek çok duydum bunu zira farklı kültür ağır bir hayat orda kadın neredeyse cehennemlik azap edilebilecek sadece çocuk doğuran bir varlık o kadar ötesi YÖK ha bir de sex oyuncağı adamlar buraya gelince gayet cool ve modern oluyor bunu da severek yaşıyorlar ama orası allah verip göstermesin inşallah dediğim gibi olmazArkadaşlar seneye Arabistan taşınıyorum erkek arkadaşım evlenme teklifi etti yüzük taktı aileler de biliyordu zaten herneyse sevgilim benimle gezdi tozdu herşeyi birlikte yaptık hem en yakın arkadaşım hemde sevgilim oldu (5 aydır birlikteyiz çok ani oldu) Türkçe öğrettim ona gerçekten de birbirimizi seviyoruz öyle çok fazla kuralları olan biri degil (alkol vs kullanıyo) normalde Araplarda bunlar çok yanlış ama o öyle degil modern biri. Lakin geleceği konuştuğumuzda evlendikten sonra çalışmamı istemiyor benim hostes oldugumu biliyor tabi ki ama evlendikten sonra yapmamı istemiyor onlara göre yanlış bu. Herneyse, zaten Arabistan da yaşamak başörtüsünü göze almak demektir. Fakat ben dini konular hakkında hiçbirşey bilmiyorum ailemde de türbanlı yok zaten. Nasıl alışabilirim bu duruma?
Haziran da mezun olmuş mezun olur olmaz hiçbir çalışma geçmişi olmadan direk ucuslara alinir mi ki?
Gerçekten değer mi bir erkek için bunları göze almaya?
Yapabilecek misiniz orada?
yalnız Haziran'da mezun, futbolcu sevgilisi var, 3 aylık hosteslik eğitimine ne ara 5 aylık Arap sevgili sığdırmış?
Haziran'dan bu yana zaten 5,5 ay olmuş mezun olalı.
Yaaa cildirdin mi sen?Ask gozunu kor etti galiba.Ne isin var Arabistan'da. Zaten calisma falan diye simdiden rengini belli etmis.Evlenirsin bosanip geri bile donememe ihtimali var. Turkiye'deki adamlarin suyu mu cikti?Arkadaşlar seneye Arabistan taşınıyorum erkek arkadaşım evlenme teklifi etti yüzük taktı aileler de biliyordu zaten herneyse sevgilim benimle gezdi tozdu herşeyi birlikte yaptık hem en yakın arkadaşım hemde sevgilim oldu (5 aydır birlikteyiz çok ani oldu) Türkçe öğrettim ona gerçekten de birbirimizi seviyoruz öyle çok fazla kuralları olan biri degil (alkol vs kullanıyo) normalde Araplarda bunlar çok yanlış ama o öyle degil modern biri. Lakin geleceği konuştuğumuzda evlendikten sonra çalışmamı istemiyor benim hostes oldugumu biliyor tabi ki ama evlendikten sonra yapmamı istemiyor onlara göre yanlış bu. Herneyse, zaten Arabistan da yaşamak başörtüsünü göze almak demektir. Fakat ben dini konular hakkında hiçbirşey bilmiyorum ailemde de türbanlı yok zaten. Nasıl alışabilirim bu duruma?
Alkol kullanıp ta kendini yetiştirememiş insanlar gördüm!alkol kullanmak modernlik değildir..
Haziran da mezun olmuş mezun olur olmaz hiçbir çalışma geçmişi olmadan direk ucuslara alinir mi ki?
bence sen zaten bu ülkeyi terketmek için geç kalmışsın arivederçi bebeğiiiiimArkadaşlar seneye Arabistan taşınıyorum erkek arkadaşım evlenme teklifi etti yüzük taktı aileler de biliyordu zaten herneyse sevgilim benimle gezdi tozdu herşeyi birlikte yaptık hem en yakın arkadaşım hemde sevgilim oldu (5 aydır birlikteyiz çok ani oldu) Türkçe öğrettim ona gerçekten de birbirimizi seviyoruz öyle çok fazla kuralları olan biri degil (alkol vs kullanıyo) normalde Araplarda bunlar çok yanlış ama o öyle degil modern biri. Lakin geleceği konuştuğumuzda evlendikten sonra çalışmamı istemiyor benim hostes oldugumu biliyor tabi ki ama evlendikten sonra yapmamı istemiyor onlara göre yanlış bu. Herneyse, zaten Arabistan da yaşamak başörtüsünü göze almak demektir. Fakat ben dini konular hakkında hiçbirşey bilmiyorum ailemde de türbanlı yok zaten. Nasıl alışabilirim bu duruma?
Dinle alakan yok ise, birden tamamen kapali bi yasam tarzina nasil ayak uyduracaksin?Bilemiyorum bende kuralları çok katı ama araba kullanabilirsin felan demişti bana ama oraya gittiğimde şok geçirmekten korkuyorum şeriatle yönetiliyor sonuçta ki ben dinle alakası olmayan bi insanım
Esinle sokakta yuremek, fotograf cekmek ve konusmak yasak mi?Tatlım modern biri olsaydı senin çalışmana izin verildi...
Konu sadece başörtüsü değil...
AVM ler gibi pek çok yerde haremlik selamlık vardır...
Eşin ile el ele yürüyemezsin. Sokak'lar ahlak polis i ile dolu...
Photo çekmek yasak, konuşmak yasak vs...
Bir sürü bunun gibi şeyler var.
Ayrıca kadın hakları yoktur.
Özgürlük yoktur... bak şimdi den çalışmayacaksın diyerek özgürlüğün elinden alınıyor.
Ben senin annen/baban olsaydım kesinlikle izin vermezdim...
Gençliğine yazık etme... çok çok çok pişman olursun.
Modernlik anlayisi! alkol kullaniyor.Arkadaşlar seneye Arabistan taşınıyorum erkek arkadaşım evlenme teklifi etti yüzük taktı aileler de biliyordu zaten herneyse sevgilim benimle gezdi tozdu herşeyi birlikte yaptık hem en yakın arkadaşım hemde sevgilim oldu (5 aydır birlikteyiz çok ani oldu) Türkçe öğrettim ona gerçekten de birbirimizi seviyoruz öyle çok fazla kuralları olan biri degil (alkol vs kullanıyo) normalde Araplarda bunlar çok yanlış ama o öyle degil modern biri. Lakin geleceği konuştuğumuzda evlendikten sonra çalışmamı istemiyor benim hostes oldugumu biliyor tabi ki ama evlendikten sonra yapmamı istemiyor onlara göre yanlış bu. Herneyse, zaten Arabistan da yaşamak başörtüsünü göze almak demektir. Fakat ben dini konular hakkında hiçbirşey bilmiyorum ailemde de türbanlı yok zaten. Nasıl alışabilirim bu duruma?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?