- 20 Mart 2008
- 141.916
- 213.821
- 1.423
- 60
Arabistan' daki 7 yıldızlı otelde 5 gün konaklama, eşimle bana ücretsiz uçak bileti, 5000 lira da ''alın gönlünüzce harcayın'' parası verseler gitmem. Yasalarını iyi öğren gideceksen de, alışma alışmama kısmını değil. Gidip dönememek var oralardan. Kocan izin vermiyor dönemezsin diyen bir yasası varsa ne yapacaksın? Adamlar daha yeni kadınlara araba kullanmayı serbest bıraktılar. O da insanlıktan değil, sırf ülke pazarı canlansın diye.
Ayyy ne cesaret arabistan?
2 hafta sonra aşk acısı diye konu açmış :)
O değil de 6 ayda nasıl 3 yaş aldı onu anlamadım.
Hakikaten ya yine keklendik. ona buna fake deyince de kızıyor ulu manitular.2 hafta sonra aşk acısı diye konu açmış :)
O değil de 6 ayda nasıl 3 yaş aldı onu anlamadım.
Sizin bu evlenmeye karşı bu kadar düşkünlüğünüz başınıza iş açacak. Orda yapabileceginize inanmiyorum.
Okul devam edecekti vs çalışacaktiniz ?
Hayatiniza her giren erkekle evlilik mi düşünülür?
Daha 5 ay olmuş ulke değiştireceksiniz biraz akıl fikir yahu.
Sorsam sevdiği şeyleri bile bilmezsiniz.
Bide ne ara hostes olmuş oda ilginç maşallah diyelimOndan ayrıldığına dair bir mesajıda yok herhalde,şimdikide orduda çalışıyormuş..
Var birtezatlık bunda..
Var tabii ki simsiyah abayı giymek zorundasın riyad da bileArabistan'da sadece Mekke ve Medine'de başörtüsü zorunluluğu var diğer şehirlerde böyle bir yasak yok.
Aklıma kızım olmadan asla kitabı geldi
Kafayı bozmuş olmalısın.
Dubai değil Arabistan diyor.
Oraya gidince iş değişir.Ne demek modern olması yeterli ona göre,gerisi tırı viri yani..
Bide ne ara hostes olmuş oda ilginç maşallah diyelim
Gecen konuyla alakali test yaptin mj ?sonuc ne oldu ya da regl oldun mu? evlilik teklifi almana sevindim bu aradaArkadaşlar seneye Arabistan taşınıyorum erkek arkadaşım evlenme teklifi etti yüzük taktı aileler de biliyordu zaten herneyse sevgilim benimle gezdi tozdu herşeyi birlikte yaptık hem en yakın arkadaşım hemde sevgilim oldu (5 aydır birlikteyiz çok ani oldu) Türkçe öğrettim ona gerçekten de birbirimizi seviyoruz öyle çok fazla kuralları olan biri degil (alkol vs kullanıyo) normalde Araplarda bunlar çok yanlış ama o öyle degil modern biri. Lakin geleceği konuştuğumuzda evlendikten sonra çalışmamı istemiyor benim hostes oldugumu biliyor tabi ki ama evlendikten sonra yapmamı istemiyor onlara göre yanlış bu. Herneyse, zaten Arabistan da yaşamak başörtüsünü göze almak demektir. Fakat ben dini konular hakkında hiçbirşey bilmiyorum ailemde de türbanlı yok zaten. Nasıl alışabilirim bu duruma?
Oraya gidince iş değişir.
Adam şimdi köprüyü geçene kadar dayı diyordur o kadar.
yine mi yaHakikaten ya yine keklendik. ona buna fake deyince de kızıyor ulu manitular.
Bilmiyorum hanim abla, bu sözü yazmasam olmicakti.:)Aynen öylede nazire olsun diye şey ettim
Vallahi ben eve kilitlerdim, aklı başına gelinceye kadar. Zaten aklının başında olmadığı, sadece türban konusunda emdişeli olduğundan belli.Ailen EVET! diyecekmi bu ilişkine,bence HAYIR..
Bir ailenin bunu kabul edip kızının arabistan gibi biryere gitmesine izin vermez..
Ben olsam izin vermem,saçlarını yolar kemiklerini kırardım ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?