Baş örtüsü ve Arabistan

şimdi, bir kaç soru

adam ordu mensubu ise sizinle nasıl gelip gezdi

Türkiye'deki ordu mensupları analarını babalarını görmeye aynı ülke içinde gidip gelemiyor da seninki ülkeler arası nasıl gidip geliyor

bu Arabistan neresi Suudi Arabistan mı başka bir yer mi Arap yarımadasında olan

Türkçe öğrettiniz hemen dili söktü galiba dil hangi dil ile tanıştınız da sevgili oldunuz

hostes olduğumu biliyor ama evlenince orada çalışmamı istemiyor diyorsunuz ki zaten orada çalışma imkanınız yok bu onun istemesi ile ilgili değil

siz onun dilini öğrendiniz mi ya da parmağınıza yüzüğü takınca kursa kayıt oldunuz mu

herhalde yabancı eşimle onun ülkesine gidecek olsam ilk işim hemen burada dil öğrenmeye çalışmak olur

burada ne konular var kv kp ve ailesi kendi aralarında benim bilmediğim dili kullanıyorlar diye

sizinkilerin hepsi Türkçe öğrenemeyeceğine göre siz hayatınızı idame edecek kadar dil öğrenecek misiniz

14 gün umre yolculuğu yaptım, dönüşte uçaktan indiğimde yeri öpesim geldi.
tabiki kutsal topraklar çok kıymetli, ama şu dünyada bir cennet varsa o da bizim “vatanımız”

imkanınız varsa gidip görmeden 1-2 hafta yaşamadan asla evlenmeyin.

Son düzenleme:
Canim cok net olacagim bu konuyla ilgili, SEN DELI MISIN?
O ulke seriatla yonetiliyor, olay sadece basortusu takmak degil. Tek basina sokaga cikamayacaksin, yaninda kocan olmadan. Oluyorum desen de cikamamaktan bahsediyorum bu arada.
Ulkeden kocan olmadan cikis hakkin yok, izin vermezse ne yapacaksin?
Ulkesi hakkinda konusmak istemiyormus erkek arkadasin, yemiyo tabi anlatmak gercekleri. Orada bir kadin olarak hayatin yok, olmayacak. Hayatini dort duvar arasinda mi gecirmek istiyorsun?? 5 aydir sevgili oldugun bir arapla, meslegin de hosteslik oldigu halde evlenmek istemek, bu nasil bir akil tutulmasidir yarabbim!!

Arabistan bir sorun yaşadığında çok rahat çözüme kavuşturabileceğin bir yer değil. Kocanın izni olmadan birşey yapamazken mesela sana kötü davansa nasıl şikayet edebileceksin.

Bir de içki içtiği için modern olduğunu söylemişsin. Onun modernlikle hiç bir alakası yok içki dediğin şey zevk meselesidir.

Ama çalışmana engel olup olmaması tamamen modernlik göstergesi.

Canim esi modern olsa ne cikar, seriatla yonetilen bir ulkede hicbir hakki yok bir kadinin.

Merhaba .. Araplar kadar kapali bi insanim namaz vs hersey var ama ona ragmen gitmezdim hic sevmiyorim uygulamalarini ...

Konu kapanır bir ikincisi o iş olmaz üçüncüsü ayrıl olduğun gibi görün ne gerek var öyle şeyler yapmaya

Sadece 5 aydır tanışıyorsunuz herşeyiniz farklı o kişi sizi değiştirmek istiyor hiç alışık olmadığınız şartlarda yaşayacaksınız ve evlenmeyi düşünüyorsunuz gerçekten çok cesaretlisiniz. Araplar zaten başka ülkelerde gayet özgür takılırlar içki falan da içerler ama kendi ülkelerinde böyle değil birçok şeyden mahrum alırsın ve kaldı ki kapalı bir insan da değilsin birden kapanacaksın peki ailem ne diyor ve bu önemli karardan haberleri var mı. ailesi gelip tanışmayacak mı onlar anlaşacak mı bir dolu konu var yanii hiç düşünmüyor musunuz?

O gelsin Türkiye’de yaşasın hem alkole daha rahat ulaşır bizim ülkede.

18 Ağustos 2017 de biliyorsunuz ki 19 yaşındayim demissiniz.
Simdi aralik 21 yaşındasiniz. 2 ayda 1 yas alıyorsunuz heralde
Yazin da İngiltereye gidiyordunuz ne oldu o iş?
3jamiilaa

Sulak yerdeyse birden serpilmistir.. ben anlamadim hangi kriterle hostes oldugunu da zaten.. liseyi bitirip cat diye hostes olunuyor mu yahu?

Sulak yerdeyse birden serpilmistir.. ben anlamadim hangi kriterle hostes oldugunu da zaten.. liseyi bitirip cat diye hostes olunuyor mu yahu?
Ofisim o konuda inan hiçbir fikrim yok.
Bazi kisiler iskillenip diğer konularinda sordu. Açıklama yapti falan ama tam bilmiyorum ://

bu sene Haziran'da liseden mezun olmuş. Gastronomi mi okusam İngiltere'ye mi gitsem diye düşünürken Ağustos ayında kendisini bakire sanan bir erkek bulmuş.

Ağustos ayından bu yana hem hostes hem Arap sevgili hem evlilik planları.

hayata bak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…