- 23 Ağustos 2012
- 51.270
- En iyi cevaplar
- 1
- 238.682
- 898
Osmanliyi sadece muhtesem yuzyildan izleyip kanuninin haremden hic cikmadigini dusununlerdensiniz arastirip okumanizi tsvsiye ederim
vay arkadaş hostes arkadaş ülkeleri bilmiyor.. cehalet paçalardan akıyor maşallah..
Yoo okuyorum aynı zamandaDizilerden tarih ogrenilirse olacagi bu!
Ahh pardon kadinlar cok değerli su anda butun dünyanin derdi sirtlarinda ayaklarinin uzerinde duran kadinlar bile isyanda keske evimde otursam diye herkesin kendi fikri
Ben esim ve ailemde böyle evet erkek calismak evine bakmak zorunda
Calisan annelerin cocuklarinin psikolojisiine bir bakin 5 yasindan once anneden ayrilmamasi gereken kuzular daha aylari dolmadan ayri kaliyolar..
vay arkadaş hostes arkadaş ülkeleri bilmiyor.. cehalet paçalardan akıyor maşallah..
Ya allah aşkına kendiniz çalışmıyorsunuz diye bunu nimet sayıp çalışan annelere evlatları üzerinden çamur atmayınAhh pardon kadinlar cok değerli su anda butun dünyanin derdi sirtlarinda ayaklarinin uzerinde duran kadinlar bile isyanda keske evimde otursam diye herkesin kendi fikri
Calisan annelerin cocuklarinin psikolojisiine bir bakin 5 yasindan once anneden ayrilmamasi gereken kuzular daha aylari dolmadan ayri kaliyolar..
yorma kendini.Ahh pardon kadinlar cok değerli su anda butun dünyanin derdi sirtlarinda ayaklarinin uzerinde duran kadinlar bile isyanda keske evimde otursam diye herkesin kendi fikri
yanlış yazmadın.
arabistanla dubai yi aynı yer sanıyorsun.
hostessin??
nasıl?
Açılın ben bir banlanayım!
Değer derken? Kutsal kitabı hiç açıp okumadınız sanırım? Miras, dayak gibi konuları içeren kısımlarını özellikle.
Bir açıp bakın.
Ne kadar değerli(!) olduğunuzu görün.
Ayrıca madem bu kadar meraklısınız;
Yallah Arabistana!
siz bana neyi nasıl öğreneceğimi öğretemezsiniz.Osmanliyi sadece muhtesem yuzyildan izleyip kanuninin haremden hic cikmadigini dusununlerdensiniz arastirip okumanizi tsvsiye ederim
Belki sadece iç hatlarda uçuyordur
aynen.Yine mi oyuna geldik arkadas!!!!!!!!
yorma kendini.
modern çağ kadını para ve giyimle özgür olduğunu sanıyor.
Seni kiblerken elim titriyor keşke gitmesen.Oglancilik meselelerini eklememisler, bence de diziyi eksik yapmsilar.
Bir de Kanuni Sultan Suleymanin torunu olan Murat var ya, o akillara ziyan. Oldugunde bile onlarca cariye hamileymis?!? Adamin yuz cocugu vardi sanirim.
bence kesin uçuyor, ama oturduğu yerde gibi
Nerde dukkanlari acik birakip gidiyorlarmis acaba?))Bana Suudi Arabistan'da kadına verilen bir tek değeri göstersene rica ediyorum. Nerede değer veriliyormuş ahahha dediklerinin daha beteri yaşanıyor o Araplarda. Bulmuş bunuyorsunuz sizin mantığınızda düşünenler yallah Arabistana o zaman. Gözünü sevdiğimin Osmanlısıymış.
Ben zaten arbistan dogru demiyorim islam guzeldir diyorum soylediklerize katiliyorum kendimi ifade yanlis ifade ettimsite kurallarında dini ve milli değerlere saldırmak yasak değil mi?
müslüman değilseniz, din hakkında saldırgan tutum takınmanıza gerek yok. karşı saldırı olunca da Arabistan'a kovamazsınız, siz de yallah bilmem ne ülkeye cevabı alırsınız.
biz Arapların kültürü olan ve İslam olduğu iddia edilen şeye karşıyız.
çünkü İslam ile bağdaşmayan her şeye itirazın önü kapatılsın diye din bu diye sallamış Vehhabiler.
İslam mükemmel, kusurlu olan biziz.
bu benim dinim beni bağlar, sizi değil.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?