Baş örtüsü ve Arabistan

Osmanliyi sadece muhtesem yuzyildan izleyip kanuninin haremden hic cikmadigini dusununlerdensiniz arastirip okumanizi tsvsiye ederim

Oglancilik meselelerini eklememisler, bence de diziyi eksik yapmsilar.

Bir de Kanuni Sultan Suleymanin torunu olan Murat var ya, o akillara ziyan. Oldugunde bile onlarca cariye hamileymis?!? Adamin yuz cocugu vardi sanirim.

Şam da bir Türk gelin- Firuze ve oğullarını bir okuyun derim. Gerçek hikaye. Ne kadar çok sevsen de değmez bence. Bu romanları okuyunca vazgeçeceksiniz İnan'ın. Bana teşekkür edersiniz sonra

Sana ne kardeşim zorluyorlar mı seni çalış diye sen çalışma. Kocan zorluyorsa da kocanın problemi. Git şeriatla yaşanan yere orada çalışmazsın da kocan istedikçe nefes alırsın. Benim ülkeme karışma, şeriat sevenler şeriat olan yere giderler bu kadar. Ben ülkemden, Atatürk'ün sayesinde beni 2. sınıf mal yerine değil insan yerine koyan haklarımdan memnunum ve her gün şükrediyorum, ruhuna dua ediyorum. Sen 2.sınıf insan yerine konmak istiyorsan güle güle.

Ya allah aşkına kendiniz çalışmıyorsunuz diye bunu nimet sayıp çalışan annelere evlatları üzerinden çamur atmayın

yorma kendini.

modern çağ kadını para ve giyimle özgür olduğunu sanıyor.

Senin baban sana miras vercekmo bayan cok bilmis
Ben cok seriatciyim ya ama babam evime market alisverisi bile yaptirmaz ve ayri sehirdeyiz

Verdigi para ve evlere hic girmiyorum tatlimm

Osmanliyi sadece muhtesem yuzyildan izleyip kanuninin haremden hic cikmadigini dusununlerdensiniz arastirip okumanizi tsvsiye ederim
siz bana neyi nasıl öğreneceğimi öğretemezsiniz.
umarım bu yaşınıza kadar benim kadar kitap okuyup benim kadar araştırma yapmışsınızdır.
not olarak belirteyim muhteşem yüzyılı hiç izlemedim.bir fikrim yok.
ama sanırım siz izlemişsiniz:)
bu kadar sayfa yazıldı tartışma çıkmadı.siz yazdınız olay değişti.
ne yapmak istediğiniz açık Mune

yorma kendini.

modern çağ kadını para ve giyimle özgür olduğunu sanıyor.

Valla panpacim ozgurluk = para

Gidecek yerin yoksa, paran yoksa , eline baktigin adamla esit olabilir misin? Baska birine bagimli olmak hic guzel bir sey degil.

Oglancilik meselelerini eklememisler, bence de diziyi eksik yapmsilar.

Bir de Kanuni Sultan Suleymanin torunu olan Murat var ya, o akillara ziyan. Oldugunde bile onlarca cariye hamileymis?!? Adamin yuz cocugu vardi sanirim.
Seni kiblerken elim titriyor keşke gitmesen.

Konu sahibesii huu skandallara cevap ver

Kulaktan dolma bilgiler dolmuş burası. Herkes işine geldiği gibi doğruları değiştirmiş, pes.. İslamı Araplarla sınırlamak ne saçma! Ki peygamberimiz en çok uyarıyı Araplara yapmıştır. Kuran’da da bu bedeviler(arap kabileleri) ile ilgili uyarılar epey çoktur. Gerçek islamı Arapların yaptıkları mı sanıyorsunuz? Kusurlu olan insanlardır, İslam değil. Ayrıca ben tarih öğrencisiyim. Tarihi Muhteşem yüzyılla bağdaştıranlar ne kadar komik. Cilt cilt kitaplar boşuna yazılmış belli ki.. O dizi kadar fiyasko dizi yoktur, tüm tarihçiler bu konuda hemfikirdir.

Nerde dukkanlari acik birakip gidiyorlarmis acaba?))
Orada gittigim dukkanlarda turistiz diye 2 riyallik mali bile 10'a satmaya calisanlarmi dersin,bir dukkanda baska fiyat digerinde baska artik nasil kazik atacaklarsa düşün yanı.Ustelik te soymaya calistiklari insanlar oraya dini vecibelerini yerine getirmek icin gelmisler.Bu sozde musluman amcalarsa hak yemeyi normal goruyorlar.Dukkanlarini acik birakip gidecekler oylemi?oyle birşey yok zaten:))

Ben zaten arbistan dogru demiyorim islam guzeldir diyorum soylediklerize katiliyorum kendimi ifade yanlis ifade ettim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…