Baş örtüsü ve Arabistan

Bisey merak ettim simdi konuyla alakasiz belki ama sen gecen hamile olabilirmiyim diye konu acmistin herkes birbirine düsmüstü. Evlenmek istedigin insan bu insanmi veya oyuzdenmi evleniyorsun. Sorumun cevabini merakla bekliyorum

Hanım abla mazoşist galiba, insan yerine konmamaktan zevk alıyor. Başka bir açıklama düşünemiyorum.

Eğer Allah kadına 3 te 1 mal paylaşımı verdiyse bu bunun dogru oldugundandir. Kadına daha az değer verildiğinden değil.
Evi gecindirme görevi kadına değil erkek e verilmiştir..
Erkeğin daha fazla mal almasının mantığı budur.
Kaldı ki evlenen bir kadinin kocasına da 3.te 2 oranında mal verilmiştir. Burda adalet sağlanmış olur..

Gitte bir gör bakalım var mıymış yok muymuş o kadına olan değer, üstüne basıp geçerler ağzını açtırmazlar valla. Gözünü sevdiğim osmanlısıymış karı kızla yemişler hükümdarlık hak getire

Şeriat gelsin diyenler bişeyi kaçırıyo sanırım
Her erkek beş kişi ile evlenecek ve kocalarımız elimizden alındığında hoşuna giden var mı?

Canim her musluman olan erkek 5 tane kadinla evlenmis mi bu bir ikincisi eski zamanlarda simdiki imkanlar ayni degil o zaman kocasi ölen bir kadin ortada kaliyordu ayrica erkek karisinin rizasini almadan evlenemez..
Şeriat gelsin diyenler bişeyi kaçırıyo sanırım
Her erkek beş kişi ile evlenecek ve kocalarımız elimizden alındığında hoşuna giden var mı?

Evet, evet.
Dayak da cennetten çıkma zaten. Sakınca yok.

Hayir arabi savunmuyorum sirf seriat oldugu icin asagiliyor ama seriat göründüğü gibi gaddarlik asla degil bunu savunuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…