Burda kim Arabistana özendiğini söyledi ben mi kaçırdım ?Öyle bir hale geldik ki. Bunlar böyle de rahatlar işte. Bu kafalarin kocasi dövsün aldatsın kuma getirsin zerre acimam. Özendikleri ülkede kadınlar daha yeni araba kullanma hakkına sahip oldu. Bunlar cumhuriyetin verdiği haklarla utanmadan cumhuriyeti kötülüyorlar. Acaba Arabistan da da böyle kendilerini ifade edebilirler miydi?
Bu kız yaz tatilinde gastronomi okumayı düşünüyordu,bir ara da İngiltereye gidecekti sözümona,şimdi hostes oldu,Arabistana evleniyoryok arapmış. suudi.
Büyük bir zevkle cevaplıyorum: yallah arabistana.
Islami elestiremezsiniz arkadaşlar .
Bisey merak ettim simdi konuyla alakasiz belki ama sen gecen hamile olabilirmiyim diye konu acmistin herkes birbirine düsmüstü. Evlenmek istedigin insan bu insanmi veya oyuzdenmi evleniyorsun. Sorumun cevabini merakla bekliyorum
Sevgilim Dubaide ben yanlış yazdımCanım Dubai Katar da oraya kim gitmek istemezki zaten oranın anlayışı daha yumuşak yönetim biçimini bilmiyorum emirlikle herhalde ama suudiler gibi değil sanirsam
Dizilerden tarih ogrenilirse olacagi bu!Gitte bir gör bakalım var mıymış yok muymuş o kadına olan değer, üstüne basıp geçerler ağzını açtırmazlar valla. Gözünü sevdiğim osmanlısıymış karı kızla yemişler hükümdarlık hak getire
İşine gelenlere cevap veriyorBu kız yaz tatilinde gastronomi okumayı düşünüyordu,bir ara da İngiltereye gidecekti sözümona,şimdi hostes oldu,Arabistana evleniyorHep sinir uçlarına oynayan konuları var,amacı mikser gibi ortalığı karıştırmak,başka bir şey değil
yanlış yazmadın.Sevgilim Dubaide ben yanlış yazdım
hayattan beklentin nedir bilmiyorum belki din ve öğrendiklerin seni cezbediyor olabilirArabistanda yasamak istediğimi yazdigimi sanmiyorum
Birlikte başka bir ülkede yaşamaya kabul ederse devam edin, aksi halde
Ayrılın.
Gerçekten.
Farklı kültürlerin birlikteliği bana batmaz, Arap düşmanı falan da değilim ama olmaz.
En moderni, en eğitimlisi bile çok eşlilik konusunu kültürel olarak aşamıyor.
Üstelik alışık olmadığınız bir ülkede, yabancı olduğunuz bir yaşam şekli size dayatılmışken boğucu hissedeceksiniz.
Bana Suudi Arabistan'da kadına verilen bir tek değeri göstersene rica ediyorum. Nerede değer veriliyormuş ahahha dediklerinin daha beteri yaşanıyor o Araplarda. Bulmuş bunuyorsunuz sizin mantığınızda düşünenler yallah Arabistana o zaman. Gözünü sevdiğimin Osmanlısıymış.
Bu kız yaz tatilinde gastronomi okumayı düşünüyordu,bir ara da İngiltereye gidecekti sözümona,şimdi hostes oldu,Arabistana evleniyorHep sinir uçlarına oynayan konuları var,amacı mikser gibi ortalığı karıştırmak,başka bir şey değil
hiiççç tutmayalım hanımefendi sizi.
muhtemelen yolu biliyorsunuzdur.gidip yerleşebilirsiniz oralara.
gözünü sevdiğiniz Osmanlısı da hükümdar değil nasılsa,eee niye duruyorsunuz o zaman.
Ahh pardon kadinlar cok değerli su anda butun dünyanin derdi sirtlarinda ayaklarinin uzerinde duran kadinlar bile isyanda keske evimde otursam diye herkesin kendi fikri
Ben esim ve ailemde böyle evet erkek calismak evine bakmak zorunda
Calisan annelerin cocuklarinin psikolojisiine bir bakin 5 yasindan once anneden ayrilmamasi gereken kuzular daha aylari dolmadan ayri kaliyolar..
Bunu ben biliyorum merak etmeyin, ama soylediklerimi okuduysaniz.. suanki arabustan sisteminde kendi uydurduklari bi seriati uyguluyolar :) o yuzden yani..Hayir arabi savunmuyorum sirf seriat oldugu icin asagiliyor ama seriat göründüğü gibi gaddarlik asla degil bunu savunuyorum
diğer durumlar peki?Sevgilim Dubaide ben yanlış yazdım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?