Baş örtüsü ve Arabistan

Burda kim Arabistana özendiğini söyledi ben mi kaçırdım ?

yok arapmış. suudi.
Bu kız yaz tatilinde gastronomi okumayı düşünüyordu,bir ara da İngiltereye gidecekti sözümona,şimdi hostes oldu,Arabistana evleniyorHep sinir uçlarına oynayan konuları var,amacı mikser gibi ortalığı karıştırmak,başka bir şey değil

İşine gelenlere cevap veriyor
Bu mesaja neden cevap vermiyorsun???
3jamiilaa

Arabistanda yasamak istediğimi yazdigimi sanmiyorum
hayattan beklentin nedir bilmiyorum belki din ve öğrendiklerin seni cezbediyor olabilir
bakın arabistan bile bunun fazla olduğunu kabul edip radikal islamdan ılımlı islama geçmeye karar verdi
din ve vicdan hüriyeti herkesin rahatlıkla yaşayabildiği biryer herzaman daha caziptir

Ben ne yazik ki buna katiliyorum.

Misal konu sahibesinin sevgilisi kendini modern saniyordur muhtemelen, populer kulture uyuyor , icki iciyor vs ya. Lakin altini kaziyin Arap erkegi yine ataerkil yine ataerkil calismani istemiyorum diyerek bu guzel kulturu! dayatiyor.

Konu sahibesi:

1. Sevgilin "modern" olsa ne, olmasa ne adamin kafa belli. Calisma diyen, kadinlarin da insan oldugunu cozememis bir adam adam senin karakterine saygi duyuyor mudur sence?

2. Dubai vb expat cok olan yerler guzel ama Arabistan cekilcecek dert degil.

3. Dedim ya adamin serde Araplik var, hostesim yazmissin ee o zaman guzelce bir kizsindir, guzelsin, beyazsin vb diye adam seninle dedigim gibi sana veya kadinlara saygi duydugunu dusunmuyorum acikcasi.

4. Sen bilirsin, hayat senin,

Ahh pardon kadinlar cok değerli su anda butun dünyanin derdi sirtlarinda ayaklarinin uzerinde duran kadinlar bile isyanda keske evimde otursam diye herkesin kendi fikri

Ben esim ve ailemde böyle evet erkek calismak evine bakmak zorunda
Calisan annelerin cocuklarinin psikolojisiine bir bakin 5 yasindan once anneden ayrilmamasi gereken kuzular daha aylari dolmadan ayri kaliyolar..

site kurallarında dini ve milli değerlere saldırmak yasak değil mi?

müslüman değilseniz, din hakkında saldırgan tutum takınmanıza gerek yok. karşı saldırı olunca da Arabistan'a kovamazsınız, siz de yallah bilmem ne ülkeye cevabı alırsınız.

biz Arapların kültürü olan ve İslam olduğu iddia edilen şeye karşıyız.
çünkü İslam ile bağdaşmayan her şeye itirazın önü kapatılsın diye din bu diye sallamış Vehhabiler.

İslam mükemmel, kusurlu olan biziz.

bu benim dinim beni bağlar, sizi değil.

Yine mi oyuna geldik arkadas!!!!!!!!

hiiççç tutmayalım hanımefendi sizi.
muhtemelen yolu biliyorsunuzdur.gidip yerleşebilirsiniz oralara.
gözünü sevdiğiniz Osmanlısı da hükümdar değil nasılsa,eee niye duruyorsunuz o zaman.

Osmanliyi sadece muhtesem yuzyildan izleyip kanuninin haremden hic cikmadigini dusununlerdensiniz arastirip okumanizi tsvsiye ederim

Valla ben isyanda falan degilim, kendi ezikliginizi diger insanlara yuklemeyin lutfen.

Hayir arabi savunmuyorum sirf seriat oldugu icin asagiliyor ama seriat göründüğü gibi gaddarlik asla degil bunu savunuyorum
Bunu ben biliyorum merak etmeyin, ama soylediklerimi okuduysaniz.. suanki arabustan sisteminde kendi uydurduklari bi seriati uyguluyolar :) o yuzden yani..

Sevgilim Dubaide ben yanlış yazdım
diğer durumlar peki?
haziran da topçu sevgili, o arada gebelik şüphesi, ingiltere meselesi, üç aylık hosteslik eğitimi vs derken 5,5 aya bu kadar şeyi nasıl sığdırdın?

Arap, Arabistan vs. bunlardan bağımsız bir şey söyleyeyim; size açık olmayan, rahatça geleceğinizi etkileyen şeylerden konuşamadığınız insanla birlikte olmayın, oluyorsanız da iyice tanımadan onunla ülke değiştirmeyin, hele ki kadınların değerinin düşük olduğu bir yere.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…