Insanlarin inanclarini inandigi değerleri asagilayip hakaret edemez kimse. Insanlik bunu gerektirir cunku . Hani insan haklari diyoruz ya inanc ozgurlugu baskalarinin inancina saygi duyma. Eminim duymussunuzdur bu kavramlari.sebep?
e kolay gelsin o zaman.Keklendik diyorum
Issiz gucsuz bir kziimizin hostes olma ve zengin Arap seyhi fantazis
Ahh pardon kadinlar cok değerli su anda butun dünyanin derdi sirtlarinda ayaklarinin uzerinde duran kadinlar bile isyanda keske evimde otursam diye herkesin kendi fikri
Ben esim ve ailemde böyle evet erkek calismak evine bakmak zorunda
Calisan annelerin cocuklarinin psikolojisiine bir bakin 5 yasindan once anneden ayrilmamasi gereken kuzular daha aylari dolmadan ayri kaliyolar..
Ne mutlu size !!!Senin baban sana miras vercekmo bayan cok bilmis
Ben cok seriatciyim ya ama babam evime market alisverisi bile yaptirmaz ve ayri sehirdeyiz
Verdigi para ve evlere hic girmiyorum tatlimm
İyi siz evden çıkmayın o zaman insanlarda size maruz kalmaz hemAhh pardon kadinlar cok değerli su anda butun dünyanin derdi sirtlarinda ayaklarinin uzerinde duran kadinlar bile isyanda keske evimde otursam diye herkesin kendi fikri
Ben esim ve ailemde böyle evet erkek calismak evine bakmak zorunda
Calisan annelerin cocuklarinin psikolojisiine bir bakin 5 yasindan once anneden ayrilmamasi gereken kuzular daha aylari dolmadan ayri kaliyolar..
Bir 5 muhabbetidir gidiyor..Canim her musluman olan erkek 5 tane kadinla evlenmis mi bu bir ikincisi eski zamanlarda simdiki imkanlar ayni degil o zaman kocasi ölen bir kadin ortada kaliyordu ayrica erkek karisinin rizasini almadan evlenemez..
Senin baban sana miras vercekmo bayan cok bilmis
Ben cok seriatciyim ya ama babam evime market alisverisi bile yaptirmaz ve ayri sehirdeyiz
Ileride cok ama cok zorlanirsiniz bu evlilikte. Hele birde Arabistan gibi bir ulkede. Ben bir erkek icin meslegimi birakipta evde oturmak icin baska bir ulkeye asla gitmezdim.Arkadaşlar seneye Arabistan taşınıyorum erkek arkadaşım evlenme teklifi etti yüzük taktı aileler de biliyordu zaten herneyse sevgilim benimle gezdi tozdu herşeyi birlikte yaptık hem en yakın arkadaşım hemde sevgilim oldu (5 aydır birlikteyiz çok ani oldu) Türkçe öğrettim ona gerçekten de birbirimizi seviyoruz öyle çok fazla kuralları olan biri degil (alkol vs kullanıyo) normalde Araplarda bunlar çok yanlış ama o öyle degil modern biri. Lakin geleceği konuştuğumuzda evlendikten sonra çalışmamı istemiyor benim hostes oldugumu biliyor tabi ki ama evlendikten sonra yapmamı istemiyor onlara göre yanlış bu. Herneyse, zaten Arabistan da yaşamak başörtüsünü göze almak demektir. Fakat ben dini konular hakkında hiçbirşey bilmiyorum ailemde de türbanlı yok zaten. Nasıl alışabilirim bu duruma?
Senin baban sana miras vercekmo bayan cok bilmis
öyle değil işte.Valla panpacim ozgurluk = para
Gidecek yerin yoksa, paran yoksa , eline baktigin adamla esit olabilir misin? Baska birine bagimli olmak hic guzel bir sey degil.
Marketlerde ürün tanıtımı yapan hostessiniz sanırım.
Gitte bir gör bakalım var mıymış yok muymuş o kadına olan değer, üstüne basıp geçerler ağzını açtırmazlar valla. Gözünü sevdiğim osmanlısıymış karı kızla yemişler hükümdarlık hak getire
de get.Suudi Arabistan üstüne cok tartısmıssınız,benim sevgilim Abu Dhabi de yasıyor UAE'de Arap ülkeleri ve emirlikleri cok karısık heryer yeryer cok yakın mesela sharjah diye biryer var dubai ye 20 dakika ama cok farklı bir emirlik ingilizce cok hakim ve cok insan yaşıyor. Yani heryer heryerden cok farklı. Mesela youtube dan hayla tv'ye bakarsanız o kızda dubaide yaşıyor ve başı açık aynı şekilde annesinin de ki onlar orada doğup büyümüşler. Haklısınız suudi arabistanla dubaiyi karıştırmak çok büyük salaklık ama bi an aklım karıştı tabi ki de biliyorum evini konumunu herşeyini.
Çünki karşıdan bakıp,tartışmalara kıs kıs gülmek daha eğlenceli
Iftira atip Insanlarin degerlerine saldiramazsin. Hangi osmanli dusmani tarihciden ogrendin acaba. Osmanli bizim atamiz ve degerimiz hakaret etmek yasak bizde bizansa sovmuyoruz buradaOglancilik meselelerini eklememisler, bence de diziyi eksik yapmsilar.
Bir de Kanuni Sultan Suleymanin torunu olan Murat var ya, o akillara ziyan. Oldugunde bile onlarca cariye hamileymis?!? Adamin yuz cocugu vardi sanirim.
Evet, evet.
Dayak da cennetten çıkma zaten. Sakınca yok.
Insanlarin inanclarini inandigi değerleri asagilayip hakaret edemez kimse. Insanlik bunu gerektirir cunku . Hani insan haklari diyoruz ya inanc ozgurlugu baskalarinin inancina saygi duyma. Eminim duymussunuzdur bu kavramlari.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?