- 29 Nisan 2015
- 26.564
- 91.297
- 598
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Arkadaşlar seneye Arabistan taşınıyorum erkek arkadaşım evlenme teklifi etti yüzük taktı aileler de biliyordu zaten herneyse sevgilim benimle gezdi tozdu herşeyi birlikte yaptık hem en yakın arkadaşım hemde sevgilim oldu (5 aydır birlikteyiz çok ani oldu) Türkçe öğrettim ona gerçekten de birbirimizi seviyoruz öyle çok fazla kuralları olan biri degil (alkol vs kullanıyo) normalde Araplarda bunlar çok yanlış ama o öyle degil modern biri. Lakin geleceği konuştuğumuzda evlendikten sonra çalışmamı istemiyor benim hostes oldugumu biliyor tabi ki ama evlendikten sonra yapmamı istemiyor onlara göre yanlış bu. Herneyse, zaten Arabistan da yaşamak başörtüsünü göze almak demektir. Fakat ben dini konular hakkında hiçbirşey bilmiyorum ailemde de türbanlı yok zaten. Nasıl alışabilirim bu duruma?
Ya sadece kapanmak mı sorun? O da büyük bi sorun üstelik carsafa gireceksin normal kapanamiycaksin bile. Ama baska sorunlar da var, kadin oldugun icin orda hicbir seye hakkin olmayacak, disarda yemek yiyemiyceksin bile. Ha yemek istersen pece altindan, ne kadar rahat edersen artik.Heheh başörtü benim için büyük bi karar yoksa alkol sigara vs kullanmıyorum öyle aykırı bi insanda değilim ama açığım işte oraya gittiğimde kapanmak zorundayım
Arabistanda bazı şehirlerde başı açık gezebilirsin ama ferace giymek zorundaymışsın arap olan biri söylemişti.. ama bazı yerlerde peçe bile zorunlu.. araba kullanmak zaten yasak.. evlerde balkon yokmuş.. ne bilim bazı yerlerde beyaz tenli kadınları kaçırıyorlar.. gündüz uyuyup gece çalışıyorlar.. aşırı sıcak..
yani ben tesettürlüyüm ama Arabistan da yaşayamam.. düşünsene çalışamana da ixin vermiyo.. yarın bir gün istediğin gibi çıkmazsa çıkıp gelemezsin..
Bence evlenme.. bakma şimdi modern takıldığına.. çok zorlanırsın çünkü ne kadar olsa da kültürü böyle..
Yasak olmasa ne ki? Bu adam başı açık gezmesine izin mi verecek sanıyorsunuz? Adam izin verse ailesi izin verecek mi?Arabistan'da sadece Mekke ve Medine'de başörtüsü zorunluluğu var diğer şehirlerde böyle bir yasak yok.
Arkadas saglikli düşünme yetisini yitirmis sanirim cok korktum kabul edip gidecek diye, bir kadının hayatinin mahvolusu resmen.bide cocugun olur da bosanmaya kalkarsan cocugunu kesinlikle vermezler sana
bu kadar mi gozunuz kara anlamadim ki
Arkadaşlar seneye Arabistan taşınıyorum erkek arkadaşım evlenme teklifi etti yüzük taktı aileler de biliyordu zaten herneyse sevgilim benimle gezdi tozdu herşeyi birlikte yaptık hem en yakın arkadaşım hemde sevgilim oldu (5 aydır birlikteyiz çok ani oldu) Türkçe öğrettim ona gerçekten de birbirimizi seviyoruz öyle çok fazla kuralları olan biri degil (alkol vs kullanıyo) normalde Araplarda bunlar çok yanlış ama o öyle degil modern biri. Lakin geleceği konuştuğumuzda evlendikten sonra çalışmamı istemiyor benim hostes oldugumu biliyor tabi ki ama evlendikten sonra yapmamı istemiyor onlara göre yanlış bu. Herneyse, zaten Arabistan da yaşamak başörtüsünü göze almak demektir. Fakat ben dini konular hakkında hiçbirşey bilmiyorum ailemde de türbanlı yok zaten. Nasıl alışabilirim bu duruma?
Canım direk arabistanda yaşayan birinden duydum.. şehirden şehire değişiyormuş..Oyle birşey yok canım heryerde başını kapamak zorundasın dışarda ama soyle birşey var bazı siteler var yabancılarım yaşadıgı orda oranın içerisinde acık gezebılıyorlar bir de kole gıbı kullandıkları (bu cok acı) uzak dogudan gelen calısanlar bazen bası acık gezıyor ama onlar bıle normalde ortuyorlar basını.