Başbaşa çok iyi ama insan içinde ...

Bu tarz davranış değişiklikleri normal değil. Bir çift terapistine gitmeniz lazım bence.
Büyürken gördüğü çift anne babası olduğu için eşinizi etkilemiş olabilir.

Çift terapisne gidersem terapistin psikolojisini bozar. Yengem psikolog bir kez konuşturdum kendisiyle. Yengem dedi ki her şeyi en iyi kendisi biliyor. Kızı da pes ettirdi.

Hiç bu kadar ciddi olmamıştım.
Allah sabır versin değişmez o adam hatta seni de fıttırtır yakında

Aminnnn . Valla fıttırmak istemiyorum bu genç yaşta. Bir de en fenası ne biliyo musun. Millet gitti ya hani. Şu an biraz hastayım yemeğimi önüme getiriyor , hizmet ediyor.. O kadar ilginç ki. Deliricem. Bu sefer iyilikleri de batıyor.

Çift karakterli olabilir yada toplumda kendini ispat etme çabası olabilir diye düşünüyorum. Terapi önerseniz ne düşünür?

Ego olabilir. Ama bununki daha çok konuşma tarzı da. Yani tarzı o... Karadenizlilerin sevmesi de dövmek gibi derler ya hani o hesap. Ama madem öyle başbaşa niye değil de insan içinde çıkarıyor tarzını.

bir dönem benim de benzer tavırlarım vardı

sanki başkaları eleştirecek eşimi diye onlar eleştirmeden ben eleştiriyordum

ya da işte şakaya ben vuruyordum, ben dalga geçiyordum vs vs

mesela üşüdü çünkü ince giyinmiş

bunu ben söylersem daha az rahatsız olur ama misafirler ee canım burada yaşayan sensin dağa gelirken neden daha uygun bri şeyler almadın demesinler diye atlayabilirdim

zamanla törpüledim

eşinizle konuşun onun sözlerinin üçüncü kişilerden fazla yaraladığını anlatın

Anne baba cidden sıkıntılı. Hani bana bir şeyleri yok ama 3 günden fazla dur ruh hastası olursun. Devamlı gerginlik , yüksek ses... Soruyorum iyiyken diyorum seni bu mu etkiledi diye yok onlara bir şey bulmuyor. Sadece çok abarttıklarında yeter ama bi durun der onlara o kadar.

Ben aynısını yapınca bir değişim olmadı. Sadece geriye tek göndermek kaldı sanırım.

Çok mantıklı... Sanırım eleştirilme korkusu falan var. Anne çok müdaheleci her şeye karışıyor. Kek yapıyorum mesela o öyle olmaz vs tarzı karışma. Baba da annesine karışıyor. Yani bence hepsi birbirinin psikolojisini bozmuş. Ama sorsan mükemmeliz derler.

Yaraladığını biliyor...

Niye layık değilim mesela ?

Göze alacak takatim kalmadı zaten benden pes... Ama azarlamak çare olmadı. Anlamadı.

Yardım da mı kabul etmez? Allah zorunu kolay etsin. Bundan sonra arkadaş ortamına girmeniz gerektiğinde bu üslupla devam ederse insanlar gerilecek diye içinize atmayın. Çat diye verin cevabını haddini bilsin bi afallayıp kendine gelsin

Yaptım bunu. Sonuç aynı .

Ben erkeğim diye insan içinde kendini ispat etmeye çalışıyor gibi geldi bana.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…