- 10 Kasım 2019
- 695
- 588
- 53
- Konu Sahibi Seftalireceli
-
Ya evet senlik bir durum yok anne derim ama sonrasında açıklama yapmak istiyorum bir tanıdığımın kayınvalidesi böyle demiş oğluna bende ona yazdım diye. Kim olursa olsun yanlış anlaşılmak istemiyorum.Ne kadar üstüne düşüp kendinizi ifade etmeye çalışırsanız kayinvalideniz o kadar çok üstünüze gider, bir de ortada bir şey yokken koz olarak kullanır.
Yerinizde olsam ne arar ne de yaptığınız yorumun konusunu açarım.
Bir hafta sonra gidince de hiçbir şey olmamış gibi davranın.
Kendisi konuyu açarsa da senlik bir durum yok, böyle birşey mi yaşadık üstüne alındın derdim. Sakın pasif kalmayın üste çıkın.
açıklama yapmayınHerkese merhaba. Uzatmadan konuya girmek istiyorum. Bir akrabamın kayınvalidesi oğluna ;
oğlum bugün gel birlikte uyuyalım diyor ama gelinde yukarıda oturuyor .Ve zaten bir sürü sorun yaşadı ve evliliği bitti kadının. Benim de bu durum sinirimi bozdu.Tabiki benimde bir sürü sorunum var kayınvalidemle. Tweeter hesabım var ve gündemdeki kadın cinayetleri veya başka konularla ilgili içimden gelen her şeyi yazıyordum. Bu durumu da ele alarak şöyle bir Tweet attım."Evlenen oğlunu kendine koca zanneden kaynanalardan nefret ediyorum" diye.
Fakat ismimi değiştirmedim çünkü yanlış bir şey yapmıyordum. Görümcem de beni bulup stalklıyor. Bu yazının altına hmm yazıyor. Bende buna annene mi alındın dedim başka kaynanan mı var yazdı. Bende annenle ilgili bir sorun mu varda aramızda sen böyle düşündün dedim o da yo yazmış. Bugün kayınvalidemi aradım cevap vermedi ki telefon elinden hiç düşmez.Yani görümcem ya başka şekilde anlattı ya da yazdıklarımı gösterdi.14 yaşında görümcem ve daha önce eşim ve benimle ilgili de yalan söyledi yalanı ortaya da çıktı.Ama ne dedi ne yaptı bilmiyorum. Fakat ben ona yazmadım ki. Ya da benim kayınvalidem öyle bir şey yapmadı.Ki zaten şuan aynı şehirde bile değiliz iki aydır.Durduk yere kendi başıma bela aldım.Ve bir hafta sonra oraya gideceğiz sizce ne yapmalıyım. Konuyu açıp anne sana ithafen yazmadım yanlış anlama diye açıklama yapayım mı yoksa konu bir yerde açılırsa mı söyleyeyim. Bu arada taşlayıcı gruplar için de şunu belirtmek istiyorum. Ben bu sözü kayınvalideme yazmış olsaydım bile onun bana söylediği küfür, hakaretin yanında az kalırdı. Ama yanlış anlaşılmak istemiyorum benim derdim bu.
Katılıyorum.senın böyle bir paylaşım yapman canım ,
kim olsa aynı şeyi düşünür kusura bakma
Birisi böyle bir şey yazsa kendini bilen insan üzerine alınmaz.
Bu ne basit, nasıl bir iğrenç bir söz ya...Evlenen oğlunu kendine koca zanneden kaynanalardan nefret ediyorum"
Sonuna kadar haklı. Ben olsam senin gibi birini ömür boyu silerim.Yazdıklarımı duymuş ki bir aydır aramıyor.Bende aramayacaktım ama bugün bir arayayım dedim yinede. Zaten açmadı.
Bu ne basit, nasıl bir iğrenç bir söz ya...
Tamam kaynanınıza söylemediniz, o boş yere üstüne alındı ama bu ne biçim bir düşünce yapısıdır arkadaşım. Kaldı ki üstüne alınsada haklı çünkü yazdığınız şey hiç normal değil. Kim olsa üstüne alır.
Gel oğlum birlikte uyuyalım sözünü kendine koca sanmak olarak algılıyorsanız yada ne manada söylediğini bildiğiniz halde yukarıdaki şekilde yazdığınız gibi paylaşıyorsanız asıl problem sizde demektir.
Görümce kaynana falan bırakında kendi yazdığınız çirkinliğe odaklanın bence.
İyide kendi kayınvalideme yazmadım, Başkalarının ilişkilerini yorumlamıyorum. Ben zaten ne için twitirı kullandığımı yazdım. Böyle yazdım diye ilişki yorumcusu ilan ettiniz ya pes.Görümce haklı, başka kayınvalideniz mi var?
Başkasının ilişkilerini mi yorumluyorsunuz twitter hesabınızdan?
Sizi takip eden bir arkadaşınız olsam, kayinvalidenizle ilgili olduğunu düşünürüm.
Boşuna kadın zan altında kalıyor.
Kim Ne bilsin sizin bir arkadaşınızın kayınvalidesine kendi hesabınızdan sitem edeceğinizi?
Hıhh taşlayıcı grup geldi. Allah aşkına kötü niyetli yazmadım ben ona da yazmadım.Yazdığım gibi kayınvalide olanlar üstüne alınıyor demekki. Neyse.Sonuna kadar haklı. Ben olsam senin gibi birini ömür boyu silerim.
Paylaştığın şeyin çirkinliği basitliği bir yana kim nereden bilsin senin onu başkası için yazdığını? Kadın üstüne alınmakta sonuna kadar haklı.
Soğuk davransa bile sebebini sormak istemiyorum çünkü ben ona karşı yanlış bir şey yaptığımı düşünmüyorum. Sadece konu açılırsa anlatırım olanlarıVallahi kimseye açıklama yapmayın hele 14 yaşındaki ergen e hiç.Gittiginizde kv soğuk davranırsa sebebini sorun söylerse açıklama yaparsınız sormazsa da umursamayın kimsenin üstüne düşmeyin.
İyide kendi kayınvalideme yazmadım, Başkalarının ilişkilerini yorumlamıyorum. Ben zaten ne için twitirı kullandığımı yazdım. Böyle yazdım diye ilişki yorumcusu ilan ettiniz ya pes.
Tamam ama o zaman o kayınvalide de öyledir ki üzerine alınıyor. Kendinden emin olan birisi bana yazmış diye düşünmez.Siz benim hesabımı takip eden biri olsanız, aynı cümleyi okusanız, kimden bahsettiğimi düşünürsünüz? Bir arkadaşın kayinvalidesinden mi?
Hıhh taşlayıcı grup geldi. Allah aşkına kötü niyetli yazmadım ben ona da yazmadım.Yazdığım gibi kayınvalide olanlar üstüne alınıyor demekki. Neyse.
Bildiğim kadarıyla bir insanın elli farklı kayınvalidesi olmaz, bu bağlamda muhtemelen seninde yoktur. O zaman şu yazdığın şeyi var olan bir adet kayınvalidenin üstüne alınması çok doğal. Twitterda seni takip eden çoğu arkadaşında o yazdığın şeyi kayınvaliden için yazdığını düşündü, emin ol böyle düşündü.Hıhh taşlayıcı grup geldi. Allah aşkına kötü niyetli yazmadım ben ona da yazmadım.Yazdığım gibi kayınvalide olanlar üstüne alınıyor demekki. Neyse.
Önce alınırım fakat kendimi biliyorsam hayırsız gelin de değilsem üzerinde durmam. Zaten sorarım ben kızım niy e yazdın, anne neden yazdın diye.Siz kayınvalidenizin tek gelini olsanız,
Kayinvalide de sosyal medyada,
Hayırsız gelinlerin canı cehenneme yazsa,
Üstünüze alınmaz misiniz?
Tamam ama o zaman o kayınvalide de öyledir ki üzerine alınıyor. Kendinden emin olan birisi bana yazmış diye düşünmez.
Nasıl ayar vereyim bi kaç aydır uzaktayım. Fakat geçen whatsapp dan yazmış oha engellemiş diye14 yaşındaki görümceye çok yüz vermişsin. O kim ki senin durumuna, hm falan yazıyor. Ona bir ayar ver. Yerini haddini bilsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?