Başıma dert aldım

Ben aman canım boşver alınmasaydın gibi bir cümle kurmadım. Ben suçlu da aramıyorum.Yazdıklarımın yanlış anlaşılmasını ve karşı tarafa yazmadığım halde üzerine alınması durumunda ne yapmalıyım diye konu açtım.

Soğuk davransa bile sebebini sormak istemiyorum çünkü ben ona karşı yanlış bir şey yaptığımı düşünmüyorum. Sadece konu açılırsa anlatırım olanları
Bence sormali sınız çünkü sizin ergen görümce farklı bir şekilde anlatmış olabilir.Ya da eşinize anlatın gerekirse o konuşsun.

Önce alınırım fakat kendimi biliyorsam hayırsız gelin de değilsem üzerinde durmam. Zaten sorarım ben kızım niy e yazdın, anne neden yazdın diye.

Ahsjfjjsjfs ya yapmayın allah aşkına.. nasıl önce alınıp sonra üstünde durmam? Bal gibi kayınvalidem sosyal medyadan laf soktu dersiniz.
Buraya da yazsanız, validenin tek geliniyim, kadın böyle böyle bir sey yazmış, %99 Size yazdığı konusunda hemfikir oluruz.
Bazen gerçekten nasıl yırtarım derken komik duruma düşüyorsunuz.
Ayrıca evet başkasının ilişki yorumlayıcısı olmuşsunuz madem kendi kayınvalideniz değil.
Size mi kaldı elin kayınvalidesine kendi hesabınızdan laf sokmak? O kayinvalide de takip ediyor mu sizi?

Üzerime alınsam bile sorarım kızım bana mı yazdın diye. Bana da yazılsa sorarım anne bana mı yazdın diye. Benim sorunum yanlış anlaşıldım. Ona yazmamışken ona yazmış gibi anlaşılmsı rahatsız ediyor beni.

Ders alın. Bir şey konuşmadan önce lafın nereye gittiğini iyi ölçüp tartın.
Ama ben öyle.demek istemedim ki kar etmiyor.

Söz ola kestire başı, söz ola kestire savaşı..

Bence sormali sınız çünkü sizin ergen görümce farklı bir şekilde anlatmış olabilir.Ya da eşinize anlatın gerekirse o konuşsun.
İşte daha öncede görümcem kp ve kv me eşim ve benim görümceme yapmadığımız bir şeyi yapmış gibi anlattı. Herkesi toplayıp eşimle öyle bir şey yapmadığımızı yalan söylüyor diye anlatmıştık.Bende bunu düşünüyorum kesin anne sana yazmış diye anlatmıştır.

Bakın ben birileri yazdıklarımı görsün diye yazmadım.Üzerine alınsın diye de yazmadım.Arkadaşlarım ya da başka kimseyi takip bile etmiyorum ki sadece ünlü bir kaç kişi. Gündemdeki ya da bir konu hakkındaki düşüncelerimi yazıyordum. Genelleme yaptım. Kaynanalar diye bahsediyorum yazımda.

yaptığınız şey çok gereksiz olmuş.
Kayınvalidemin üç tane gelini var, gelinlerle ilgili bir şey paylaşsa ben de acaba derim.
Madem sorun yaşamak istemiyordunuz hiç bu işlere girmeyecektiniz.

yaptığınız şey çok gereksiz olmuş.
Kayınvalidemin üç tane gelini var, gelinlerle ilgili bir şey paylaşsa ben de acaba derim.
Madem sorun yaşamak istemiyordunuz hiç bu işlere girmeyecektiniz.
Evet ama işte ne bileyim bu şekilde görümcemin stalklayacağını. Aslında açık aradıklarının farkındayım istemeden de olsa kendi elimle yanlış yaptım

@Mormenese01 gorumceye "yalan söylüyor" diye bileti ona kesmissin ama KV den de doğrudan senin mesajını ve kızı ile olan yazışmalarını görmüş olabilir..."başka kayinvaliden mi var?" sorusu bile aslında senin KV ne ait olabilir. Sahsi görüşümu soracak olursan çok gereksiz birşey yapmışsın... Yazdığın mesaji arkadaşının kayınvalidesi görmemiştir bile..ama senin kayinvaliden pekala görmüştür.bu şekilde yazdığın bir mesaj sence ne amaca hizmet etti?

O değil de ben evli oğluyla beraber yatan anneye takıldım. Gece emzirmek kolay olur diye mi yatırdı yanında yoksa gazını falan çıkarmak için mi? Yemin ediyorum ruh hastası bu insanlar. Koca pipilinin anasının koynunda ne işi var.

Size gelince sosyal medyanın gazabı diyelim. Paylaşılan en basit fotoğraf veya yazı bile yılan akrabalar tarafından büyütülür. O yüzden ya kullanmamak ya da paylaşımlara dikkat etmek gerekiyor. Misal ben oğlumu esas alarak çocuğun mutluluğu ile alakalı bir yazı yazdım annem "biz seni çocukken çok mutsuz ettik tabi iyi taşlamışsın bizi. Kaldır onu akrabalar yanlış anlayacak" diye beni aradı. Halbuki aklımdan bile geçmemişti kendi çocukluğum.

Bence bir şey yapmayın. Bir yazı daha paylaşın. Yarası olan gocunur diye aajsjdkd.

Ama benim amacım herhangi bir kayınvalideye gönderme yapmak değil ki. Zaten bir derdim olunca açık açık söyleyen biriyim. Kaldıki kayınvalideme böyle bir şey yazacak olsam direkt olarak kayınvalidem derdim. Benim amacım birileri görsün baksın üzerine alınsın değil. Benim amacım fikrimi düşüncemi yazmaktı.

Evet ya kasıtlı, istenerek laf gönderme yokken kendi başıma dert açtım

Zaten kadıncağızın evliliği bitti. Önce şaka falan gibi geliyor insana ama malesef durum bu. Ve öyle bir nispet var ki oğluna bağırarak oğlum hadi gel bugün birlikte uyuyalıö deniyor. Tanıdığım kadının ise bebeği var küçük. Allah herkese yardım etsin

İlk hatayı görümceyi Twitter'e niye ekledin, bu şekilde özgürlük alanın daralıyor, en iyisi engelle,
Ve hiç birşey olmamış gibi hareket et, görümcen durup dururken ortalığı karıştırırken sende öyle yap hiç birşeyi üstüne alın ma

Ya Twitter a eklemedim ki hesap gizleniyor mu onu bile bilmiyorum.Yani yanlış bir şey yaptığımı düşünmediğim için herkese açıktı sayfam.ortalığı karıştırdı çoktan çünkü bakınsana elinden telefon düşmeyen kayınvalidem telefonu da açmadı. Yanlış anlaşılmak ve hep açık aradığını bildiğim halde bir anlık boşlukla nasıl görümcemin eline koz verdim anlamıyorum. Nasıl alınmayım üzerime ben bir yazı yazdım ve yanlış tarafa çekilmesi muhtemel olan bir yazı. Tek diyebileceğim anne ben sana yazmadım demek.

Görümce konusuna bir şey diyemem. Fakat ben de olsam yanlış anlayabilirdim o mesajı. Bence sizde olsanız yanlış anlardınız o mesajı. Bakın mesela kayınvalideniz telefonunuzu açmayınca telefonu elinden düşmeyen kayınvalidem açmıyor deyip üstünüze alınmışsınız (haklı olarak). Sorun şeklinde olmaz ve biran önce bu dertten kurtulursunuz inşallah.

Niye böyle olan kadınlardan yada annelerden nefret ediyorum yerine kaynana dediniz. Yani cümleyi niye objektif değilde gelin gözüyle yazdınız. Kim olsa üzerine alınır. Şuan kayinvalideniz çok güzel mesafe koymuş aranıza...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…