- 10 Kasım 2019
- 695
- 588
- 53
- Konu Sahibi Seftalireceli
-
Yok canım eşime söyledim zaten eşim seslenmedi.Oralı bile olmadı.Çünkü Kayınvalidem zaten herkese diyor beni sevmediğini istemediğini. Ben ona hiç saygısızlık yapmadım ve onun sorunlu olduğunu biliyorlar.Ee sizinki öyle yapmıyorsa alınmasın, yapıyorsa da ayağını denk alsın. Ne çekiniyorsunuz ki? 14 yaşındaki bebeye bakıp da kvye laf filan anlatmazdım ben olsam. Eşinize deyin istiyorsanız böyle böyle bir olay oldu çok garipsedim diye. Konu açılırsa da size yazmadım kendi özel hayatınıza bakın deyip posta koyun. Ayrıca o kayınvalide ve oğluş da birbiri ile evlensin yani evli barklı oğluna gel koyun koyun yatalım demek sapıklık zaten.
12 yaşından beri çekiyorum.14 yaşındaki bebeler bile görümcelşk yapar olmuş
Vay arkadaş ya.12 yaşından beri çekiyorum.
Yazdıklarımı duymuş ki bir aydır aramıyor.Bende aramayacaktım ama bugün bir arayayım dedim yinede. Zaten açmadı.Ne kadar üstüne düşüp kendinizi ifade etmeye çalışırsanız kayinvalideniz o kadar çok üstünüze gider, bir de ortada bir şey yokken koz olarak kullanır.
Yerinizde olsam ne arar ne de yaptığınız yorumun konusunu açarım.
Bir hafta sonra gidince de hiçbir şey olmamış gibi davranın.
Kendisi konuyu açarsa da senlik bir durum yok, böyle birşey mi yaşadık üstüne alındın derdim. Sakın pasif kalmayın üste çıkın.
Yazdığım mı, görümcemin annesine yazmışım gibi anlatması mı?hoş olmamış ,
Hahahaha gorumceyı kest sutten yeni kesilmiş, gorumcelık yapıyor. Ver agzının payını hatta muhattap olma bu kız cocuguyla bence.12 yaşından beri çekiyorum.
Yazdığım mı, görümcemin annesine yazmışım gibi anlatması mı?
Aramayın daha siz üsteledikce duygu sömürüsü olayına kadar götürebilir. Siz oralı olmazsanız o da bir şey yapamaz.Yazdıklarımı duymuş ki bir aydır aramıyor.Bende aramayacaktım ama bugün bir arayayım dedim yinede. Zaten açmadı.
Anladım fikrinizi dikkate alacağım.Aramayın daha siz üsteledikce duygu sömürüsü olayına kadar götürebilir. Siz oralı olmazsanız o da bir şey yapamaz.
Birisi böyle bir şey yazsa kendini bilen insan üzerine alınmaz.senın böyle bir paylaşım yapman canım ,
kim olsa aynı şeyi düşünür kusura bakma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?