Başıma dert aldım

Mesajla açıkla geç
O da sırf uğraşmamak için

Yarası olan gocunur der susarım...

Yazdığınızı üzerine alınması normal geldi bana. Benim kayınvalidemle sorunum olmasa bile, böyle bi şey yazıp paylaşsam görümcelerim aynı şeyi düşünür.

Kayinannecinle zaten limoniysen boyle bir paylasimi ustune alinmasi normal o ergen görümce fena emann hee ben lafimi ortaya koyarim begenen alir giderrr begenmeyen trene bakar gibi bakar bir dilber hala ol zaten inanmicak

Gercekten hata yapmissiniz. Yazarken birilerinin gorebilecegini dusunmeliydiniz. Ayrica kimse baskasinin kayinvalidesi için boyle seyler yazmakla ugrasmaz. Sizin derdiniz arkadasiniz ya da onun kayinvalidesi degil bence. Kendi kayinvalidenizi sevmiyorsunuz belliki. Sirf dusmanliktan yazilmis gibi duruyor. Eşiniz onemsemiyorsa bosverin, cunku aciklamaya calismak sizi daha da dibe batirir gibi. Belki yanina giderken kucuk bi hediyeyle gidip gonlunu alabilirsiniz.

Diyorum ki herhangi bir kayınvalidenin okuması amacıyla yazmadım.Aramız kötü de olsa iki aydır zaten uzaktayım ve kötü bir şey yaşamadım kayınvalidemle.Benim derdim zaten yanlış anlaşılmak. Birileri yazdıkarımı okusun, görsün laf sokayım değil. Zaten açık sözlüyüm bir derdim olursa kendi kayınvalideme ağzımla söylerim. Bir kere içimde tutamam ben.
Evet eşim önemsemedi konuyu.Sadece mizahlı bir şekilde söyle bakim neden anamdan nefret ediyorsun gibi yazıp arkasına gülen emoji gönderdi.Eşim çokta takmıyor. Lafı açılırsa da anne sana yazmadım. Bir tanıdığımın evliliği bitti deyip konuyu anlatmaya karar verdim.

14 yasında görümceye bak sen
Kvdeme de yazmıs olabilirim hesap mı vercem yani el kadar bebeye
Ben olsam ne dediyse dedi onlar bisey demeden konuyu acmam kvdeme.

14 yasında görümceye bak sen
Kvdeme de yazmıs olabilirim hesap mı vercem yani el kadar bebeye
Ben olsam ne dediyse dedi onlar bisey demeden konuyu acmam kvdeme.
Yok zaten daha kimse bir şey demedi. Sadece kvdeme görümcem ne anlattı bilmiyorum ama bana küs ve telefona da cevap vermedi. Benim en büyük yanlışım şu hep açık arıyor görümcem. Daha öncede sadece bana değil abisi ile ikimizle ilgili yalan söylemişti. Ve açık aradığı çok belli.

Hiç açıklama yapmaya uğraşmayın, kendi niye üstüne alınıyor yapmadığı bir şeyi. Boş verin. Üstelik sizi sevmeyen, küfür eden bir insan. Eşimin annesi diye saygı sınırını siz bozmayın yeter, fazlasına gerek yok.
Sıkmayın canınızı.

İyi de konu sahibi whatsapp dan ne bileyim akrabalarının ekli olduğu sosyal medya hesabından yapmamış bu paylaşımı, kimsenin ekli olmadığı twitter hesabından yapmış. Görümce aramış taramış bulmuş konu sahibinin hesabını.
Onlara laf sokmak istese onların da göreceği bir platform da yapardı.

Kız akıllı mesajı almış, anneye iletmiş. Siz aslında baskasi üzerinden kendi kvalidenize laf sokmuşsunuz. Aranızda hiç sorun olmasa normal olabilirdi bu mesaj.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…