Başından iki evlilik geçenler bakabilir mi?

Hangi evliliginizde daha çok mutluydunuz?

• Ankete Katılan
    50
  • Anket Kapalı .
Herkesin yanşantisi farkli ben 11sene evlenmedim ve emin olun ki ne cektigmi bilmeden yorum yapan okadar vardi ki cevremde laf anlatmaktan usandım ne yaşadigni bilmeden yorum yapanlara şaşıyorum sadece

Ya şu tepki gösterenleri anlamıyorumm konularını az çok biliyorum kadın evlilik değil eziyet hayatı çekti resmen. Şimdide boşanma aşamasında yaşı genç elbet düşünür. Gidip bulmamış ya birini. Hoş bulsa bile bizene ki??? Sorunuza gelince de daha ilk evliliğim boşanırsam korkarak yaklaşırım bir evliliğe.

Daha boşanmadan ikinci evliliğin nasıl olduğunu mu düşünüyorsun ? Yani hele bi bitsin, belki bekar kaldığında daha mutlu olacaksın ? Benim ikinci evliliğim. Mutluyum desek yada mutsuzum desek kararlarını ona gore mi vereceksin ? Bu iş nasip kısmet. Burda hepimiz mutsuzuz deyip seni korkutsak ilerde karşına doğru insan çıktığında şüpheyle yaklaşmycak mısın ? Yani zamana bırak ben boşandığımda asla evlenmem 5 sene dıyodum şuanki eşimle tanıştım 1 ay içinde yuzuk taktık, hiç belli olmaz kararlı adımlar at ve gelmeden geleceği bu kadar hesaplama.

iŞTE
Herkesin yanşantisi farkli ben 11sene evlenmedim ve emin olun ki ne cektigmi bilmeden yorum yapan okadar vardi ki cevremde laf anlatmaktan usandım ne yaşadigni bilmeden yorum yapanlara şaşıyorum sadece

Keşke uzaktan yorum yapan biri olsaydım,
Kendisi tavsiye istedi (kendi adıma konuşuyorum)
Bende tavsiye ettim birini bitirmeden diğerini düşünmek hata
Ayakta nasıl duracağını bu dönemi nasıl atlatacağını düşünmeli...

Konu sahibi; "tek kotu tarafi cinsellige duskun olmayisi" demissiniz bir yorumunuzda, yukarda arkadastan alintiladim.
Bu sorunu esinizle birlikte konusup cozmeye calistiniz mi? Neden yaklasmiyor size? Arzulamiyor belki de hic. Ya da baska bir sorun olabilir.
Tek problem buysa ki hala sevdiginizi de soylediniz once bu durumu duzeltmeye calisabilirsiniz.
Ayrica bosandiktan sonra belki de bir sure bekar kalmak size iyi gelicek ya da o sure zarfinda birisi cikacak karsiniza ve mutlulugu yakalayacaksiniz.
Bu bence, kisilere gore degisir ve anketle sonuca varilacak bir durum degil.
Herkesin evliligi, kisiligi,esi, yasantisi farkli.
Simdiden buna degil, evliliginizle ilgili nasil bir karar vereceginize odaklanin.
Allah hepimize huzur versin.

Siz ne yapmaya çalışıyorsunuz galiba ağır işsizlik var. Ben koca aramiyorum ki siz ne diyorsunuz

Benden yaşça küçük olduğunuz için tavsiye de bulunuyorum,
İşsiz değilim çok şükür çünkü;
24 yaşımda evlendim, 25 yaşımda anne oldum, 26 yaşımda boşandım...
2 seçenek vardı ya evlenip riske girecektim (çok mutlu olacaktım yada ondanda ilk eşimden gördüğüm eziyeti çekecektim)
yada Mesleğimin de ilerleyecek bu hayatı çekilebilir kılacaktım,
Ben 2.seçeneği seçtim 12 senedir bekar anneyim, Çocuğumu ve kendimi güvende tutacak Allah'a şükür bir birikim yaptım,
Tekrar anne olmayı çok istiyorum özellikle yapmam gerekenleri yapıp rahatladığım için (çocuğumun geleceğini teminat altına almak gibi)

Ben sizi eleştirmiyorum haddim değil,
Boşverin ikinci evlilik ön araştırmasını bi kendinize gelin,
Tabi ki evlenin Allah her kadını annelikle şereflendirsin insan bunun için bile evlenmeli bence
Ama yazıksınız hele varolanı bitirin İnşallah daha iyisi çıkarsa evlenirsiniz.

Evet ben de anneligi tatmak istiyorum. Rabbim size 2.evlat nasip etsin

Sırf cinsellik yaşayabilmek ya da çocuk yapmak için evlenilirse böyle olur sonu.
Biz size demiştik demek istemiyorum ama insan yaşayıp görmek istiyor demek ki.
Birincisi bitmeden hemen ikincisini düşünmek de saçma. Biraz ağzınız yanmadı mı yoğurdu üfleyerek yeseniz???

Yaşı genç olan biri,boşanırken tabii ki ileride evlenmeyi düşünecektir. Burada garip bir şey yok. 2.evlilik zor mu olur vs diye sormuş. 1.den hayır görmeyince 2.de de aynı olursa diye korkması normal.
Eğer birileriyle konuşuyorum deseydi o yanlış olurdu.
Ben hayatta evlenmem deyip herkesten önce evlenenler de var.

Öyle yapıcam zaten merak etmeyin

Beni anladığımız için teşekkür ederim

Ayrılık zor geliyor ona askimdan değil de kendi cikarlarim için maalesef. Nedeni de calistigim kurumda herkes biliyor . Bana kimsenin aciyan gozlerle bakmasini istemiyorum Ailesine laf kondurmuyor. Annemi arayip sormuyorsun diyor. Düğün telasesinden pek arayamadim doğru ama ne yapabilirim ki sürekli arayip ne konuşacağım

Bunu siz yazmissiniz...siz zaten o ne der bu ne der diye evlenmissiniz. 2.nci de mutlu olup olamayacaginizi kimse bilemez ..ama siz bile bile evlenmissiniz baskalari ne dusunur cok mu onemliydi ... arkadasimda kocasindan sikayetci biel bile evlenmis ...simdide param yok diye adam neler diyor gene de devam ettiriyor ...cevrenizdekilerde sizi dinlemez cunku saygi duymazlar .. sorunlu evlilige cocuk yapmamissiniz cok sukur ..

Seni hiç kimsenin anlayamayacağı kadar iyi anlıyorum. İlk evliliğimi çok severek , çok aşık olarak yaptım. Her konuda çok iyi anlaşıyorduk , dünyanın en iyi adamıydı... Yakışıklı , karizmatik , zeki , ince ruhlu , duyarlı , düşünceli.... 6 yıllık flört döneminin sonunda evlendik. İlk başlarda bir şey anlamasam da ilerleyen zamanlarda bir terslik olduğunu fark etmeye başladım. Çok severek , aşık olarak evlendiğim adam resmen benden uzak duruyordu. İlk başta acaba çirkin miyim , neden neden neden soruları yedi bitirdi ben.... 15 gün de bir birlikte oluyorduk evliliğin ilk yıllarında... Bunun dışında her şey çok çok güzeldi.... Arkadaş , dost , her şeydik... Sohbetler , kahkahalar , dostlar eksik olmazdı evimizden.. Ama ben mutlu değildim. Bir kaç defa konuşmaya çalıştım , ortada ters bir şeyler olduğundan bahsetmek istedim ama her şeyin harika olduğunu , benim yanımda nefes almanın bile onu mutlu ettiğini söylüyordu. Bu arada biz evlenmeden 8 ay kadar evvel ben kalp ameliyatı olmuştum. İlk dönemde ki uzak durmasının bana zarar vermek istemediği , korktuğu düşüncesinden kaynaklı olduğunu düşünüyordum. 5 yıllık evliliğin ardından eklenen maddi sıkıntılar ve başka faktörlerinden eklenmesi ile boşanma kararı aldım. Bu arada zatürre nedeni ile komaya girip ölümden döndüm ve aslında verem başlangıcı olduğunu öğrendim. Ve bu arada kafamı toparlayamadığım için hayatımın en büyük hatasını yaparak annemlerin yanına döndüm. Babamı karşıma alacak cesaretim yoktu. Neticesinde ailemin hayatımı zehir etmesi ve yine başka faktörlerin etkisi ile de bir gün önüme ilk çıkanla evlenme kararı verdim. En kötü anlaşamaz isek boşanır ve ailemin yanına hiç dönmeden kendi hayatımı kurarım diye düşünüyordum.Öyle de yaptım yani 2.evliliğim bir intihar vakasıydı ve kurtulmam hiç kolay olmadı. Evlendikten bir süre sonra psikopat olduğunu anladım. Benim gibi bir insanı bile manüple edebildi. Bu evlilikten tek karım dünyanın en güzel evladına sahip olmak oldu. O yüzden çok da pişman olduğumu söyleyemeyeceğim çünkü hayatımda ki tüm hataların bir tek doğrusu oldu. Çok şükür bir şekilde boşandım , oğlum yanımda...

O yüzden iyi düşünün derim. Belki terapi alsanız , aranızda ki cinsellik duvarını aşabilirsiniz. Hakkınızda hayırlısı olsun ama 2.evlilik düşünüyorsanız doğru insanı bulmanızı umuyorum.

Anladığım kadarıyla libidolu ama aynı zamanda dinin hassasiyetleri yüksek bir kadınsınız.Bence boşandıktan sonra adaylara bakarken sadece tipine değil aynı zamanda onun libidosunu da bakın.Bence 2.evliliğinizde mutlu olursunuz.

Bu konuda çok yazacağım şey var aslında
Bomba gibi de destek olurum ama akşam yazıcam öğle arası bitti de işe gitmeliyim

Anne olmak icin evlenmeli demissiniz cok sakat bir dusunce nicin evlendiginiz belli olmus cocuk yapmak icin.bide cocugun acisindan dusunun maddi acidan sikintiniz olmayabilir ama bir cocugun babasiz olarak buyutmenin ne kadar sikintilidir bir bilseniz bir kadin hic birzaman babanin yerini tutamaz babasiz buyudugum icin cok iyi bilirim.millete ovunerek babasiz buyutmek cok mukemel bisey mis gibi sunmayin

Çevremde ikinci evliligini yapanlarin hepsi çok mutlu hepside kocalarindan çok çekti kimisi cocuklu kimisi cocuksuz ve Rabbim ikinci evliliklerini mutlu sonla getirdi inşallah hep mutlu olurlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…