Herkesin yanşantisi farkli ben 11sene evlenmedim ve emin olun ki ne cektigmi bilmeden yorum yapan okadar vardi ki cevremde laf anlatmaktan usandım ne yaşadigni bilmeden yorum yapanlara şaşıyorum sadeceBoşanmayı aklına koyan kadın tepkisi ve merakları bunlar olmamalı....
Burada birbirimizi yargılamaya yada eleştirmeye gelmedik,
Madem yol gösteriliyor buyursanlar yol,
Çalışıyorsan ne alaaaaaa Çalışmıyorsan önce ekmeğini aline alacaksın,
Bir erkeğin hükümdarlığından çıkıp diğerinin hükümdarlığına girmeyeceksin (Sırf bana baksın) diye,
Müge Anlı ticari evlilik yapanlarla dolu
Niye çalışsın evlenir kendine baktıracak birini bulur.
Sevgi evliliğine gelirsek Hanımefendi madem sevgi evliliği yapmak istiyor ki; (eşime karşı halen bir şeyler hissediyorum demekte) O zaman bir erkeği severken ve halen daha boşanmamışken
2.Evliliğin ön araştırması yanlış !!!!
Ya şu tepki gösterenleri anlamıyorumm konularını az çok biliyorum kadın evlilik değil eziyet hayatı çekti resmen. Şimdide boşanma aşamasında yaşı genç elbet düşünür. Gidip bulmamış ya birini. Hoş bulsa bile bizene ki??? Sorunuza gelince de daha ilk evliliğim boşanırsam korkarak yaklaşırım bir evliliğe.
Herkesin yanşantisi farkli ben 11sene evlenmedim ve emin olun ki ne cektigmi bilmeden yorum yapan okadar vardi ki cevremde laf anlatmaktan usandım ne yaşadigni bilmeden yorum yapanlara şaşıyorum sadece
Hicbir sey degil de tek kotu tarafindan oturu bosanmayi dusunuyorum. I da cinsellige hic duskun olmayisi.
eski konundan alintiladim- seninle cinsellik yasayan veya yasamak isteyen bir es bul bence.
evlilik degil senin derdin- yetersiz cinsellik.
haftada kac kere cinsellik yasaniyor?
Siz ne yapmaya çalışıyorsunuz galiba ağır işsizlik var. Ben koca aramiyorum ki siz ne diyorsunuz
Benden yaşça küçük olduğunuz için tavsiye de bulunuyorum,
İşsiz değilim çok şükür çünkü;
24 yaşımda evlendim, 25 yaşımda anne oldum, 26 yaşımda boşandım...
2 seçenek vardı ya evlenip riske girecektim (çok mutlu olacaktım yada ondanda ilk eşimden gördüğüm eziyeti çekecektim)
yada Mesleğimin de ilerleyecek bu hayatı çekilebilir kılacaktım,
Ben 2.seçeneği seçtim 12 senedir bekar anneyim, Çocuğumu ve kendimi güvende tutacak Allah'a şükür bir birikim yaptım,
Tekrar anne olmayı çok istiyorum özellikle yapmam gerekenleri yapıp rahatladığım için (çocuğumun geleceğini teminat altına almak gibi)
Ben sizi eleştirmiyorum haddim değil,
Boşverin ikinci evlilik ön araştırmasını bi kendinize gelin,
Tabi ki evlenin Allah her kadını annelikle şereflendirsin insan bunun için bile evlenmeli bence
Ama yazıksınız hele varolanı bitirin İnşallah daha iyisi çıkarsa evlenirsiniz.
Evet ben de anneligi tatmak istiyorum. Rabbim size 2.evlat nasip etsin
Sırf cinsellik yaşayabilmek ya da çocuk yapmak için evlenilirse böyle olur sonu.
Biz size demiştik demek istemiyorum ama insan yaşayıp görmek istiyor demek ki.
Birincisi bitmeden hemen ikincisini düşünmek de saçma. Biraz ağzınız yanmadı mı yoğurdu üfleyerek yeseniz???
Yaşı genç olan biri,boşanırken tabii ki ileride evlenmeyi düşünecektir. Burada garip bir şey yok. 2.evlilik zor mu olur vs diye sormuş. 1.den hayır görmeyince 2.de de aynı olursa diye korkması normal.
Eğer birileriyle konuşuyorum deseydi o yanlış olurdu.
Ben hayatta evlenmem deyip herkesten önce evlenenler de var.
Ben varımHep merak etmisimdir boşanip pişman olanlar ne hissediyor? İki evlilik yapanlar 2.evliliğinde mutluluğu yakalayabildiler mi? Anketime katilirsaniz sevinirim.
Not: boşanma asamasindayim
Anne olmak icin evlenmeli demissiniz cok sakat bir dusunce nicin evlendiginiz belli olmus cocuk yapmak icin.bide cocugun acisindan dusunun maddi acidan sikintiniz olmayabilir ama bir cocugun babasiz olarak buyutmenin ne kadar sikintilidir bir bilseniz bir kadin hic birzaman babanin yerini tutamaz babasiz buyudugum icin cok iyi bilirim.millete ovunerek babasiz buyutmek cok mukemel bisey mis gibi sunmayinBenden yaşça küçük olduğunuz için tavsiye de bulunuyorum,
İşsiz değilim çok şükür çünkü;
24 yaşımda evlendim, 25 yaşımda anne oldum, 26 yaşımda boşandım...
2 seçenek vardı ya evlenip riske girecektim (çok mutlu olacaktım yada ondanda ilk eşimden gördüğüm eziyeti çekecektim)
yada Mesleğimin de ilerleyecek bu hayatı çekilebilir kılacaktım,
Ben 2.seçeneği seçtim 12 senedir bekar anneyim, Çocuğumu ve kendimi güvende tutacak Allah'a şükür bir birikim yaptım,
Tekrar anne olmayı çok istiyorum özellikle yapmam gerekenleri yapıp rahatladığım için (çocuğumun geleceğini teminat altına almak gibi)
Ben sizi eleştirmiyorum haddim değil,
Boşverin ikinci evlilik ön araştırmasını bi kendinize gelin,
Tabi ki evlenin Allah her kadını annelikle şereflendirsin insan bunun için bile evlenmeli bence
Ama yazıksınız hele varolanı bitirin İnşallah daha iyisi çıkarsa evlenirsiniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?