Başından iki evlilik geçenler bakabilir mi?

Hangi evliliginizde daha çok mutluydunuz?

• Ankete Katılan
    50
  • Anket Kapalı .

Tabi ki biliyorum babasız büyümenin nasıl olduğunu, Maalesef Yetim kaldığımda 11 yaşımdaydım.
Maddi açıdan değerlendirmem hiç bir maneviyatı,
Kimse boşanmak için evlenmiyor, tıpkı benim gibi veya diğerleri gibi,
Ama bir çocuğun kavga dövüşün olduğu bir evde büyümesindense annesiz yada babasız büyümesini savunanlardanım
Ve çocuğumu babasız büyüttüğüm için övünüyorum. O baba ile büyüseydi O da eşine şiddet uygulayan densiz ve dengesiz bir birey olacaktı.
Kişilerin bazı özellikleri doğuştan yada kalıtsal değildir.
Ailede öğrenir,
Oldurmak için çabalarsınız olursa olur olmazsa olmaz..... Zorlanmamalı

Benimde çevremde çocuğu için çeken kadınlar var,
Onlar benden çok mu seviyor evladını, yada ben daha mı çok seviyorum evladımı HAYIR..
Tercih meselesi ama işin bir de şu yönü var,
Parası cebime Canı cehenneme...
Ben sırf rahatı bozulmasın diye boşanmayan O depremde çocuk büyüten kadınlar gördüm
Sırf evlendikten sonra edinilen malı paylaşmak zorunda kalmamak için evlilik yürüten beyler gördüm
Evlilik çok ciddi bir karar bir daha evlenirsem Allah bir evlat daha vermeye layık görürse beni anne olabilirim yeniden ama ilk evliliğim gibi olursa yeniden yine aynı kararı alırım.

Of valla içim rahatladı biri şunu yazdı ya...Ağzınıza sağlık..

Yahu nedir bu evlilik saplantısı??

Aslinda bosanmak degil.Yanlizlik ,gelecekte ne olcak korkusu yipratiyor. Toplumsal baskilar,dul kadin tek yasamaz vs. Vs.. dula karsi bakis acilari yoruyor insani. Zaten ileri tarihlerde evlilik diye birsey kalmicagini dusunuyorum.

Balamir naber nasilsin
Ikimiz de muzmin bekar tayfasindayken sen nisanlandin
Ben sana hep evlenme yazdim neden dersen evlenmis olmak icin evlendin ne sen adami seviyorsun ne de o seni. Iki tarafin da evlenmek icin yasim geldi artik evleneyim seklinde yaptigi zaten en basindan olmamasi gereken ucak kazasi tadinda bir evlilik.
adam da ayrica bir okuz markaydi
Neyse benim fikrimce bu evlilikten dersini al sonra da yasanmamis gibi yap unut gitsin
Sevmedigin biriyle olduramadigini sen de gordun, deneyimledin
2. evliligini sevdigin asik oldugun biriyle yap derim
Bu hanzoyu da bosver

3. evliliğimde de boşanma kararı almış durumdayım. Şans bu işler kesinlikle, şanstan da önemlisi karşınızdaki adayı çok iyi tanımaya çalışmak. Erkekler evlenmeden önce hep kendilerini mükemmel gösterme eğilimindeler ne yazık ki, ancak ipucu veriyorlar mutlaka ki. bunları iyi değerlendirmek ve en önemlisi acele etmemek lazım. 3. evliliğimde karşı tarafın acele ettirmesi tuzağına düştüm ve tam olarak tanımadan evlendim. Aslında ipuçları vermiş ama ben o anlarda görememişim. Sonuç yine hüsran.

Yahu hanımlar neden yüklendiniz bu kadar konu sahibine? Herkes evlenmek ister, hayat arkadaşı ister, akşam oturup bir kahve içip birlikte iki lafın belini kırmak ister, cinsellik ister.

Konu sahibi bunları yaşayamamış, ve boşanacağı için gergin, acaba hiç mi yaşayamam bir de boşanmış olacağım için diye kaygılanıyor.

İnsanların böyle dönüm noktalarında psikolojileri hassas oluyor, hemen cinsellikten bile vurmuşsunuz sanki abes bir şeymiş gibi.

İnsanların geleceğiyle ilgili böyle aşamalarda kaygılanıp bunu sorgulamaları çok normal!

Konu sahibi,

İkinci evliliğinde mutluluğu bulan çok insan var. Umarım güzel bir iyileşme döneminden geçer, güzel ölçüp tartar, asık olarak, mantıkla mükemmel bir evlilik yaparsın.

Dünyada erkek çok, ve enerjin olumlu olursa bence olumlu insanları çekersin mutlaka.

Bundan sonraki hayatında mutluluklar...

aynen katlyrm
Balamiri severim mutlu olmasini isterim
Evim yuvam olsun diye olmayacak biriyle evlendi
Umarim karsisina iyi biri cikar

aynen katlyrm

İnşallah mutlu olur, kadınların çoğu yanlış evlilik yapıyor ama sonra eleştirmeye gelince al aşağı ediyoruz karşımızdakini.

İnşallah beklentileri denk olan biriyle tanışır.

aynen katlyrm

Ben seviyordum ama nikahtan sonra geecek yüzünü gösterdi . Böylece sogumus oldum ondan ama aynı evin içine girince unuttum yaşananları yine sevdim ama o beni sevdimi bilmiyorum

Hep merak etmisimdir boşanip pişman olanlar ne hissediyor? İki evlilik yapanlar 2.evliliğinde mutluluğu yakalayabildiler mi? Anketime katilirsaniz sevinirim.
Not: boşanma asamasindayim
basımdan 2 evlilik geçti 2 çi evliliğim ve cok mutluyum allah bozmasın herkeste bir ön yargı var ilk bahtım altın tahtım diye ama öle birşey yok yaşadım öğrendim canım

Benim 2.evliliğim. Hayatımda hiç olmadığım kadar mutluyum. İyi koca neymiş eşim sayesinde öğrendim.
Ortalamanın çok üstünde bir insan/eş.
Eski eşim b.kunu yesin inş.
Bir de ileride milletin başına vekil veya belediye başkanı falan olacak sanırım.
Gerçi tam o vasıfta biriydi ya neyse...
Size de bundan sonraki hayatınızda mutluluklar diliyorum.
Allah iyi insanlarla karşılaştırsın.

B.k kısmına güldüm valla :)
Allah agzinizin tadını bozmasin

2. evliliğimde hüsranla sonuçlandı. O sıralar çok üzülüyordum.
Ancak şimdi hayatımda hiç olmadığım kadar mutluyum, kendimi keşfettim hayatımın tadını çıkartıyorum
ikinciden sonra bir aydınlanma geldi valla
2. 3. diye hiç düşünmeyin, çabalamıyorsa olmuyorsa kimsenin kahrını çekmeyin.. salın gitsin

Katılıyorum. Mutsuzlar yine doluşmuş.
Nolmuş cinsellik istiyosa? En doğal hakkı bu yüzden boşanmak. Allah bilir konu sahibinden daha çok bunların ordadır aklı :)))

Evliyim olurda bosanirsam ya da esime vs bisi olursa 2.evliligi kesinlikle dusunmem.
Büyük konuşuyorum bu konuda hatta.
Neden;
Yani yeni birine alışmak, yeni bir düzen, yeni bir eş çevresi vs vs.
Ben yapamam.

+1 evladim var asla uvey babayla buyumesini istemem.
+helede çocukları olan bir adam asla asla istemem.

Ben yapamam yani.

Naparim Bir düzenim var suan devam ederim boyle
Gezerim ogluma zamanımı ayiririm.
Ailemle olurum.
Oturur anama babama bakarim hayır duası alirim.

Katılıyorum. Mutsuzlar yine doluşmuş.
Nolmuş cinsellik istiyosa? En doğal hakkı bu yüzden boşanmak. Allah bilir konu sahibinden daha çok bunların ordadır aklı :)))

Diğer konularda da cinsellik önemli diye giriyorlar bir de. Anlamadım bu işi ben.

Pişman olur muyum diye düşünüyorsunuz sanirim, bence böyle düşünmeniz çok normal. Bazen öyle yorumlar geliyor ki sanki insanlar hiç gelecek kaygısı yaşamamış. Sanki hiç güzel bir yuvam olacak mı diye düşünmemiş.

Kimisi bir daha tövbe der kimisi önüne bakar. Her insan ayrı bir dünya. Konu sahibi benim de bildiğim var ikinci evliliğinde çok mutlu olan. Umarım sizin de öyle olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…