Anne olmak icin evlenmeli demissiniz cok sakat bir dusunce nicin evlendiginiz belli olmus cocuk yapmak icin.bide cocugun acisindan dusunun maddi acidan sikintiniz olmayabilir ama bir cocugun babasiz olarak buyutmenin ne kadar sikintilidir bir bilseniz bir kadin hic birzaman babanin yerini tutamaz babasiz buyudugum icin cok iyi bilirim.millete ovunerek babasiz buyutmek cok mukemel bisey mis gibi sunmayin
İnsanlar illa evlenmek zorunda değil.Biz kadınların en büyük problemi bu illa ki koca.
Hiç evlenmeyip gayet mutlu mesut yaşayan insanlar olduğu gibi evliliğinde bin türlü
sıkıntıyla uğraşan tonla insan var.Daha boşanmadan 2.evliliği tasarlamak neyin nesi?
Bırakın hayatı aksın.O arada karşınıza seveceğiniz biri çıkarsa eyvallah ne güzel ama
hayatınızı bunun üzerine şekillendirmeye çalışmayın.
Yahu hanımlar neden yüklendiniz bu kadar konu sahibine? Herkes evlenmek ister, hayat arkadaşı ister, akşam oturup bir kahve içip birlikte iki lafın belini kırmak ister, cinsellik ister.
Konu sahibi bunları yaşayamamış, ve boşanacağı için gergin, acaba hiç mi yaşayamam bir de boşanmış olacağım için diye kaygılanıyor.
İnsanların böyle dönüm noktalarında psikolojileri hassas oluyor, hemen cinsellikten bile vurmuşsunuz sanki abes bir şeymiş gibi.
İnsanların geleceğiyle ilgili böyle aşamalarda kaygılanıp bunu sorgulamaları çok normal!
aynen katlyrm
Balamiri severim mutlu olmasini isterim
Evim yuvam olsun diye olmayacak biriyle evlendi
Umarim karsisina iyi biri cikar
aynen katlyrm
Balamiri severim mutlu olmasini isterim
Evim yuvam olsun diye olmayacak biriyle evlendi
Umarim karsisina iyi biri cikar
basımdan 2 evlilik geçti 2 çi evliliğim ve cok mutluyum allah bozmasın herkeste bir ön yargı var ilk bahtım altın tahtım diye ama öle birşey yok yaşadım öğrendim canımHep merak etmisimdir boşanip pişman olanlar ne hissediyor? İki evlilik yapanlar 2.evliliğinde mutluluğu yakalayabildiler mi? Anketime katilirsaniz sevinirim.
Not: boşanma asamasindayim
B.k kısmına güldüm valla :)Benim 2.evliliğim. Hayatımda hiç olmadığım kadar mutluyum. İyi koca neymiş eşim sayesinde öğrendim.
Ortalamanın çok üstünde bir insan/eş.
Eski eşim b.kunu yesin inş.
Bir de ileride milletin başına vekil veya belediye başkanı falan olacak sanırım.
Gerçi tam o vasıfta biriydi ya neyse...
Size de bundan sonraki hayatınızda mutluluklar diliyorum.
Allah iyi insanlarla karşılaştırsın.
Katılıyorum. Mutsuzlar yine doluşmuş.Yahu hanımlar neden yüklendiniz bu kadar konu sahibine? Herkes evlenmek ister, hayat arkadaşı ister, akşam oturup bir kahve içip birlikte iki lafın belini kırmak ister, cinsellik ister.
Konu sahibi bunları yaşayamamış, ve boşanacağı için gergin, acaba hiç mi yaşayamam bir de boşanmış olacağım için diye kaygılanıyor.
İnsanların böyle dönüm noktalarında psikolojileri hassas oluyor, hemen cinsellikten bile vurmuşsunuz sanki abes bir şeymiş gibi.
İnsanların geleceğiyle ilgili böyle aşamalarda kaygılanıp bunu sorgulamaları çok normal!
Katılıyorum. Mutsuzlar yine doluşmuş.
Nolmuş cinsellik istiyosa? En doğal hakkı bu yüzden boşanmak. Allah bilir konu sahibinden daha çok bunların ordadır aklı :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?